Ne mogu da pronađem strip!

Сваки формат је дефинисан и прецизније од милиметра, зато и јесте формат. А1, па пола А2, па пола А3, па пола А4 итд. Тако је и са Б и Ц форматима.
E to da, ne poklapaju se, u pravu si,
a mrzi me da se pentram da dohvatim ove druge koji mi se čine da su pasent 😁

il_fullxfull.3312532124_l3tu.jpg

Nema ga ni tu.😕Aman,sestro slatka,pa to je bilo pre 20 godina!Ja se ponekad ne sećam ni šta je juče bilo,zar se i svima vama ne dešava isto?Mislim da sam dao dosta podataka,a kad bih se sećao naziva stripa ili imena nekog od junaka,onda mi ne bi ni trebala vaša pomoć,zar ne?
ako nisu one pixine spagete onda ne znam sta je..iscrpeli smo sve mogucnosti
ali mi se sad jedu lazanje :D

Pozdrav svim članovima foruma!Očajnički mi je potrebna pomoć.Tragam za jednim stripom koji sam nekad davno imao a sad ga više nemam.(Dao sam ga tadašnjem drugu koji mi je sada bivši drug.)Sećam se da je bio detektivski strip,(a nije Torpedo,nije ni Leo Pulp,nije ni Rip Kirbi,nije ni Dik Trejsi,ni Nik Rajder,mada ima sličnosti.)pojedinosti se ne sećam,davno beše,znam samo da je klasičan američki strip,izvanredan crtež,objavljivan početkom devedesetih.Neko?
Da ti je bitan ne bi ga dao...

Sandman je dobar. Skini cbr fajlove...
Ja sam sve tako pročitao nakon gledanja glupave serije...:)

Ili guglaj american comic detective...Noir?
Crtaju se i pišu aktivno od 1850tih,a taj tvoj o kom si rekao skoro ništa je vrv od 1980tih naovamo...

Prilozi

• Screenshot_20230624-121238_Firefox.jpg
    Screenshot_20230624-121238_Firefox.jpg
    96,3 KB · Pregleda: 1
Poslednja izmena:
Baš sam listala pre mesec dva te lepe novele i veliki format. Bilo mi drago i lepo.
Moj drug mi ih daje u celofanu i pravio se blesav kada sam ga pitala da uzmem jedan da pročitam. Napomenula sam mu da ću nositi rukavice od frotira i čitaču u prinudnom položaju van domašaja hrane i pića. :lol:
Bolest ali i simpatično.

Back