Ne, nikako

povucen temom koju sam otvorio na zenama

https://forum.krstarica.com/threads/pupak-na-izvolte.953275/

pade mi na pamewt

sta msilite..da li damama u 40+ stoji da nose mini suknje ili kratke majice na kojima se vidi pupak?
Damama ne stoji! Verovatno se u takoj odeći ne bi pojavile.Ja nosim šorc i redovno reklamiram celulit. 😁
Znam,...sram me bilo i tako to!
Kad leti bude preko 35 C, briga me kome kako izgledam.
Tamo gde nije primereno, ne nosim takvu garderobu!

Neprihvatljivo mi je da u mojim godinama nosim kratke majice, pocepane farmerice, prekratke suknje, ali to je do mog shvatanja stila i ukusa, nikako do misljenja okoline. Uvek sam bila u fazonu da je oblacenje u skladu sa prilikama, znaci, da cu na letovanju naravno nositi šorc, ali ću na ulici, šetnji, poslu biti obucena onako kako smatram da treba. Zena nosi garderobu, a ne garderoba zenu .

povucen temom koju sam otvorio na zenama

https://forum.krstarica.com/threads/pupak-na-izvolte.953275/

pade mi na pamewt

sta msilite..da li damama u 40+ stoji da nose mini suknje ili kratke majice na kojima se vidi pupak?

Mislim da je problem lako rešiv. Na nivou celog interneta, tj svim korisnicima, (a evo Krstarici džaba dajem šansu da prva krene i namlati pare :mrgreen:), bi trebalo dati web aplikaciju Da li da izađem ili se presvučem? Za male pare, narafski.

To je program kome bi osoba poslala fotografiju snimljenu pre izlaska i program bi dozvolio izlazak ili savetovao presvlačenje, doterivanje a možda čak zaključavanje u orman.

Sve zavisi. :rotf:

Mislim da je problem lako rešiv. Na nivou celog interneta, tj svim korisnicima, (a evo Krstarici džaba dajem šansu da prva krene i namlati pare :mrgreen:), bi trebalo dati web aplikaciju Da li da izađem ili se presvučem? Za male pare, narafski.

To je program kome bi osoba poslala fotografiju snimljenu pre izlaska i program bi dozvolio izlazak ili savetovao presvlačenje, doterivanje a možda čak zaključavanje u orman.

Sve zavisi. :rotf:

Ti bi mogao k meni u ormar :zper:

Dama je osoba odredjenog obrazovanja, ponasanja i manira i nisam sigurna da ces je naci u izdanju kratkih majica i golog pu, pomijesao si pojmove :heart:
'Dama' je obrazac ponašanja žene koji nam se nameće spolja (tačnije iz aristokratskog kruga, čak su postojale i škole za dame koje su obrazovale žene-aristokratije da se ponašaju tako da se svojim 'ponašanjem odvajaju od nižih slojeva društa. Evo, moja supruga mi dodade: To je tajna šifra pokreta kojima se elita odvaja i prepoznaje među nižim slojevima društva).

Žena je žena, po sebi, onakva kakva je.
Čim postaviš obrazac ponašanja (filter) 'dama' na ženu ona više i nije žena, već 'njen izraz u odnosu na obrazac ponašanja'. :(

Ovdje nije riječ o univerzalnoj vrijednosti ponašanja već o subjektivnom sudu, o ubjeđenju da je nešto 'univerzalno' prihvatljivo kao dobro.

Pupak je marker koji obznanjuje da je u blizini jos opasnija provera za one koji bi da istrazuju... sve sto je na Zeni samo je bezazleni znak neprobudjenosti... zato, ne budite lava ako za lava nijeste spremni...

Pupak je marker koji obznanjuje da je u blizini jos opasnija provera za one koji bi da istrazuju... sve sto je na Zeni samo je bezazleni znak neprobudjenosti... zato, ne budite lava ako za lava nijeste spremni.
Moram priznati da tako neku raskos kod zena 40+, nisam video, osim ako nije bila u pitanju neka komedija

Back