ublehas
Veoma poznat
- Poruka
- 10.731
Imate li principe kad dodje do sexa? Javlja li se kod vas ikakva moralna nedoumica ako je osoba sa kojom ulazite u šemu zauzeta?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Mislis, pre toga, kao izbor partnera, veze ili kres varijante?Imate li principe kad dodje do sexa? Javlja li se kod vas ikakva moralna nedoumica ako je osoba sa kojom ulazite u šemu zauzeta?
ma jok.pre 2 godine bio sam sa jednom finom devojkom,njen suprug nije bio tu nekoliko dana i...bilo nam je lepo.
Mislim u smislu da je to gotova stvar, mozes je imati kad pozelis jedina prepreka je ta tvoja moralna dilema zbog toga sto je zauzeta.
Sutra će tako neko biti sa tvojom kada ti budeš na putu .ma jok.pre 2 godine bio sam sa jednom finom devojkom,njen suprug nije bio tu nekoliko dana i...bilo nam je lepo.
Sutra će tako neko biti sa tvojom kada ti budeš na putu .
Tako svi zadovoljni . Bitno je da se okreće .
Imate li principe kad dodje do sexa? Javlja li se kod vas ikakva moralna nedoumica ako je osoba sa kojom ulazite u šemu zauzeta?
to zavisi od nje, a ne od potencijalnog konkurentaSutra će tako neko biti sa tvojom kada ti budeš na putu .
Tako svi zadovoljni . Bitno je da se okreće .
m jok nista moral nego mi nekako prljavaImate li principe kad dodje do sexa? Javlja li se kod vas ikakva moralna nedoumica ako je osoba sa kojom ulazite u šemu zauzeta?
m jok nista moral nego mi nekako prljava
Svoje ne daj, tudje ne pozeli! :mudrababa:
Mnogo puta su mi bili na tacni mužijaci koji su zauzeti, meni je to nekako jadno.
Nije mi prosto toliko stalo do seksa da bih bila sa ljigavcem.
Kod vas je valjda drugačije, taj neki nagon šta li. I onda mi nerazumne, a kad đokica odluči bojim se da vas niko ništa nije pitao![]()
naravno, veoma sam probirljivImate li principe kad dodje do sexa? Javlja li se kod vas ikakva moralna nedoumica ako je osoba sa kojom ulazite u šemu zauzeta?