Kreni rekreativnona neki sport, trčanje, bicikl, ili ako ipak imaš želju da se približiš vršnjacima, basket, fudbal, mora da postoje neki tereni gde se ljudi rekreiraju opušteno i neobavezno...Lepo ti je neko dao predlog i za pecanje
. Pa onda neki planinarski savez
...planina ti daje slobodu da u grupi budeš sam,ako želiš, i naravno mnooogo lepog čistog vazduha da ti pročisti mutne misli
...U stvari najbitnije je koliko ti zapravo želiš da izadješ iz svoja četiri zida...ako želiš, otvaraj vrata i briši napoljeeeeeee...
![]()
Slazem se. Najbitnije je da li zelis da izadjes iz cetiri zida. Ako ne zelis, nemoj se opterecivati time da li drugi izlaze i koliko cesto. Ali ,ako se generalno osecas lose i utuceno, savet je da potrazis pomoc psihologa.
. Pa onda neki planinarski savez
...planina ti daje slobodu da u grupi budeš sam,ako želiš, i naravno mnooogo lepog čistog vazduha da ti pročisti mutne misli

. Neko voli medju ljude , neko ne, neko uživa u svojoj sobi, a nekom je i 5 minuta u kući dosadno. Al, opet, nekako mi dodje logično, pa čak iako neko to ne voli, da se malo desimo i na ulici okruženi životom i ljudima...ako nam ne prija preterano, eto nam naša 4 zida da se napunimo baterijama

će samo da nam sine u glavi.