Ne puštaju me roditelji da izlazim

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ne znam ni sta sam pre pisao,ni sta su drugi pisali,ne moram ni da citam jer znam da su lupali,pa jedan dobar odgovor da dam na ovu temu.

Sednes lepo sa roditeljima,fino popricas i pitas ih zasto te ne pustaju i onda pokusas da ih razuveris i da ti pruze sansu,a ti dodji ranije malo pre limita. To je jedino resenje. Posle 2-3 puta pustace te normalno osim ako ne zaglavis u policiji ili ne dobijes neku prijavu i ne dolazi kuci pijan ko svinja ili drogiran,a da ti se poznaje. mozes se uzdrzati tih par metara do sobe pa onda radi sta hoces.

ahahhahahha...da ti se ne poznaje....hahaha :P

Samo gudra dolazi u obzir,nista vise! Ko predje na jace taj je u 80% slucajeva se sjebo! NJega ja i njegovi roditelji mogu da savetuju sta hoce,ali on ako je resio nesto da uradi ti mozes 1000000 puta mu reci suprotno,on ce da uradi po svom i tu nema sile koja ce ga zaustaviti. Dijalog sa matoricima je sve,ali normalan, a ne da pizdi ili da urla na rdoitelje.

Svako treba da nadje svoj metod. Kao sto se ljudi medju sobom fizicki i psihicki razlikuju tako svako ima fazon koji bi njemu odgovarao i ti fazoni uradi ovako i ovako nikada ne pale jer to mozda funkcionise kod nekog drugog i njegovih roditelja,ali ne i kod svih ostalih. On najbolje zna svoje roditelje i ako on ne ume,onda mu tu niko ne moze pomoci. svako ko ti prodaje pricu know how je klasicna nesposobna budala koja nema pojma o cemu prica,ali je negde video ili cuo nesto pa misli da je skapirao. Ima jedna pametna izreka koja kaze nesposobni uce,a sposobni cute i rade! Svaki covek ima poelban stil starta,razgovora,oblacenja i svega koji odgovara njegovoj licnonosti i dok sam sebe ne spozna i ne odredi samom sebi koji je najbolji pristup moze slusati 1000 savetnika problem nece resiti.

Svako treba da nadje svoj metod. Kao sto se ljudi medju sobom fizicki i psihicki razlikuju tako svako ima fazon koji bi njemu odgovarao i ti fazoni uradi ovako i ovako nikada ne pale jer to mozda funkcionise kod nekog drugog i njegovih roditelja,ali ne i kod svih ostalih. On najbolje zna svoje roditelje i ako on ne ume,onda mu tu niko ne moze pomoci. svako ko ti prodaje pricu know how je klasicna nesposobna budala koja nema pojma o cemu prica,ali je negde video ili cuo nesto pa misli da je skapirao. Ima jedna pametna izreka koja kaze nesposobni uce,a sposobni cute i rade! Svaki covek ima poelban stil starta,razgovora,oblacenja i svega koji odgovara njegovoj licnonosti i dok sam sebe ne spozna i ne odredi samom sebi koji je najbolji pristup moze slusati 1000 savetnika problem nece resiti.

Ovaj izgleda ne zna koji pristup pali kod njegovih roditelja...inace ne bi molio po forumu za pomoc.... :P

pa crni overe ti si bar bio mag forumskih KNOW HOW priručnika z:shock:z:cry:

Imam 15 godina i roditelji me ne pustaju da izlazim :dash:

Znači svi moji drugovi mogu da izlaze,samo ja ne,jedini ja nigde ne idem preko vikenda i petkom uvece...a brate voleo bih boga mi i da đuskam uz neku SISATU curku.
Pitao sam ih jedno 10 puta da li smem,oni pocnu da me zajebavaju (Sa sve podrskom moje mlađe sestre)
Čak sam počeo jedno veče i sa ćalom da pričam o tim SISATIM devojkama i da neću naći nijednu ispred televizora ili monitora.
Onda je počela rasprava o tome kako sam mali etc etc...

Šta da radim?Kako da ih nagovorim da me puste već jednom?

Samo molim vas, ako sam negde pogrešio,ostavite ovu temu jedno dan-dva da mi ljudi odgovoree, a onda je bacite u kantu za otpatke :D

Hvala

P.S: NE ZAJEBAVAM!!!! OZBILJNO PITAM!

Jesi probo da ih ubediš na foru
bacanja jastuka kroz prozor..?

ovo je propast sveta

over koji konstatuje - sve je realtivno

ja reko sad će, ko što je normalno, da objajasni ovoj s glupm nikom i još glupljim avatrom u 3 posta kako nema pojma o životu, kako on zna recepturu za uspešno bilo šta i da je iznapušava onako suptilno gejački

File seceru,moras nauciti da kontrolises svoja osecanja ida ne budes iskompleksiran,budi pozitivan za promenu. Mozda nesto i poebes.

a za beziku no furdr koments! Besmisleno je bilo ovde koga slusati ili se vredjati,tako da cu da gledam svoja posla i da cutim a savete i mudrosti prepustam vama. Posebno nasem dragom,do duse zlostavljanom decaku Filu koji odatle vuce svoje fustracije i komplekse.

File seceru,moras nauciti da kontrolises svoja osecanja ida ne budes iskompleksiran,budi pozitivan za promenu. Mozda nesto i poebes.

a za beziku no furdr koments! Besmisleno je bilo ovde koga slusati ili se vredjati,tako da cu da gledam svoja posla i da cutim a savete i mudrosti prepustam vama. Posebno nasem dragom,do duse zlostavljanom decaku Filu koji odatle vuce svoje fustracije i komplekse.

ali ali ali........ ja tebe............ volim............ :(((((
:(
:(

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back