Sugaenzi Iskusan Banovan Poruka 6.533 12.10.2014. u 21:19 - Ne pripadam ti #126 Patofno jos se nisi ogrebao za neku snosku pa tebe mora da su uvracale neke polovnjache.
Lord SmoriVoje Ističe se Banovan Poruka 2.646 12.10.2014. u 21:21 - Ne pripadam ti #127 Sugaenzi: Patofno jos se nisi ogrebao za neku snosku pa tebe mora da su uvracale neke polovnjache. Kliknite za proširenje... Sta ti znaci to uvracale?
Sugaenzi: Patofno jos se nisi ogrebao za neku snosku pa tebe mora da su uvracale neke polovnjache. Kliknite za proširenje... Sta ti znaci to uvracale?
KiZo Poznat Poruka 9.844 12.10.2014. u 21:48 - Ne pripadam ti #128 poetessa: pa ne mogu Lorde, nije to tako strašno, vidiš da se pogrešno izrazio .. ja sam žena što oprašta @tema drugarica mi nabavila novogu kucu, valjda će imati sreće sa njim, ipak je mnogo mlađi .. kažu lakše je možda sa tim mlađima Kliknite za proširenje... naravno da ne mozes , zna se ko je tvoj gospodar i glavni dasa
poetessa: pa ne mogu Lorde, nije to tako strašno, vidiš da se pogrešno izrazio .. ja sam žena što oprašta @tema drugarica mi nabavila novogu kucu, valjda će imati sreće sa njim, ipak je mnogo mlađi .. kažu lakše je možda sa tim mlađima Kliknite za proširenje... naravno da ne mozes , zna se ko je tvoj gospodar i glavni dasa
Lord SmoriVoje Ističe se Banovan Poruka 2.646 12.10.2014. u 22:27 - Ne pripadam ti #129 KiZo: naravno da ne mozes , zna se ko je tvoj gospodar i glavni dasa Kliknite za proširenje... Ili psihoza ili masta u tvojoj decijoj glavi svasta kizice. Treceg nema. Poslednja izmena: 12.10.2014.
KiZo: naravno da ne mozes , zna se ko je tvoj gospodar i glavni dasa Kliknite za proširenje... Ili psihoza ili masta u tvojoj decijoj glavi svasta kizice. Treceg nema.
Lord SmoriVoje Ističe se Banovan Poruka 2.646 12.10.2014. u 23:15 - Ne pripadam ti #130 Lord SmoriVoje: Ili psihoza ili masta u tvojoj decijoj glavi svasta kizice. Treceg nema. Kliknite za proširenje... Jeste, meni se ne dize koji treniram i hranim se zdravo, a tebi se dize koji pusis ko Turcin i ne vadis se iz flase sa zestinom. /sarkazam off
Lord SmoriVoje: Ili psihoza ili masta u tvojoj decijoj glavi svasta kizice. Treceg nema. Kliknite za proširenje... Jeste, meni se ne dize koji treniram i hranim se zdravo, a tebi se dize koji pusis ko Turcin i ne vadis se iz flase sa zestinom. /sarkazam off
Sugaenzi Iskusan Banovan Poruka 6.533 12.10.2014. u 23:27 - Ne pripadam ti #131 Mani se brisanja , ajde dodji da se ugrejemo.
poetessa Legenda Poruka 56.288 12.10.2014. u 23:29 - Ne pripadam ti #132 Sugaenzi: Mani se brisanja , ajde dodji da se ugrejemo. Kliknite za proširenje... pa danas je toplo, nije nešto hladno
Sugaenzi: Mani se brisanja , ajde dodji da se ugrejemo. Kliknite za proširenje... pa danas je toplo, nije nešto hladno
Lord SmoriVoje Ističe se Banovan Poruka 2.646 12.10.2014. u 23:38 - Ne pripadam ti #133 Sugaenzi: Mani se brisanja , ajde dodji da se ugrejemo. Kliknite za proširenje... Jbote koja si ti lozana! Jos ti je to u glavi! Pa ti ako si imao bilo sta sem onih najgorih ulicnih kamenjarki...., ma nema sanse...
Sugaenzi: Mani se brisanja , ajde dodji da se ugrejemo. Kliknite za proširenje... Jbote koja si ti lozana! Jos ti je to u glavi! Pa ti ako si imao bilo sta sem onih najgorih ulicnih kamenjarki...., ma nema sanse...
Sugaenzi Iskusan Banovan Poruka 6.533 12.10.2014. u 23:38 - Ne pripadam ti #134 Posle ponoci ima da cvokotjesh poetesso.Zato dolazi na vreme dok ladnoca jos nije zapocela. Aha evo i patofne medijatora na ponjavi
Posle ponoci ima da cvokotjesh poetesso.Zato dolazi na vreme dok ladnoca jos nije zapocela. Aha evo i patofne medijatora na ponjavi