Ne mogu sa tobom, ne mogu bez tebe

BLAJBI

Zaslužan član
Poruka
103.496
Poznajem jedan bracni par (dalji rodjaci) koji se stalno svadjaju...Godinama....

Ponekad se i potuku.

Pa se onda rastanu uz najveci cirkus.

I kada ja taman pomislim da je sve proslo i krenulo na bolje - oni se ponovo sastanu ! :dash:

Pa opet za par dana isto! :eek:

Jednom ja piutam tog coveka dokle oni misle tako, a on kaze: "Znas, zivimo se lose, ALI NE MOZEMO JEDNO BEZ DRUGOG!"

Ima stvari u zivotu koje ja nikada necu shvatiti. :ljutko:

Де си, Блајбиша...па има тако тих, ја сам исто знао двоје који су се лемали, обоје су били високи и крупни, али су имали 20-ак година тада.
На жалост, њихов брак није потрајао, муж погину у саоб. несрећи.
Могу да разумем страсне љубави, али само док су људи јако млади. У неким годинама изгледа баш блесаво. Не верујем да су те лагали, воле се они. На свој начин.

ja ne poznajem ni jedan brak u kome se ljudi tuku

pa šta znam, jes da nije to normalno, al' opet ako i muž i žena kažu da ne mogu jedno bez drugog i pored toga što se ponekad potuku, tako je i šta sad? ima nas raznih; ne razumem što bi se neko trudio to da shvata, nego ovom kad dosadi autonomašenje onda otvara teme tipa "šta bi bilo da nas sad pogodi kometa" :cepanje:

Poznajem jedan bracni par (dalji rodjaci) koji se stalno svadjaju...Godinama....

Ponekad se i potuku.

I kada ja taman pomislim da je sve proslo i krenulo na bolje - oni se ponovo sastanu ! :dash:

Jednom ja piutam tog coveka dokle oni misle tako, a on kaze: "Znas, zivimo se lose, ALI NE MOZEMO JEDNO BEZ DRUGOG!"

ocigledno je da tu postoji kompatibilnost, koliko god je tesko shvatiti :)

Ponekad se i potuku.

Strašno je to ,,vrzino kolo"................
Nemali broj parova tako funkcioniše, uopšte njih dvoje nisu egzotika u tom smislu..........
Msm da se to reši jednog dana na 2 načina:
Ili se umore jedno od drugog i smire u jadu, svako svojim putem
ili neko bude odstranjen iz priče smrću

Back