Ne mogu da prebroje sav novac koji dobijaju: Pogledajte šta naručuju studenti blokaderi

да, пошто поседнути знају да ли су у том стању

ne bih posetio desetine hramova i najvecih svetinja pravoslavlja da sam djavoiman kao neki

djavoimani ljudi bez od crkve , ispovesti , pricesta kao djavo od krsta

Ja redovno postim ispovedam se i pricescujem.

Svakako da sam gresan i da ima daleko boljih ljudi od mene i da treba puno jos da se popravljam al zna se ko je Hristoljubiv a ko nije

ne bih posetio desetine hramova i najvecih svetinja pravoslavlja da sam djavoiman kao neki

djavoimani ljudi bez od crkve , ispovesti , pricesta kao djavo od krsta

Ja redovno postim ispovedam se i pricescujem.

Svakako da sam gresan i da ima daleko boljih ljudi od mene i da treba puno jos da se popravljam
"хвала ти Боже што нисам као онај цариник"
al zna se ko je Hristoljubiv a ko nije
Ко је Христољубив?
Ко није?
Ко је то ко "зна"?

Pročitaj ponovo šta sam ja napisao.
Написао си:

"Država finansira i blokadere i zemljoradnike,prosvetare,sudije,tužioce,medicinare,policajce,vatrogasce,lokalnu samoupravu i kojekakve kategorije nezadovoljnih trenutnom situacijom .Pročitaj malo,informiši se."

Шта си хтео да поручиш? Да нико од њих нема права да се низашта буни зато што имају плате или субвенције из буџета?

Написао си:

"Država finansira i blokadere i zemljoradnike,prosvetare,sudije,tužioce,medicinare,policajce,vatrogasce,lokalnu samoupravu i kojekakve kategorije nezadovoljnih trenutnom situacijom .Pročitaj malo,informiši se."

Шта си хтео да поручиш? Да нико од њих нема права да се низашта буни зато што имају плате или субвенције из буџета?
Apsolutno.Ili da se odreknu te love pa da izađu na blokade čistog obraza.A ne da dobije povraćaj 40 ili 50% za nabavku novog traktora a ide na blokade.Jer znam i za takve slučajeve.Dalje,svi gore navedeni a koji se nalaze na državnoj sisi da smanje strasti ili da dobiju otkaze.

Poslednja izmena od moderatora:

Back