Mstislav
Legenda
- Poruka
- 74.023
Dasak svezeg vetra na Balkanu je znacilo da ima tenkove Sfora iza sebe za razliku od Poplasena.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
To su smiješni izgovori, privatizacija Republike Srpske je bila 1998. godine a tužilaštvo BiH je vodilo nekoliko istraga protiv Dodika i nije našlo da je išta pokrao a kamoli sve. Čak su pokušali da ga optuže za "krađu ikone" od 300 evra kakvih ima na ebay koliko hočeš pa i starijih.Ako je Marko Marković u međuvremenu "privatizovao" RS, pokrao što se pokrasti moglo, sumnjaću i u njegove razloge potpisivanja.
Poplašen je bio radikal koji se slikao sa šajkačom, kokardom i oružjem u rukama.Šta je Poplašen pogrešno uradio, z
ašto su njega smenili i još bitnije zašto je Dodik rekao da je Poplašen ŠTETAN za RS
Poplašen je bio radikal koji se slikao sa šajkačom, kokardom i oružjem u rukama.
Kako god, možeš li objasniti, ako ceć time pravdaš oduzimanje mandata predsjedniku Dodiku, šta je sa predsjednikom Vlade Republike Srpske, predsjednikom Narodne skupštine i ministrima protiv kojih je najavljen krivični progon?
Tebi jw to sasvim u redu?
Ovo je dio tvog citata
"ako narod smatra da vam je on dobar i spasioc i nosioc srpstva."
Džabe pričati, neki su operisani, a vole to krme više od sebePogledajte prilog 1788440
Taj Dodara je svercovao Ronhil, dok su bosnski Srbi krvarili na ratistima. Poslije je dosao na vlast uz pomoc okupacionih snaga, a cvrsto se zalagao za smijenu legalno izabranog Poplasena. Mora da je takva "patriotska gromada" jedna postenjacina, sve sa vilama po RS i Beogradu, a i ragranatim biznisima blize rodbine, dok RS grca u siromastvu.
Uzgred, jedan takav prostak i mediokritet je sramota za cio srpski narod.
Pa? Šta je u tome mrzalačko? Ako svi u RS to smatraju, ko sam ja da ih ubeđujem, na kraju krajeva. Ja ne pišem šta treba da narod tamo radi, već šta ja mislim o njemu,samome. Kada meni ovde iznesu ljudi iz RS da je za njih AV ideal srpstva a ja to ne smatram, je l to znači da oni mrze ovaj narod ovde u Srbiji?Ovo je dio tvog citata
"ako narod smatra da vam je on dobar i spasioc i nosioc srpstva."
Prvo oni mrze sebe, pa onda narod u SrbijiPa? Šta je u tome mrzalačko? Ako svi u RS to smatraju, ko sam ja da ih ubeđujem, na kraju krajeva. Ja ne pišem šta treba da narod tamo radi, već šta ja mislim o njemu,samome. Kada meni ovde iznesu ljudi iz RS da je za njih AV ideal srpstva a ja to ne smatram, je l to znači da oni mrze ovaj narod ovde u Srbiji?
Pojedini poslanici su prihvatili taj izraz. Čekalo se hapšenje Mladića.
Nevaspitan, nekulturan i zlonameran pokušaj vređanja. Nije ti prvi put. Što ne znači da ćeš ubuduće moći tako da se obraćaš članovima koji ne misle isto kao ti.Bedan pokušaj da opravdaš laž koju si ovde plasirala. I nije prvi put.
Pa nemoj pisati da si mislila na forumaše kad nisi.Pa? Šta je u tome mrzalačko? Ako svi u RS to smatraju, ko sam ja da ih ubeđujem, na kraju krajeva. Ja ne pišem šta treba da narod tamo radi, već šta ja mislim o njemu,samome. Kada meni ovde iznesu ljudi iz RS da je za njih AV ideal srpstva a ja to ne smatram, je l to znači da oni mrze ovaj narod ovde u Srbiji?
I kakve to veze ima sa optužnicama protiv predsjednika Vlade, Skupštine i ministra pravde???!!!Pogledajte prilog 1788440
Taj Dodara je svercovao Ronhil, dok su bosnski Srbi krvarili na ratistima. Poslije je dosao na vlast uz pomoc okupacionih snaga, a cvrsto se zalagao za smijenu legalno izabranog Poplasena. Mora da je takva "patriotska gromada" jedna postenjacina, sve sa vilama po RS i Beogradu, a i ragranatim biznisima blize rodbine, dok RS grca u siromastvu.
Uzgred, jedan takav prostak i mediokritet je sramota za cio srpski narod.
Sto onda dolazite u Srbiju da glasate za Vučića? Ako ne možete da pomognete, ne odmazite.Pa nemoj pisati da si mislila na forumaše kad nisi.
Nemoj da nas upetljavaš u političke odnose u Srbiji između stranaka jer je za nas Srbija majka i svaki njen predsjednik je za nas srpski lider.
Nas nema dovoljno čak i kad bi svi glasali da promjenimo nešto u Srbiji a za šta nas optužuju neuspjeli politički abortusi poput Čede Narkomanovića i sličnih veleizdajnika.
Ja jesam mislila na forumaše jer sam već sto puta pisala da ja, dok nisam došla na ovaj forum nisam ni znala da se mi delimo na one Srbe tamo i ovamo. Znala sam da su vladajući i tamo i ovamo lopovi koji popiše krv svom narodu i to je sve. Znala sam da su u toku rata ovamo pobegli oni najgori koji ostavii svoj narod tamo a ovde avanzovali u kratkom roku.U tu grupu ne spadaju obični ljudi koji su sve izgubili u ratu. Tek ovde sam saznala da sam drugosrbijanka i izdajica roda svoga a možda čak nisam ni SrpkinjaPa nemoj pisati da si mislila na forumaše kad nisi.
Nemoj da nas upetljavaš u političke odnose u Srbiji između stranaka jer je za nas Srbija majka i svaki njen predsjednik je za nas srpski lider.
Nas nema dovoljno čak i kad bi svi glasali da promjenimo nešto u Srbiji a za šta nas optužuju neuspjeli politički abortusi poput Čede Narkomanovića i sličnih veleizdajnika.
Ja ne glasam ni ovde a ti što dolaze ne glasaju samo za Vučića.Sto onda dolazite u Srbiju da glasate za Vučića? Ako ne možete da pomognete, ne odmazite.![]()
Dobro a sada da te pitam što niko od vas ne želi ili neće da odgovoriJa jesam mislila na forumaše jer sam već sto puta pisala da ja, dok nisam došla na ovaj forum nisam ni znala da se mi delimo na one Srbe tamo i ovamo. Znala sam da su vladajući i tamo i ovamo lopovi koji popiše krv svom narodu i to je sve. Tek ovde sam saznala da sam drugosrbijanka i izdajica roda svoga a možda čak nisam ni Srkinja![]()
Nije se smelo dozvoliti da neki Šmit uopšte i dovodi u pitanje postavljanje predsednika. Zbog toga nije on kriv već taj koji je dao materijala da se pojave Šmitovi. Jedna greška povukla je sve ostale poteze, takve malverzacije ne mogu dugo proći neotkrivene posebno u tako specifičnoj situaciji kao što je u BiH. Postojali su i diplomatski putevi da se to reši a ne samo neki inat i navodni patriotizam usled koga se gubi mnogo više nego što se dobija. Moje mišljenje je da je Dodik najviše čuvao svoju poziciju i svoj imetak a najmanje svoj narod.Dobro a sada da te pitam što niko od vas ne želi ili neće da odgovori
Ako je Dodik lopov i ako treba da ga smjeni Šmit, šta je onda sa krivičnim prijavama protiv predsjednika Vlade i Skupštine kao i ministra pravde a i nekih parlamentaraca??
Šta su oni krivi?
Nevaspitan, nekulturan i zlonameran pokušaj vređanja. Nije ti prvi put. Što ne znači da ćeš ubuduće moći tako da se obraćaš članovima koji ne misle isto kao ti.
Netačno, niko nije tražio od Srba odobrenje kada su se nakon Dejtonskog sporazuma sastale zapadne zemlje i dale mu dodatna ovlaštenja koja nema niko u svijetu na planeti Zemlji.Nije se smelo dozvoliti da neki Šmit uopšte i dovodi u pitanje postavljanje predsednika. Zbog toga nije on kriv već taj koji je dao materijala da se pojave Šmitovi. Jedna greška povukla je sve ostale poteze, takve malverzacije ne mogu dugo proći neotkrivene posebno u tako specifičnoj situaciji kao što je u BiH. Postojali su i diplomatski putevi da se to reši a ne samo neki inat i navodni patriotizam usled koga se gubi mnogo više nego što se dobija. Moje mišljenje je da je Dodik najviše čuvao svoju poziciju i svoj imetak a najmanje svoj narod.
Svedoci smo da se sve može menjati svuda na svetu, na žalost. Zato treba imati puno stručnosti i sposobnosti da iz dobijenog se izvuče maksimum svim mogućim sredstvima. Da smo mi u Srbiji ostali na nekom putu koji vodi u EU, niko ne bi smeo da pipne ni Srbe u RS, jedan od načina, recimo. Nisam nešto za EU, nit sam za bilo gde, ja bih najviše volela jednu našu državu, ali sam itekako svesna da današnja svetska politika to ne dozvoljava, dakle, moraš u savez i sa onima sa kojima moraš bez obzira na razne prošlosti ako želiš da spaseš svoj narod.Netačno, niko nije tražio od Srba odobrenje kada su se nakon Dejtonskog sporazuma sastale zapadne zemlje i dale mu dodatna ovlaštenja koja nema niko u svijetu na planeti Zemlji.
Tim bonskim ovlaštenjima on donosi odluke, ne zakone već odluke, koje naziva "odluka o proglašenju zakona" te sam mjenja Dejtonski mirovni sporazum. Ta ovlaštenja nije dobio u Dejtonu već par mjeseci nakon potpisivanja sporazuma i to na način da ga sam mjenja.
Pa da li u svijetu i istoriji obligacija postoji sporazum između par strana koji jedna može mjenjati kako želi???!!
Tuga... nivo komunikacije, tuga...Učiteljica uhvaćena u laži i podmetačini(a nije prvi put) postaje nervozna....![]()
![]()
Srbe EU ne želi, Srbi su za EU pijuni kojima kontroliše bosanske muslimane.Svedoci smo da se sve može menjati svuda na svetu, na žalost. Zato treba imati puno stručnosti i sposobnosti da iz dobijenog se izvuče maksimum svim mogućim sredstvima. Da smo mi u Srbiji ostali na nekom putu koji vodi u EU, niko ne bi smeo da pipne ni Srbe u RS, jedan od načina, recimo. Nisam nešto za EU, nit sam za bilo gde, ja bih najviše volela jednu našu državu, ali sam itekako svesna da današnja svetska politika to ne dozvoljava, dakle, moraš u savez i sa onima sa kojima moraš bez obzira na razne prošlosti ako želiš da spaseš svoj narod.