Ne poželi nista sto je tuđe

Ako je došlo do toga i ona nema moralnih kočnica da prevari dečka/muža ne vidim zašto bih se ja osećao krivim u moralnom smislu. Bilo da je u pitanju usputni sex ili ulazak u nekakvu vezu ja ulazim u priču sa ženom koja mi se sviđa i koja mi se svojevoljno daje. Zaista ne vidim razlog da razmišljam o razlogu njihovog neuspeha a njemu je sudbina zapečaćena čak i da je ja odbijem.

Mnogo puta su mi bili na tacni mužijaci koji su zauzeti, meni je to nekako jadno.
Nije mi prosto toliko stalo do seksa da bih bila sa ljigavcem.

Kod vas je valjda drugačije, taj neki nagon šta li. I onda mi nerazumne, a kad đokica odluči bojim se da vas niko ništa nije pitao :lol:

Imate li principe kad dodje do sexa? Javlja li se kod vas ikakva moralna nedoumica ako je osoba sa kojom ulazite u šemu zauzeta?

Sa zauzetima nikada ne ulazim ni u kakav flert niti bilo sta slicno.Iz moralno prakticnih razloga.
Prvo sto ne radim nikome ono sto ne bih zeleo da meni neko radi,drugo sto bi mozda 1 od 10 zauzetih prihvatila flert a 9 od 10 bi prijavila muzu/decku/vereniku i eto ti problema bez problema.Znaci keep it simple.

Imate li principe kad dodje do sexa? Javlja li se kod vas ikakva moralna nedoumica ako je osoba sa kojom ulazite u šemu zauzeta?

chekaj bre, jel zene u braku koje se kresaju okolo, imaju li principe?

imas topik ovde gde se jasno kaze da zene varaju vise nego muskarci, i nemoj mi to za tango je potrebno dvoje. par muskaraca opsluzuje masu razuzdabih zena.

- - - - - - - - - -

kakve principe imaju tvoja zenska okolina, ona porodicna. posecuje4m srbistan usjkoro pa bih dqa vidi kakvih su principa kad ih pogledam u ochi.

- - - - - - - - - -

Svoje ne daj, tudje ne pozeli! :mudrababa:

ne dam te darling

Poslednja izmena od moderatora:
Mnogo puta su mi bili na tacni mužijaci koji su zauzeti, meni je to nekako jadno.
Nije mi prosto toliko stalo do seksa da bih bila sa ljigavcem.

Kod vas je valjda drugačije, taj neki nagon šta li. I onda mi nerazumne, a kad đokica odluči bojim se da vas niko ništa nije pitao :lol:

Zanimljiv ugao posmatranja, da li zelis imati sex sa losom osobom? Vidim jos neki su to spomenuli. Ne znam koliko je vecini ljudi za jednokratnu avanturu bitan karakter partnera.

Back