DellBoy-011
Elita
- Poruka
- 22.568
To je sve u sklopu fizickih priprema za teren
gde ideš?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
To je sve u sklopu fizickih priprema za teren
Ehhhh to su bila vremena!
Nije vas bilo mesecima nigde![]()
i nije neka ideja, mislim nikakve razlike ne bi bilo ni posle tog cina. pa da imaju nesto u glavi ne bi to ni radili
Види ови режимлије како су се узбудиле и повиленеле, али ваше је прошло, прохујало с вихором, можете само да га дувате........у пиштаљке.
Готово је готово, или да цитирам вас од пре осам година - ГОТОВ ЈЕ!
Ne razbijajte Beograd bre. Pola toga je izgradjeno vojvodjanskim parama![]()
Људи до када више да слушамо овог шиптара на крстарици? :mad:
gde ideš?
... ne dolivaj ulje ... cim vide ovo razbijace jos jace![]()
Na Taru
recimo da si u pravu, igrala se malja deca. nego ako je sve to bilo na svim ino vestima, sta mislis da li taj voli srbiju ili... mu je vazno da se "isprazni"
gde ideš?
Razlika:
5. oktobra je smenjivana vlast, koja je na prevarantski nacin pobedila na izborima. U prevodu: nezadovoljstvo velike vecine naroda nad sopstvenom diktatorskom upravom.
Sada
Oduzimanje Kosova od strane Amerike i EU.
Cemu urnisanje sopstvenog grada?
I bio sam tamo, skoro svaki kiosk u centru ima razbijeno staklo kao i skoro svaka reklama na autobuskim stanicama. Takodje sam i video i par razbijenih izloga butika kao i oborene sobracajne znake i kontenjere... Razumem ambasade i Mek... ali ovo... Zasto? OBJASNITE MI STA SE TIME DOKAZUJE? Da cemo se unistiti ako svi priznaju Kosovo?
Razlika:
5. oktobra je smenjivana vlast, koja je na prevarantski nacin pobedila na izborima. U prevodu: nezadovoljstvo velike vecine naroda nad sopstvenom diktatorskom upravom.
Sada
I bio sam tamo, skoro svaki kiosk u centru ima razbijeno staklo kao i skoro svaka reklama na autobuskim stanicama. Takodje sam i video i par razbijenih izloga butika kao i oborene sobracajne znake i kontenjere... Razumem ambasade i Mek... ali ovo... Zasto? OBJASNITE MI STA SE TIME DOKAZUJE? Da cemo se unistiti ako svi priznaju Kosovo?
Шта ти је то на аватру, да то и ти не планираш неко отцепљење?
Razlika:
[/B]
chim ti to ne razumes-ne zasluzujes takav nick!![]()
Kad nece covek da ode na legalan nacin, morao se onda oterati na nacin na koji je to razumeo.Lacibg:I stoga odobreno razbijanje paljenje ? Al ti je logika ...
umm ...umm... a ko je bio na ulici 5. oktobra navijaci zvezde partizana rada i drugih koji su i sada na ulici ...ili...
Razlika:
Sada