ЦрниГавран
Domaćin
- Poruka
- 4.236
Vucic I Dodik su duša UDBE, uništavaju Srbe i Srpski integritet gde god stignu.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
On nije predsjednik Republike Srpske koju ti tako podlo ismijavaš. Ismijavaš i sam narod ismijavanjem i omalovažavanjem njegovih institucija.Ali on je dobar HrvatNije od onih koji nisu dobri
![]()
A Šmit koji je od Srba iz Srpske oduzeo 120 miliona na račun.EU je veliki demokrata i savremeni diplomata?Vucic I Dodik su duša UDBE, uništavaju Srbe i Srpski integritet gde god stignu.
Ne pričamo o Nemcu, pričamo o domaćim izdajnicima koji ništa za svoju zemlju i narod nisu uradili.A Šmit koji je od Srba iz Srpske oduzeo 120 miliona na račun.EU je veliki demokrata i savremeni diplomata?
Trebaju pare za Ukrajinu pa se sada otima gdje god se stigne. EU će vjerovatno tamo preusmjeriti novac koji je Šmit prebacio na tajni račun.
Novac građana BiH.
Ne ismejavam ja RS a ni ljude tamo već komentarišem licemerje pojedinih koji su nas protestante nazivali ustasama i piculićima, koji su mi kada god sam komentarisala da je bolje smirivanje situacije nego širenje mržnje prema Hrvatskoj i uopšte u celoj BiH etiketirali kao drugosrbijanku. Izbor je stvar naroda u Srpskoj i ja zaista nemam ništa protiv da oni biraju koga god im dogovara za postizanje svojih ciljeva..jesu li vama šta obećali za ovako zdušnu odbranu Dodika i njegove političke mafije...On nije predsjednik Republike Srpske koju ti tako podlo ismijavaš. Ismijavaš i sam narod ismijavanjem i omalovažavanjem njegovih institucija.
Ne treba imati puno mozga da se ode na zvaničnu stranicu i vidi ko je predsjednik Republike Srpske.
Po tvom ismijavanju i omalovažavanju Srba iz Srpske, iz ne znam kog razloga, vidi se da si od onih kojima je Komšić pravi Hrvat a ne onaj kojeg bi izabrali sami Hrvati.
Evo, za tebe i sve ostale koji bi rado da ga nema
https://www.predsjednikrs.rs/sr/
Ne znam šta su vam obećali za izdaju nacionalnih interesa Srba, možda brašno, ulje ili šećer, nekome nove cipele i zimnicu, znam samo da je nešto jeftino.
Već si u prvoj rečenici slagao.Ne pričamo o Nemcu, pričamo o domaćim izdajnicima koji ništa za svoju zemlju i narod nisu uradili.
Dodik fino 35 godina zna koje dugmiće da pritiska, da bi Srbi njemu klicali. Šteta što institucije ne rade svoj posao ni u Srpskoj, inace kad bi odradili lustraciju, videlo bi se koliko novca je prisvojio.
Isto kao i Vučko.
Objasni mi logički, kako jedna ********* ili u ovom slučaju dve, mogu raditi bilo šta što je dobro za Srbe? Kako možeš ti i tebi slični da pljujete Tita i komuniste, a ovde podržavate njihovu kopilad?
Ne razumem stvarno.
Naravno da može, njega su doveli na vlast, ili se praviš Toša.Već si u prvoj rečenici slagao.
Kako može biti domaći izdajnik neko koga progoni strani okupator?
Ismijavaš i omalovažavaš. Koje smirivanje situacije? Koji Dodik i o čemu ti uopšte pišeš?Ne ismejavam ja RS a ni ljude tamo već komentarišem licemerje pojedinih koji su nas protestante nazivali ustasama i piculićima, koji su mi kada god sam komentarisala da je bolje smirivanje situacije nego širenje mržnje prema Hrvatskoj i uopšte u celoj BiH etiketirali kao drugosrbijanku. Izbor je stvar naroda u Srpskoj i ja zaista nemam ništa protiv da oni biraju koga god im dogovara za postizanje svojih ciljeva..jesu li vama šta obećali za ovako zdušnu odbranu Dodika i njegove političke mafije...
Lažeš, bezočno i bez stida lažeš.Naravno da može, njega su doveli na vlast, ili se praviš Toša.
Sad on je počeo da bude neposlušan jer je mnogo korumpiran, i kada su ga pritisli, on je pretvorio lične grehe u borbu za Srpsku.
Ti ćeš da mi kažeš da nije komunista, i da se nije zalagao za to da Mladic i Karadzic moraju u Hag, i laprdao da je u Srebrenici bio genocid, pa posle promenio ploče.
Jel moguće da ste toliko slepi?
Ko je drzao Slobu na vlasti, sa kim je on saradjivao, čiji su bili agenti njegovi iz Državne Bezbednosti i dalje?
Za koga je radio Naser Orić?
Dakle imamo primera koliko želiš.
Dodik se okuražio i odbio narednje njegovih držača povodca, i onda je usledilo to što je usledilo.Lažeš, bezočno i bez stida lažeš.
Dodik je osuđen i progonjen jer je potpisao ukaz o proglašenju zaključaka Narodne skupštine Republike Srpske zbog čega se sudi i namjeravaju da sude i predsjedniku Narodne skupštine Republike Srpske i predsjedniku Vlade Republike Srpske.
Svako ko podržava takve sudske progone srpskih lidera koji su izabrani na izborima, bez obzira na imena i ličnosti, je srpski neprijatelj ili izdajica ako je Srbin.
Mada se Srbin prestaje biti suštinski onog momenta kada prodaš brata ili narod za šaku pasulja.
Ne, to su obične laži i podvale. Da je istina da je njihov igrač on bi sarađivao.Dodik se okuražio i odbio narednje njegovih držača povodca, i onda je usledilo to što je usledilo.
Dodika su postavili zapadnjaci, i njega ce da sklone zapadnjaci.
To da skupštinom i potpisima je samo paravan.
Zna on dobro šta ga čeka ako spadne sa vlasti, zato je i vezao sebe za budućnost srpske, tako da ako on padne, pada i Srpska. Veoma mudro od njega, a veoma glupo od naroda.
Kakve ja veze imam sa komunistima?!? Au... kada ti se ne svidi odgovor, to ne znači da nije istinit. Nekad zaboli istina, al šta je, tu je
![]()
Ma da, mocna RS tackica na mapi koja prezivljava od zapadnih kredita je smetnja Zapadu.Ne, to su obične laži i podvale. Da je istina da je njihov igrač on bi sarađivao.
Žele da potpuno potčine BiH zapadnim gazdama i tu su Srbi smetnja a ne Dodik.
Lažeš, bezočno i bez stida lažeš.
Dodik je osuđen i progonjen jer je potpisao ukaz o proglašenju zaključaka Narodne skupštine Republike Srpske zbog čega se sudi i namjeravaju da sude i predsjedniku Narodne skupštine Republike Srpske i predsjedniku Vlade Republike Srpske.
Svako ko podržava takve sudske progone srpskih lidera koji su izabrani na izborima, bez obzira na imena i ličnosti, je srpski neprijatelj ili izdajica ako je Srbin.
Mada se Srbin prestaje biti suštinski onog momenta kada prodaš brata ili narod za šaku pasulja.
O, izvini, sledeći put ću menjati istorijske podatke da bi se tebi svideo odgovorOno što si napisali nije nikakav odgovor već Copy-Paste. A što se komunista tiče pa ti si štetočinsku "užičku republiku" ubacila u pitanje pomoći Srbije Srbima u NDH. Dakle, ili si partizanka Mara li ne čitaš šta ovde kopiraš. Izaberi sama.
Ponoviću, ne ismejavam ja nikoga, vi ste oni koji pišu onako kako im u datom momentu odgovara. Opravdavanje Dodika je vaša stvar, ponoviću da mene lično ne zanima ko je vama predsednik, ako narod smatra da vam je on dobar i spasioc i nosioc srpstva. Čudno kako svi ti veliki spasioci imaju kratkoročna pamćenja i ogromna sredstva van svoje države, dok narod jedva preživljava na minimalcu. Redovno narod drže u nekom strahu od napada, mržnje drugih prikrivajući svoje malverzacije. Imamo i mi jednog velikog spasioca, samo što smo se mi malo pobunili protiv takvih. Vama neka je sa srećom, ko god da dođe. Shvati kako god, al zaista nemam nikakve lične niti bilo kakve razloge da ismejavam i mrzim narod u RS. Da ponavljam po sto puta, nemam namere više.Ismijavaš i omalovažavaš. Koje smirivanje situacije? Koji Dodik i o čemu ti uopšte pišeš?
Niko ne može da "smiri situaciju" tako što pristane na naredbe stranog okupatora u BiH i ovde nikada nije bilo u pitanju političko djelovanje pojedinca kao Dodika već je u stvarnosti napadnuta Republika Srpska.
Dodik je osuđen na muslimanskom sudu po naredbi stranca radi odluka Narodne skupštine Republike Srpske i svako ko podržava takve osude je izdajica Srpskog naroda. Svako ko dejstva i atak na srpskog predsjednika kao institucije prebacuje na ličnost je zlonamjeran i radi na štetu Srba generalno.
Dakle, nije Dodik osuđen i progonjen kao Milorad Dodik već kao predsjednik Republike Srpske koji je potpisao ukaz koji je izglasala Narodna skupština Republike Srpske!!
O, izvini, sledeći put ću menjati istorijske podatke da bi se tebi svideo odgovor![]()
https://www.slobodnaevropa.org/a/srebrenica_srpski_parlament_rezolucija/1997489.htmlPa menjaš ih. Juče si tvrdila da je skupština Srbije priznala i osudila genocid u Sreberenici.
https://www.slobodnaevropa.org/a/srebrenica_srpski_parlament_rezolucija/1997489.html
Nije izmenjena ni posle 15 godina.
Pojedini poslanici su prihvatili taj izraz. Čekalo se hapšenje Mladića.I u toj rezoluciji je osuđen genocid u Sreberenici, kako ti tvrdiš?
Rekla si i više nego što misliš, napisala si "vi" i "mi" čime je jasno rečeno da ili nas dijeliš neprirodno na regionalnoj osnovi ili uopšte ne pripadaš Srbima.Ponoviću, ne ismejavam ja nikoga, vi ste oni koji pišu onako kako im u datom momentu odgovara. Opravdavanje Dodika je vaša stvar, ponoviću da mene lično ne zanima ko je vama predsednik, ako narod smatra da vam je on dobar i spasioc i nosioc srpstva. Čudno kako svi ti veliki spasioci imaju kratkoročna pamćenja i ogromna sredstva van svoje države, dok narod jedva preživljava na minimalcu. Redovno narod drže u nekom strahu od napada, mržnje drugih prikrivajući svoje malverzacije. Imamo i mi jednog velikog spasioca, samo što smo se mi malo pobunili protiv takvih. Vama neka je sa srećom, ko god da dođe. Shvati kako god, al zaista nemam nikakve lične niti bilo kakve razloge da ismejavam i mrzim narod u RS. Da ponavljam po sto puta, nemam namere više.
Kojih kredita? Austrijske i njemačke banke pljačkaju građane BiH dok su preko suda zatvorili sve domaće banke.Ma da, mocna RS tackica na mapi koja prezivljava od zapadnih kredita je smetnja Zapadu.![]()
I ne spominje nigdje genocid nego zločin.https://www.slobodnaevropa.org/a/srebrenica_srpski_parlament_rezolucija/1997489.html
Nije izmenjena ni posle 15 godina.