(Ne)očekivani razvoj situacije u RS

Rekla si i više nego što misliš, napisala si "vi" i "mi" čime je jasno rečeno da ili nas dijeliš neprirodno na regionalnoj osnovi ili uopšte ne pripadaš Srbima.
Nema trećeg.
Jako isključivo i brzopleto donošenje zaključka. Pod vi i mi, mislim na forumaše, sve one koji su do samo pre par dana pljuvali, nas koji smo komentarisali Dodika, za koga smatramo da ne čini dobro za narod u Srpskoj. Nigde nijednom rečju nisam pomenula ni regione, al zato si ti brže-bolje mene nazvao ''nesrpkinjom''.

Pa pomaže, prijatelju, pomaže da se ne zaboravi i da se greške ne ponove
To što imaš kratku pamet ne čini te velikim Srbinom, naprotiv

Znaš kako se kaže pametan čovek se uči na tuđim a budala ne nauči ni na svojim greškama
Koje je greške ponovio srpski predsjednik? Šta je pogrešno u tome što je potpisao ukaz Narodne skupštine?

Ne ismejavam ja RS a ni ljude tamo već komentarišem licemerje pojedinih koji su nas protestante nazivali ustasama i piculićima, koji su mi kada god sam komentarisala da je bolje smirivanje situacije nego širenje mržnje prema Hrvatskoj i uopšte u celoj BiH etiketirali kao drugosrbijanku. Izbor je stvar naroda u Srpskoj i ja zaista nemam ništa protiv da oni biraju koga god im dogovara za postizanje svojih ciljeva..jesu li vama šta obećali za ovako zdušnu odbranu Dodika i njegove političke mafije...

Ponoviću, ne ismejavam ja nikoga, vi ste oni koji pišu onako kako im u datom momentu odgovara. Opravdavanje Dodika je vaša stvar, ponoviću da mene lično ne zanima ko je vama predsednik, ako narod smatra da vam je on dobar i spasioc i nosioc srpstva. Čudno kako svi ti veliki spasioci imaju kratkoročna pamćenja i ogromna sredstva van svoje države, dok narod jedva preživljava na minimalcu. Redovno narod drže u nekom strahu od napada, mržnje drugih prikrivajući svoje malverzacije. Imamo i mi jednog velikog spasioca, samo što smo se mi malo pobunili protiv takvih. Vama neka je sa srećom, ko god da dođe. Shvati kako god, al zaista nemam nikakve lične niti bilo kakve razloge da ismejavam i mrzim narod u RS. Da ponavljam po sto puta, nemam namere više.

Jako isključivo i brzopleto donošenje zaključka. Pod vi i mi, mislim na forumaše, sve one koji su do samo pre par dana pljuvali, nas koji smo komentarisali Dodika, za koga smatramo da ne čini dobro za narod u Srpskoj. Nigde nijednom rečju nisam pomenula ni regione, al zato si ti brže-bolje mene nazvao ''nesrpkinjom''.
Postovi te demantuju. Osim toga šta je to pogrešno učinio Dodik ako je radio svoj posao i potpisao ukaze Narodne skupštine?

Evo da uzmemo uslovno da je Dodik otišao. Došao je drugi predsjednik Marko Marković.

Narodna skupština Republike Srpske izglasala je zakon i Marko Marković mora da potpiše ukaz o proglašenju zakona. On potpiše a muslimani ga osude na robiju i Šmit poništi zakon Narodne skupštine i kaže da će on donijeti drugi zakon.

Šta ćemo onda?! Reći da je kriv Marko Marković i da treba u zatvor?

Poslednja izmena od moderatora:
Pročitaj šta si napisao, pitao si "da li je za to većina forumaša u Srbiji"

To je licemerno pitanje jer je vezano za hipotetičku stvar, nešto što nije baš verovatno da se desi.

Klasično kvazipatriotsko tupljenje tipa "ti nisi za srpsko Kosovo" ili "ti nisi za ujedinjenje svih Srba u istu državu" dok istovremeno podržavaju stranku i pojedince koji su učinili sve što su mogli da se desi apsolutno suprotno od toga.

Dakle, samo vi nastavite da podržavate AV i verujte da će vam baš on doneti ujedinjenje Srba sa obe strane Drine.

Nemojte verovati onima koji vam kažu da će uraditi isto što je urađeno Srbima iz Krajine i Srbima sa Kosova
Uostalom kaže se treća sreča ili i ćorava koka ubode neko zrno, možda se ovaj put otvore karte

zato, srećno
Prika Kosovo i Krajina nije isto, jer Kosovo u UN pripada Srbiji, a Krajina u UN nikad nije pripadala Srbiji

Evo da uzmemo uslovno da je Dodik otišao. Došao je drugi predsjednik Marko Marković.

Narodna skupština Republike Srpske izglasala je zakon i Marko Marković mora da potpiše ukaz o proglašenju zakona. On potpiše a muslimani ga osude na robiju i Šmit poništi zakon Narodne skupštine i kaže da će on donijeti drugi zakon.

Šta ćemo onda?! Reći da je kriv Marko Marković i da treba u zatvor?

Šta sa vašim glavama nije u redu? Da se uradi neiki eeg da se malo pogleda?
Ako je Marko Marković u međuvremenu "privatizovao" RS, pokrao što se pokrasti moglo, sumnjaću i u njegove razloge potpisivanja.

Prika Kosovo i Krajina nije isto, jer Kosovo u UN pripada Srbiji, a Krajina u UN nikad nije pripadala Srbiji

To će nam značiti taman koliko Ukrajincima znači što je Krim njihov u UN a verovatno i manje od toga.

Trenutno ti je više Krim ukrajinski nego što je Kosovo srpsko pa ti proceni koliko je to u procentima... ili promilima

Back