mario80
Stara legenda
- Poruka
- 80.306
Ne bavim se napušavanja ikoga jer nema smisla. Ko je glup njegovo je carstvo nebesko. On je blažen!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Mogu ali boli me uvo. Svako može svašta. Zamisli da se tangiraš da li će neka špijunska šuša da te ocinkari.Mogu te sprovedu o tvoj trosak kod sudije I moze ti odrediti pritovor to im je ustaljena praksa
Znaju oni da ako preteraju da će ih narod ugaziti u roku od odmah. Zato gaze i tuku žene jbg kamena konfiguracija mozga.Pa nisu daleko od crvenih kmera
Odgledaj film u ime naroda tu je bas dobro obradjena ta tematikaMogu ali boli me uvo. Svako može svašta. Zamisli da se tangiraš da li će neka špijunska šuša da te ocinkari.
Zamisli uopšte da neko radi za Udbu i tužaka ljude. Ali to je već posebna priča i slučaj za žaljenje
85% svih domacinstava Srbije je u 2024-toj imalo pristup inteMetu, cak i ti tvoji "retardirani" sugradjani. Moja majka u 88-oj cita vesti sa tableta i telefona i otvara facebook stranice, zamisli, a ne ume da ukljuci windows OS ili namesti kablovski prijem na TV-u. Suvise veliki uticaj se pridaje klasicnom antenskom TV Pinku i RTS-u, danas daleko veci uticaj imaju online mediji.Ni jedan jedini forum ne moze da pridje fejsbuku, instagramu i društvenim mrežama po uticaju na masu. A ceo internet ne može da pridje Pinku i RTS-u koji burgijaju po direktivi ubedljivo ispred svih. Pa da li ste svesni koliko je brojna i retardirana publika Pinka i RTS-a? To su najveći dinosaurusi u našem društvu.
I koriste internet i kablovsku da bi pratili Pink i rijalitije. Tvoja majka pripada manjini. Realno.85% svih domacinstava Srbije je u 2024-toj imalo pristup inteMetu, cak i ti tvoji "retardirani" sugradjani. Moja majka u 88-oj cita vesti sa tableta i telefona i otvara facebook stranice, zamisli, a ne ume da ukljuci windows OS ili namesti kablovski prijem na TV-u. Suvise veliki uticaj se pridaje klasicnom antenskom TV Pinku i RTS-u, danas daleko veci uticaj imaju online mediji.
I koriste internet i kablovsku da bi pratili Pink i rijalitije. Tvoja majka pripada manjini. Realno.
odgovoriće nešto bezveze kao i uvek
Sta imam da objasnjavam? Rekla sam vec da mislim da je pogresio, a to se videlo i na kamerama, izbliza.
Sta imam da objasnjavam? Rekla sam vec da mislim da je pogresio, a to se videlo i na kamerama, izbliza.
Koga drma paranoja, taj ne treba ni da pise na drustvenim mrezama, kao i onaj ko je nevaspitan.
Covece, em masis temu, em si nepismen. Prestani da "masiras" ljude!Неваспитаност код ове сподобе није уопште дискутабилна.
Јавност на мрежама о оваквим манијачким испадима самовоље је једино чиме се моће указати покаврњацима који га следе да се све снима .
Паранаја би се час посла излечила са тужбама које например у САД су за убиство од стране службенога
лица и то полицајца при претераној употреби силе од 24 милиона долара
Да је у србији ЕУ систем или УСА систем тада би маниак који је сам себи дао дозволу да као лудак
улази у заштићену зону код смртно изгорелих болесника морао из личних средстава плати одштету
а ви не бисте правдали овде на 1 000 000 случаја тога скота када би вас ребнули у милионима
Covece, em masis temu, em si nepismen. Prestani da "masiras" ljude!
Ono i dupe ima misljenje, kao i ti.Тема је 100% погођена
Сви имају право да изнесу снимке скотова и ђубради ...
У 'нормалном' свету скотови и ђубрад не учествују у ријалитима .. не објављују књиге...
не пропагира се .. не мотивише се ... не субвенционише 'њихов начин живота'
Само у дегенеричним друштвима Мајн Кампф има милионски тираж
Треба у лудницу слати такве. У лудницу .. а пошто су луднице препуне треба им јавно рећи да су лудаци и покварењаци .
Ono i dupe ima misljenje, kao i ti.