Zašto čovek koji stoji iza svojih stavova i ne piše ništa zabranjeno treba da krije svoju IP adresu?

Mogu te sprovedu o tvoj trosak kod sudije I moze ti odrediti pritovor to im je ustaljena praksa
Mogu ali boli me uvo. Svako može svašta. Zamisli da se tangiraš da li će neka špijunska šuša da te ocinkari.
Zamisli uopšte da neko radi za Udbu i tužaka ljude. Ali to je već posebna priča i slučaj za žaljenje

Mogu ali boli me uvo. Svako može svašta. Zamisli da se tangiraš da li će neka špijunska šuša da te ocinkari.
Zamisli uopšte da neko radi za Udbu i tužaka ljude. Ali to je već posebna priča i slučaj za žaljenje
Odgledaj film u ime naroda tu je bas dobro obradjena ta tematika

Ni jedan jedini forum ne moze da pridje fejsbuku, instagramu i društvenim mrežama po uticaju na masu. A ceo internet ne može da pridje Pinku i RTS-u koji burgijaju po direktivi ubedljivo ispred svih. Pa da li ste svesni koliko je brojna i retardirana publika Pinka i RTS-a? To su najveći dinosaurusi u našem društvu.
85% svih domacinstava Srbije je u 2024-toj imalo pristup inteMetu, cak i ti tvoji "retardirani" sugradjani. Moja majka u 88-oj cita vesti sa tableta i telefona i otvara facebook stranice, zamisli, a ne ume da ukljuci windows OS ili namesti kablovski prijem na TV-u. Suvise veliki uticaj se pridaje klasicnom antenskom TV Pinku i RTS-u, danas daleko veci uticaj imaju online mediji.

85% svih domacinstava Srbije je u 2024-toj imalo pristup inteMetu, cak i ti tvoji "retardirani" sugradjani. Moja majka u 88-oj cita vesti sa tableta i telefona i otvara facebook stranice, zamisli, a ne ume da ukljuci windows OS ili namesti kablovski prijem na TV-u. Suvise veliki uticaj se pridaje klasicnom antenskom TV Pinku i RTS-u, danas daleko veci uticaj imaju online mediji.
I koriste internet i kablovsku da bi pratili Pink i rijalitije. Tvoja majka pripada manjini. Realno.

Neće biti tako jer svi odu da glasaju za pogrebnika i nadaju se najboljem :mrgreen:

1000004270.jpg

I koriste internet i kablovsku da bi pratili Pink i rijalitije. Tvoja majka pripada manjini. Realno.

Jeste ali i za to postoji merac, lista najposecenijih domacih medijskih sajtova recimo u maju 2025 LINK, LINK <-----
I nema Pinka (24-to mesto) i RTS-a (20-to mesto), ma sta ti tvrdio, Nova, N1 i Danas su relativno visoko.

Ali opet drustvene mreze dominiraju u odnosu na medijske sajtove, facebook recimo ima oko 3,5 miliona usera iz Srbije, nistagram nesto manje... broj njihovih dnevnih usera je poprilicno veci od broja korisnika ubedljivo najveceg domaceg medijskog sajta (Blica).

No, ako nekog ne interesuje da ode na web sajt ili prezentaciju na mrezama nekog medija ne mozes ga kriviti da je idiot, jednostavno ljudi imaju svoje misljenje i to treba da prihvatis ili da bezis iz te sredine.

odgovoriće nešto bezveze kao i uvek

Њихов одговор је увек исти.

' ....омакло му се услед притиска '... 'речи су речи али погледајте дела'

Та 'арументација' 'пада у воду' јер било одакле да су дошли толико масивни новци преко било кога ситација би била

са путевима и фабрикама и селом таква ако не боља.

У процесу 'дељења шаком и капом' притоме је ПЗНИД одсноа СНС и сателити буразерски мазнуо огроман проценат новца 'легално'

Уосталом ПЗНИД је донео закон ....

Вучић личи на наркоманско дете ..на пијандуру у породици ... Штите га исто такве ликови и ликуше .... 'брижне маме и брижне тате '

Хулиган један навијачки ..... Бараба која наводно 'дриже нам цену' ...а онда нас све подведе .... Сводник ....макро ...а не председник

Зашто човек који намерно лаже да би изазвао веће сукобе је председник

Ајмо објасните

@Kerkyra @snouden1
vucic_instagram_buducnost_srbije.png
Sta imam da objasnjavam? Rekla sam vec da mislim da je pogresio, a to se videlo i na kamerama, izbliza.

Koga drma paranoja, taj ne treba ni da pise na drustvenim mrezama, kao i onaj ko je nevaspitan.

Sta imam da objasnjavam? Rekla sam vec da mislim da je pogresio, a to se videlo i na kamerama, izbliza.

Koga drma paranoja, taj ne treba ni da pise na drustvenim mrezama, kao i onaj ko je nevaspitan.

Неваспитаност код ове сподобе није уопште дискутабилна.

Јавност на мрежама о оваквим манијачким испадима самовоље је једино чиме се може указати покварењацима који га следе да се све снима .

Паранаја би се час посла излечила са тужбама које например у САД су за убиство од стране службенога

лица и то полицајца при претераној употреби силе од 24 милиона долара

Да је у србији ЕУ систем или УСА систем тада би маниак који је сам себи дао дозволу да као лудак

улази у заштићену зону код смртно изгорелих болесника морао из личних средстава плати одштету

а ви не бисте правдали овде на 1 000 000 случаја тога скота када би вас ребнули у милионима

Која слика .. који видео тебе треба да 'дрмне' да престанеш тако манијачки 'држати страну'скоту

Тако као ти се понашала сестра онога мазгова Голубовића ....

Звала свога брата 'белим витезом' ...

Poslednja izmena:
Неваспитаност код ове сподобе није уопште дискутабилна.

Јавност на мрежама о оваквим манијачким испадима самовоље је једино чиме се моће указати покаврњацима који га следе да се све снима .

Паранаја би се час посла излечила са тужбама које например у САД су за убиство од стране службенога

лица и то полицајца при претераној употреби силе од 24 милиона долара

Да је у србији ЕУ систем или УСА систем тада би маниак који је сам себи дао дозволу да као лудак

улази у заштићену зону код смртно изгорелих болесника морао из личних средстава плати одштету

а ви не бисте правдали овде на 1 000 000 случаја тога скота када би вас ребнули у милионима

Covece, em masis temu, em si nepismen. Prestani da "masiras" ljude!

Covece, em masis temu, em si nepismen. Prestani da "masiras" ljude!

Тема је 100% погођена

Сви имају право да изнесу снимке скотова и ђубради ...

У 'нормалном' свету скотови и ђубрад не учествују у ријалитима .. не објављују књиге...

не пропагира се .. не мотивише се ... не субвенционише 'њихов начин живота'

Само у дегенеричним друштвима Мајн Кампф има милионски тираж

Треба у лудницу слати такве. У лудницу .. а пошто су луднице препуне треба им јавно рећи да су лудаци и покварењаци .

Тема је 100% погођена

Сви имају право да изнесу снимке скотова и ђубради ...

У 'нормалном' свету скотови и ђубрад не учествују у ријалитима .. не објављују књиге...

не пропагира се .. не мотивише се ... не субвенционише 'њихов начин живота'

Само у дегенеричним друштвима Мајн Кампф има милионски тираж

Треба у лудницу слати такве. У лудницу .. а пошто су луднице препуне треба им јавно рећи да су лудаци и покварењаци .
Ono i dupe ima misljenje, kao i ti.

Back