- Poruka
- 128.994
dama moze biti i skroz bez gaca 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
dama moze biti i skroz bez gaca![]()
pa pazi bez gaca a u suknjici, moze i na ulici![]()
Zavisi, kako kojoj.povucen temom koju sam otvorio na zenama
https://forum.krstarica.com/threads/pupak-na-izvolte.953275/
pade mi na pamewt
sta msilite..da li damama u 40+ stoji da nose mini suknje ili kratke majice na kojima se vidi pupak?
Bas tako.Ona koja imajos uvek lepu liniju i lepe noge sto da neZavisi, kako kojoj.
Ranije žene nisu ni nosile gaće, posebno na selu. Rašire noge, žvrcnu i teraju dalje. Gaće, one pumparice bile su uglavnom zimski modni detalj.dama moze biti i skroz bez gaca![]()
Damama ne stoji! Verovatno se u takoj odeći ne bi pojavile.Ja nosim šorc i redovno reklamiram celulit.povucen temom koju sam otvorio na zenama
pade mi na pamewt
sta msilite..da li damama u 40+ stoji da nose mini suknje ili kratke majice na kojima se vidi pupak?
Moze ,ali samo za svog ljubavnika .dama moze biti i skroz bez gaca![]()
Jel to da se ne prehladi mindja ?Ranije žene nisu ni nosile gaće, posebno na selu. Rašire noge, žvrcnu i teraju dalje. Gaće, one pumparice bile su uglavnom zimski modni detalj.
Evo malo da učimo istoriju, lekcija o gaćama?Moze ,ali samo za svog ljubavnika .
Jel to da se ne prehladi mindja ?
povucen temom koju sam otvorio na zenama
pade mi na pamewt
Mislim da je problem lako rešiv. Na nivou celog interneta, tj svim korisnicima, (a evo Krstarici džaba dajem šansu da prva krene i namlati pare), bi trebalo dati web aplikaciju Da li da izađem ili se presvučem? Za male pare, narafski.
To je program kome bi osoba poslala fotografiju snimljenu pre izlaska i program bi dozvolio izlazak ili savetovao presvlačenje, doterivanje a možda čak zaključavanje u orman.
Sve zavisi.![]()
'Dama' je obrazac ponašanja žene koji nam se nameće spolja (tačnije iz aristokratskog kruga, čak su postojale i škole za dame koje su obrazovale žene-aristokratije da se ponašaju tako da se svojim 'ponašanjem odvajaju od nižih slojeva društa. Evo, moja supruga mi dodade: To je tajna šifra pokreta kojima se elita odvaja i prepoznaje među nižim slojevima društva).Dama je osoba odredjenog obrazovanja, ponasanja i manira i nisam sigurna da ces je naci u izdanju kratkih majica i golog pu, pomijesao si pojmove![]()
Ranije žene nisu ni nosile gaće, posebno na selu. Rašire noge, žvrcnu i teraju dalje. Gaće, one pumparice bile su uglavnom zimski modni detalj.
Ma može, što ne bi moglosta msilite..da li damama u 40+ stoji da nose mini suknje ili kratke majice na kojima se vidi pupak?
Moram priznati da tako neku raskos kod zena 40+, nisam video, osim ako nije bila u pitanju neka komedijaPupak je marker koji obznanjuje da je u blizini jos opasnija provera za one koji bi da istrazuju... sve sto je na Zeni samo je bezazleni znak neprobudjenosti... zato, ne budite lava ako za lava nijeste spremni.