(Ne)prijatan miris cigareta?

• Začetnik teme Začetnik teme Neno
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Neno

Buduća legenda
Poruka
25.106
Duži boravak u zatvorenom prostoru među pušačima koji pale jednu za drugom dovodi do prijanjanja neprijatnog mirisa na garderobu.
To i nije neki problem jer garderobu možemo zamijeniti ali, šta sa mirisom duvana u našim kućama, stanovima..? Kako i na koji način ga eliminisati?
Ne pušiti direktno u kući, izaći na balkon, terasu, verandu.. je jedan od rešenja ali, to mnogi tako ne rade.

Dakle, kako ukloniti neprijatan miris cigareta iz stana?
Znamo da provjetravanjem ne možemo u potpunosti ukloniti miris duvana.. čak i osvježivači ga neće eliminisati.

Duži boravak u zatvorenom prostoru među pušačima koji pale jednu za drugom dovodi do prijanjanja neprijatnog mirisa na garderobu.
To i nije neki problem jer garderobu možemo zamijeniti ali, šta sa mirisom duvana u našim kućama, stanovima..? Kako i na koji način ga eliminisati?
Ne pušiti direktno u kući, izaći na balkon, terasu, verandu.. je jedan od rešenja ali, to mnogi tako ne rade.

Dakle, kako ukloniti neprijatan miris cigareta iz stana?
Znamo da provjetravanjem ne možemo u potpunosti ukloniti miris duvana.. čak i osvježivači ga neće eliminisati.
Sveće upijaju dim. Nekako ali da,pomažu.

a šta kad prestanu bolovi.. ko će mu pridržavati cigaretu :eek: Vidiš da ti ideja nije dobra. :mrgreen:

Prečistači zraka su dobri u tome, ali lično nisam se uvjerio kako rade.. da li je to samo reklama ili.. ne znam. :kafa:
eo ovako ne postoji ni jedan precistac kako kazes vazduha koji ce da iskoreni smrad od pljuga
znaci imam i znma sta ti kazem
zato ti ie naibolje ne purnjati na gajbi nego na balkon
a za mirise to ie vec ko sta voli
ia volim palo santo ier tako me radi a i sire

eo ovako ne postoji ni jedan precistac kako kazes vazduha koji ce da iskoreni smrad od pljuga
znaci imam i znma sta ti kazem
zato ti ie naibolje ne purnjati na gajbi nego na balkon
a za mirise to ie vec ko sta voli
ia volim palo santo ier tako me radi a i sire
Koristim svece protiv mirisa dima cigarete.20-ak mi nuta do pola sata i nista se ne oseca.Bio sam nekada i sam pusac.Iako vise ne pusim,stoji mi pepeljara na stolu za goste koji zapale.

Back