Ne mogu da prebroje sav novac koji dobijaju: Pogledajte šta naručuju studenti blokaderi

Šta će im frizider?
Da cuvaju send... hamburgere
Ali koji jak dokaz, priznajem, teško je pobiti ovakve dokaze, svaka ti čast na pronalaženju ovakih ''istina'' o ''zlim i pokvarenim'' blokaderima :D Hvala i Novostima što su slikale ovo papirče :D
Ok ti verujes da im niko nista ne donira, samo tata i mama za kiriju. Svako ima pravo na misljenje.

Ко је објавио овај документ?
Ја мојој служби за набавку када дам налог да се нешто набави потпишем се и ставим печат, макар то био и mez profil од 120 рсд/м.
Ово ме подсећа када наша полиција "синхронизованом акцијом" заплени оружје од "неког" ко је планирао атентат на "неког" па баш случајно нашла и списак свог наоружања и сваког учесника у тој "терористичкој акцији" и баш је план акције испао из џепа терористе са тачно уцртанм жбуновима где ће се сакрити и бројвима пасоша и адресама истих.

Да ли треба по стоти пут да ти приказујем Х слика Вучића и Сороша?

pa sta da mi stavljas kad sam ih ja ovde licno pre tebe 1000 puta stavljao?

tebi je do juce i vucic i soros bio dobar

soros je finansirao vucica a sad finansira cacije blokadere posto mu je vucic dojadio i zeli da ga zameni nekim drugim sorosevcem verovatno djilasom

sve je to ista sorosevska cacijevsko blokaderska placenicka banda

Država finansira i blokadere i zemljoradnike,prosvetare,sudije,tužioce,medicinare,policajce,vatrogasce,lokalnu samoupravu i kojekakve kategorije nezadovoljnih trenutnom situacijom .Pročitaj malo,informiši se.

Drzava ne placa porez Gradjanima nego je to obrnuto naime gradjani finansiraju drzavu.
:D

Totalno si u pravu. Ovo izgleda totalno bez veze i providno. Problem je kada blokaderi i opozicija iznesu slicne "dokaze", "istine" o "zlom i pokvarenom" SNS-u i Vucicu na papircetu, kao Marinika Tepic sa njenim dokazima na papircetu i slicno, onda se niko od vas ne javi da kaze kako je to "fake", i lazno, vec svi uzimate to kao cvrsti dokaz. Najbolji primer su anonimni video snimci sa Tik Toka i X-a, sa kojima se ponajvise nesto stalno prikazuje protiv Vucica. Ne secam se da sam procitao da si ikada napisala nesto povodom toga.
Sa druge strane da ti napisem jos nesto. Tvoj stav protiv SNS-a i Vucica a za studente i proteste je jako poznat na ovom forumu. Ti i sama otvarala teme koje su direktno uperene protiv SNS-a i Vucica. To je sasvim u redu i nemam nista protiv sto imas misljenje i zastupas podrsku studentima a protiv Vucica. Ali to takodje nije u redu sa obzirom da si ti "supermoderator" i da imas ogromnu moc na ovom forumu, moc koju niko od obicnih forumasa kao ja, nema. Kako onda da ja ocekujem da ti budes objektivna na ovom forumu i da zauzimas neutralan stav prema svim forumasima? Meni je do sada izbrisano na sijaset odgovora u kojima podrzavam Vucica, bez ikakavog objasnjenja. Iskreno, ja ni ne trazim objasnjenje. Nije me briga. Brisanje mojih poruka je i glavni razlog zasto ne otvaram nove teme. Ne zelim da trosim vreme pisuci tekstove za teme, samo da bi bili izbrisani par minuta kasnije od strane moderatora. Ogranicavam se na "sitne" odgovore", tu i tamo, sa obzirom da ionako dolazim na forum sve redje i redje. Ali voleo bih da procitam tvoj odgovor. Kako ovaj forum moze biti objektivan i nezavisan ako se moderator kao ti, otvoreno svrstava na jednu stranu i podrzava samo tu jednu stranu? Hvala na odgovoru.
Sve potpisujem
Nije ni cudo da vise nema konstruktivne diskusije, samo vredjanje i prepucavanje uz pozamasnu pomoc moderacije jednoj strani
Pravi diskutanti u sirokom luku zaobilaze KRIZARICU NE SAMO NA OVOJ TEMI
Koliko puta moderatori podcenjuju i vredjaju ne istomisljenike, a ako im odgovoris ili ti obrisu postove ili ti daju kaznene poene

Слабо сам те виђао у комент секцији вести да су оном напредњачком слепцу из управе Београда нашли златне полуге у стану.

A sigurno bi se javio da su našli i brojač zlatnih poluga, ovako nije dovoljno interesantno.

Ко је објавио овај документ?
Ја мојој служби за набавку када дам налог да се нешто набави потпишем се и ставим печат, макар то био и mez profil од 120 рсд/м.
Ово ме подсећа када наша полиција "синхронизованом акцијом" заплени оружје од "неког" ко је планирао атентат на "неког" па баш случајно нашла и списак свог наоружања и сваког учесника у тој "терористичкој акцији" и баш је план акције испао из џепа терористе са тачно уцртанм жбуновима где ће се сакрити и бројвима пасоша и адресама истих.
Pecata nema odavno

Да ли треба по стоти пут да ти приказујем Х слика Вучића и Сороша?
Nije to taj Soroš na kog ti misliš.

Opozicija sarađuje sa lošim Sorošom, a Gospodin Predsednik samo sa dobrim Sorošom.

Back