- Poruka
- 6.173
da li ste od ljudi koji lude kad su samio ili konforno provodite dane u samoći? da li se može poludeti od konstantne samoće? da li nešto fali ljudima koji ne mogu dan sami da provedu?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Čovek je društveno biće. Neko voli da se druži više, neko manje. Mislim da ko je konstatno sam, negde u šumi pored reke definitivno može da odlepi.
Iskreno nisam nesto posebno drustven,mogu dosta vremena da provedem sam citajuci nesto ili slicno,
ali sa vremena na vrem volim kod druga da odem na kafu da se ispricamo ponekad u neki kafic sa opustenom atmosferom...
volim da pustim lagani dzez i da se opustim u samoci..
Zivot u buci i medju mnogo ljudi stvara stres . Tog stresa cesto postanu svjesni tek kad zavrse na psihijatriji .Kad bih imala priliku, vrlo rado bi pobjegla od svih na nekoliko dana i uživala u samoći.
Bila samo svoja.
I ja takodjeKad bih imala priliku, vrlo rado bi pobjegla od svih na nekoliko dana i uživala u samoći.
Bila samo svoja.
Zivot u buci i medju mnogo ljudi stvara stres . Tog stresa cesto postanu svjesni tek kad zavrse na psihijatriji .
Samoca je ljekovita . Postoji apsolutna samoca i samoca gdje se odvojis od ljudi ali si sa zivotinjama i biljkama .
Mnogi nikada u zivotu nisu vidjeli kako se budi zivot u cik zore u sumi ili na rijeci . Ja jesam i mogu reci da je
carobno .
da li ste od ljudi koji lude kad su samio ili konforno provodite dane u samoći?
da li se može poludeti od konstantne samoće?
Jesi li ti siguran da znas o cemu pises ? U sumi kraj rijeke je raj a ne pakao .Čovek je društveno biće. Neko voli da se druži više, neko manje. Mislim da ko je konstatno sam, negde u šumi pored reke definitivno može da odlepi.
mogu sam ali mi vise prija s ribom,problem imaju oni koje ne drzi mesto pa idu okolo i traze zrtveda li ste od ljudi koji lude kad su samio ili konforno provodite dane u samoći? da li se može poludeti od konstantne samoće? da li nešto fali ljudima koji ne mogu dan sami da provedu?
ali sa vremena na vrem volim kod druga da odem na kafu da se ispricamo ponekad u neki kafic sa opustenom atmosferom...
Da, postoji phobia koja se kod nekih odrazava na takav nacin a to ti je iracionalni strah (angst) koji moze da dovede do invalideta osobe ukoliko se ne leci.da li ste od ljudi koji lude kad su samio ili konforno provodite dane u samoći? da li se može poludeti od konstantne samoće? da li nešto fali ljudima koji ne mogu dan sami da provedu?
Nisam nesto posebno drustven.Nevolim buku,guzvu i veliki broj ljudi oko sebe.Kada sam sam najlakse nadjem sebi zanimaciju.Dobar film,utakmica,internet...Mada,kada sam neraspolozen ili tuzan,najbolje me oraspolozi razgovor sa prijateljima.
da svima su potrebni prijatelji...
mozemo i sami ali je bolje uz prijatelje..
sto ne promenis taj avatar
ta interakcija cini coveka zivim
Pa da.To je taj osecaj da kada sam jako neraspolozen ili mrzovoljan,sretnem nekog prijatelja i u sebi pomislim "joj,stvarno mi nije do brbljanja...".I obavezno,posle par minuta razgovora se osecam mnogo bolje.Nekako me ta konverzacija uvek rastereti.
A sta fali mom avataru?Bas su simpa tresteni Rusi.Bolji su od Amy Lee.
nista mu ne fali ako zelis daostanes potpuno sam![]()
Oboje imate krajnje cudan avatar
Oboje imate krajnje cudan avatar
Eh,sad,pa sto tako?Kakve veze ima samoca i njen uticaj na mene sa avatarom na nekom forumu?Avatar je ionako samo neka tek onako bezvezna slika.Eto to mi dade ideju za temu "kakvu sliku o vama ostavlja vas avatar?" Ali da ti ne spamujem sad temu...
- - - - - - - - - -
![]()
pa eto ostavlja los utisak tvoj kazem ti![]()