Ne mogu da prebroje sav novac koji dobijaju: Pogledajte šta naručuju studenti blokaderi

Država finansira i blokadere i zemljoradnike,prosvetare,sudije,tužioce,medicinare,policajce,vatrogasce,lokalnu samoupravu i kojekakve kategorije nezadovoljnih trenutnom situacijom .Pročitaj malo,informiši se.
U zatvor neće da ide država nego sns lopovi i ubice.

Totalno si u pravu. Ovo izgleda totalno bez veze i providno. Problem je kada blokaderi i opozicija iznesu slicne "dokaze", "istine" o "zlom i pokvarenom" SNS-u i Vucicu na papircetu, kao Marinika Tepic sa njenim dokazima na papircetu i slicno, onda se niko od vas ne javi da kaze kako je to "fake", i lazno, vec svi uzimate to kao cvrsti dokaz. Najbolji primer su anonimni video snimci sa Tik Toka i X-a, sa kojima se ponajvise nesto stalno prikazuje protiv Vucica. Ne secam se da sam procitao da si ikada napisala nesto povodom toga.
Sa druge strane da ti napisem jos nesto. Tvoj stav protiv SNS-a i Vucica a za studente i proteste je jako poznat na ovom forumu. Ti i sama otvarala teme koje su direktno uperene protiv SNS-a i Vucica. To je sasvim u redu i nemam nista protiv sto imas misljenje i zastupas podrsku studentima a protiv Vucica. Ali to takodje nije u redu sa obzirom da si ti "supermoderator" i da imas ogromnu moc na ovom forumu, moc koju niko od obicnih forumasa kao ja, nema. Kako onda da ja ocekujem da ti budes objektivna na ovom forumu i da zauzimas neutralan stav prema svim forumasima? Meni je do sada izbrisano na sijaset odgovora u kojima podrzavam Vucica, bez ikakavog objasnjenja. Iskreno, ja ni ne trazim objasnjenje. Nije me briga. Brisanje mojih poruka je i glavni razlog zasto ne otvaram nove teme. Ne zelim da trosim vreme pisuci tekstove za teme, samo da bi bili izbrisani par minuta kasnije od strane moderatora. Ogranicavam se na "sitne" odgovore", tu i tamo, sa obzirom da ionako dolazim na forum sve redje i redje. Ali voleo bih da procitam tvoj odgovor. Kako ovaj forum moze biti objektivan i nezavisan ako se moderator kao ti, otvoreno svrstava na jednu stranu i podrzava samo tu jednu stranu? Hvala na odgovoru.
Nema potrebe ijdeno papirče da pokažu, realnost i dešavanja kojima smo svakodnevno svedoci su sasvim dovoljni. Što se mene tiče, Marinika, Đilas, Đuka, Vučić, sve je to ista ekipa koja decenijama ''papirčićima'' zamazuje oči ovom narodu. Nikakvu ja moć ovde nemam, nit mi treba, imam sva prava, kao i svaki član da iznesem svoje mišljenje. Dok je prednjačila desnica ovde, nit sam brisala nit sam se bunila, nisam se možda slagala ali ako nemam potrebe da brišem, ja ne reagujem na različita mišljenja. Ponoviću još jednom, reagujem na uvrede, pretnje i govor mržnje od koga god da dolazi. Odakle ti to da moderator ne može biti objektivan ako ima svoje mišljenje o bilo kojoj temi? Lako je proveriti, uostalom, na osnovu mojih postova. Umem odlično da uzvratim a ne da brišem. Predubeđenja te sprečavaju da vidiš i šta se dešava oko tebe, ko ti zamazuje oči a ko ti ih otvara.

Једном жути, увек жути, ко пола СНСа. Није на тој функцији, али на некој другој јесте. Као на пример, данас си Министар Спољних Послова а сутра Полиције.
Prosveta je doživotno rezervisana za SPS :mrgreen:

Ovaj Bokan postaje nesnosljivo odvratan tako me podseca na Vuciceve botove na krstarici

:D
. . . . ,OooPAAAA.!? Nova jakna.!? . . . . ., (mucenik, sta sve treba da radi za jaknu) one of those:

33bcd0f900e00f6d6db8386892022536.jpg

Apsolutno.Ili da se odreknu te love pa da izađu na blokade čistog obraza.A ne da dobije povraćaj 40 ili 50% za nabavku novog traktora a ide na blokade.Jer znam i za takve slučajeve.Dalje,svi gore navedeni a koji se nalaze na državnoj sisi da smanje strasti ili da dobiju otkaze.
Да, али ти прилично везе немаш о тим стварима

Sta si sad komunista? Nasao si jedan taj neki los primer kao i nadstresnicu, a 99% ultraefikasnih zanemarujes.

Uostalom, prugu do Subotice su ti gradili kineski komunisti, nisu privatnici.

...комунизам није постојао ..комунизам не постоји ...

sve privatizovati nema druge
Ти овде копираш лажљиве Информације из режимских Медија па их овде постављаш.
Чак,шта више,ТИ САМ знаш да су то Лажи и поред тога их опет пропагираш.
Ти се мени уопште не допадаш као Дискутант.
Ако си Подржавалац ове Власти(као што јеси)...
Што се рецимо мало не би занимао ови -Кредитима за Младе- ?
Каже Мали да има већ 3К Пријава.
Шта је одобрено,шта није,јел има Нешто у тој Причи?

Ти овде копираш лажљиве Информације из режимских Медија па их овде постављаш.
Чак,шта више,ТИ САМ знаш да су то Лажи и поред тога их опет пропагираш.
Ma jok verovacu tebi anonimnom liku sa foruma, to su prave informacije.
Ти се мени уопште не допадаш као Дискутант.
:zcepanje:
Што се рецимо мало не би занимао ови -Кредитима за Младе- ?
Каже Мали да има већ 3К Пријава.
Шта је одобрено,шта није,јел има Нешто у тој Причи?
Podrzavam blokadere da im je mnogo pametnije da blokadom dodju do nekretnina nego kreditima.

Podrzavam blokadere da im je mnogo pametnije da blokadom dodju do nekretnina nego kreditima.
Значи да си и Ти сагласан да ова Власт и Синиша Мали ЛАЖЕ ТЕ МЛАДЕ ЉУДЕ ...у вези тих повлашћених стамбених Кредита?

Значи да си и Ти сагласан да ова Власт и Синиша Мали ЛАЖЕ ТЕ МЛАДЕ ЉУДЕ ...у вези тих повлашћених стамбених Кредита?
Svaki kredit je zlo, samo lud covek moze da ih otplacuje a realno samo lud moze i da studira drustvene fakultete u danasnje vreme. Sa te strane blokaderi su u pravu i sto zatvaraju takve fakultete (opsta korist) i sto se bogate blokiranjem (njihova licna)

Back