Ne smemo da dozvolimo opet

• Začetnik teme Začetnik teme Lule
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Treba samo gledati kada je opozicija bojkotovala izbore. To se dešavalo 1997, 2020, 2024. Dakle u periodu 2000-2012 nije bilo uopšte bojkota izbora i to znači da su uslovi za opoziciju bili ok.
Opozicija je u ovom trenutku nebitna.

Niko ih nista ne pita, niko ih ne zeli.....

A o tim uslovima, pogotovo posle 2016.nemoj.
Koliko ljudi moze da bude prijavljeno u trafo sranici?
Koliko ljudi je prisiljeno da slika glasacki listic pod ucenom raskida radnig ugovora na odredjeno vreme? Koliko je glasaca naprasno menjalo mesto prebivalista? Koliko vremena ima "opozicija" na nacionalnim frekvencijama? Koliko je odbornika naorasno podrzalo SNS u opstinama gde je bilo 50/50 ili nesto manje za SNS i drugare?

Već znamo šta nam se desilo i s čim imamo posla. Najzad je čudovište ipak dobro načeto i uz nesnosno drečanje će ubrzo otići.

Ostaje za naučno psihološko ispitivanje zašto se ono sa svojih hiljade pipaka zapatilo baš ovde među nama.
Dotle možemo i da sami da se preispitamo da li ima tu i naše odgovornosti?

Nemojte samo da ismevamo onaj prost narod, nije jedino on kriv niti je sad u fokusu teme.

Jedan od uzroka vidim u nedostatku društvenog i političkog vaspitanja dece. Pa imamo situaciju da osobe od 18 do maltene formiranja sopstvene porodice, ostanu totalno neupotrebljena politička masa koja misli da će se stvari same od sebe rešiti.

Gde još grešimo u pogledu na politiku, društvo, život uopšte. I kako to ispraviti?
Економска самосталност је кључна. Легло паразита и страначких ухлеба ће увек слушати по команди и у провалију да скаче.
Решење се само назире на основу тога.
Ако ниси економски самостална ћале ће ти одређивати за кога да те уда.

У старинска времена би те ћалац продо за пар крмача. А будући муж би ти гледо зубе ко коњу што се гледају зуби током куповине.
Ако си крезуба, ал имаш сисе можеш и да прођеш некако са неким попустом.

Данас је лепо видети жене манекенског изгледа у 30-тим како раде на рецепцији продаје лукс станова на Врачару. Па имале и 10 швалера много мање зло од традиционалних обичаја.

Kada su bili poslednji slobodni izbori?

Meni se cini za vreme Kostunice znaci pre nekih 17 ili 18 godina.

Слоооободаааааа Изборрриииииии

kostunica_kalasnjikov.jpg

Već znamo šta nam se desilo i s čim imamo posla. Najzad je čudovište ipak dobro načeto i uz nesnosno drečanje će ubrzo otići.

Ostaje za naučno psihološko ispitivanje zašto se ono sa svojih hiljade pipaka zapatilo baš ovde među nama.

Nemojte samo da ismevamo onaj prost narod, nije jedino on kriv niti je sad u fokusu teme.

Jedan od uzroka vidim u nedostatku društvenog i političkog vaspitanja dece. Pa imamo situaciju da osobe od 18 do maltene formiranja sopstvene porodice, ostanu totalno neupotrebljena politička masa koja misli da će se stvari same od sebe rešiti.

Gde još grešimo u pogledu na politiku, društvo, život uopšte. I kako to ispraviti?
Mnogo ti filozofiraš SNS bote, a stvar je prosta !
Samo su potrebne KAMERE na svim glasačkim mestima i nema više krađe volje naroda na izborima.

video-nadzor.jpgkamere-za-video-nadzor.jpgvideonabludenie_1.jpgSigurnosne-kamere-foto.jpgglasacka-kutija.jpg1638266504-shutterstock_2036588690-1200x800.jpgglasacke-kutije-gasanje-izbori-2023.jpg
1680280847-received_3391385391121009a-750x422.jpg
394279739_217785377986393_1589974204548649381_n.jpg

Оно што нам често пребацују..." да променимо менталитет"...

Наравно, одмах бацамо дрвље и камење...али има истине да смо превише тврдоглави и да на политичке потезе гледамо из личне призме.
Овде људи када мисле на Србију кажу "ја"...
То се мора променити.
Грађанистима за разлику од патриЈота то не мора да се објашњава.

Sad sam slušala Jovu Bakića, u nekoj emisiji, dan pre nadstrešnice. Između ostalog je rekao kako nam treba više od 10 godina, parafraziram, da ukapiramo i da nam dozlogrdi režim (Slobin, demokratski, nepomjanički).

A već pad helikoptera 2015. nismo smeli da im oprostimo ( već tad su se pokazali kao banda)

pa vlast rezim ih namerno pravi debilima sa kojekakvim farmama i oborima, nudi im uzore kao sto je kristijan i lake zeMske

i sad kada su studenti ustali, i izneli zahteve, hulja je poceo da se ljulja, kako ja objasnjavam to?
prosto, mladost nije stigao da korumpira i uvede ih svoj pokvareni narativ snalazenja, muljanja, laganja i varanja, ali nadu mi daje da su mnogi shvatili da je mladost nas poslednji adut, i oni su bezrezervno podrzali studente

znaci, ne das podrsku sns-u, nikad ne dobijes posao, ili tvoja deca, ljudi su ucenjeni
dignes glas, kritikujes, kazu rusis drzavu

ovo je diktatura ako je covek ucenjen, i preti mu se, cak i eliminacijom do 1555 zrtava

i posle kazu pobedite nas na izborima,a ovoj zeni pazi kako glasas, ili ce tvoja deca biti 40 godina bez posla, necemo im ga dati, pa neka crknu, ti si kriva jer nisi SNS

rusimo zlocinacki rezim u obojenoj ili crno-beloj revolucji, sa ili bez strane pomoci, lustracija je sada OBAVEZNA

pa vlast rezim ih namerno pravi debilima sa kojekakvim farmama i oborima, nudi im uzore kao sto je kristijan i lake zeMske

i sad kada su studenti ustali, i izneli zahteve, hulja je poceo da se ljulja, kako ja objasnjavam to?
prosto, mladost nije stigao da korumpira i uvede ih svoj pokvareni narativ snalazenja, muljanja, laganja i varanja, ali nadu mi daje da su mnogi shvatili da je mladost nas poslednji adut, i oni su bezrezervno podrzali studente
I da ne idemo u takvu krajnost, većina tih mladih ljudi nisu takvi debili. Ali nisu ni svi studenti. Niti su svi studenti na protestima.
(mislim na mnogo raniji period, dok nije dogorelo)

To je populacija mladih običnih ljudi koji su u fazonu muzika, izlasci, zezanje, bez pojma i interesovanja o društveno političkim pitanjima. Kao, nas to ne zanima, stariji će to već da reše.

A to je pogrešno i opasno. Jer oni bi trebalo da razumeju da politika određuje njihov život i da zato imaju i odgovornost.

Oni čine jedan veliki deo apstinenata. Ne onih apstinenata kojima se smučilo pa nemaju za koga da glasaju, nego ih ne zanima politika.

A to je pogrešno i opasno. Jer oni bi trebalo da razumeju da politika određuje njihov život i da zato imaju i odgovornost.
razumeo sam i ovaj tvoj aspekt odmah, ali je pitanje zasto aljek nije kao tito izasao pred javnost i rekao "studenti su u pravu", dajte da zaista resimo stvar, problem

a mladi, k'o mladi, imaju druge strasti, dok ih bas ne pogodis, gazenjem na primer, ili nepravdom, ruganjem zrtvama, nipodastavanjem, laganjem, nazivanjem ustasama

ti sada pitas kako da se mlaedi animiraju, i ukljuce vise u politicki zivot? nikako, politicki zivot je zamro u srbiji, imamo meku diktaturu i partijsko jednoumlje, jedne partije; tek kada se ona latila gazenja, i bejzbol palica umesto kobri, studenti su zauzeli cvrscu busiju, i ja mislim da mi ne trebamo da smetamo av-u dok god je on glavni protagonista koji studente i mlade oznacava kao antagoniste

Back