ne mogu da skinem temperaturu

• Začetnik teme Začetnik teme Holy1
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Pa ne, nego za slučaj i da jeste i da nije sada covid +, omaške nema.
Neka je dečko dobro, bila to korona ili ne... ali bih voleo da nam rasvetli na kraju ono što on zaista misli - ne želi da veruje da ima koronu, nema koronu ili lekari ne mogu da se usaglase sa dijagnozom?
Ne, on nema koronu, mozda ima njegov otac, a mozda ni on ne.
On je protivnik vakcine ( kao i 70% ljudi ovde) pa mozes da ih tesis
i da im ispunjavas zelje slusalaca laHke muzike, ili da ne slusas
njihove koncerte.

Ma kakva korona , kakvi bakraci. Svaki bi ga lekar pitao
da li je pravio test na koronu ( narocito danas) jer nije moguce
da jedan lekar njegov test tumaci ovako, drugi onako, a i zasto
bi to radili?
valjda kad odes kod lekara sa simptomima, prvo ti urade test, urade analizu krvne slike sa leukocitnom formulom, pa onda odredjuju dalji tog lecenja prema dijagnozi koju postave

vec 3 dana, ne mogu da skinem temperaturu..
krenula je sa 39, a onda spustim na 37,5, uveve 37,2..Danas isto tako..Nikako da spadne, samo varira.

Pijem brufen, posle 2 h uzmem 2 paracetamola od po 500mg, jedem voce, pijem dosta tecnosti, tusiram se, sisam C vitamin i Cink.. Danas su mi rekli da uzmem antibiotik neki.

Jutros sam se testirao navodno imam koronu. Mom ocu vec 8 dan ne prestaje temepratura sa terapijom koju su mu lekari prepisali takodje ima koronu...

Sta da radim?
evo i moj otac dobio koronu pre par dana. ima temperature... i to posle dve doze Sinofarm vakcine,davno primio... ne znamo sta da ocekujemo,nadamo se da ce pasti temperatura. ovo je grozno, nadam se da se necu i ja zaraziti!!

Back