Не могу да повежем лаптоп и андроид Vivo

Trandaiflko

Aktivan član
Poruka
1.557
После мог хаоса iphone-ом и са андроидима који се закивају сад имам Vivo V2110 пристојан андроид.
Mеђутим проблеми са повезивањем са лаптопом који тај ВИВО сматра за хромбок,
и мора нешто да се усагласе гоогле налози на једном и на другом и то ми баш не иде

На лаптопу одем на Google налог и каже он да је пронађен vivo чак запамтио је и Нокију и iPhone претходне али не знам како да сад фајлове пребацујем тамо или овамо. Са Нокијом било лако, излиста и цео file manager хоћеш аудио, видео, слике, Ворд фајлове, Мп3, шта год желиш…

Како да их усагласим?

Kada se povezu treba da izadje folder,koji ces otvoriti,a prethodno na telefonu podesiti ne samo punjenje telefona,vec prebacivanje podataka.Tako kada otvoris folder,treba da ti izadje interna memorija i ako imas SD mickro karticu.Napravis novi folder za podatke i pronadjes gde se sta nalazi i samo posle "Copy-Paste".
Kada povezes lap sa telefonom pojavice ti se na telefonu te komande,hoces li samo da punis,ili da prebacis podatke.Ima jos komandi,a to pogledaj i ispitaj kada budes zaludan.

Kada povezes i potvrdis prenos podataka,treba da ti se pojavi ovo
Slika 1,posle se otvara druga ova veca gde ti je interna memorija i ako imas SD karticu

Screenshot_2.png

Screenshot_1.png

Poslednja izmena:
Onda otvoris internu memoriju,a pre toga napravis novi folder na lapu,pronadjes sta ti treba.Otvaraj foldere redom i pregledaj sta treba da prebacis o onda kao sto sam napisao."Copy-Paste",na novi folderna lapu.
Све ово сам радио са Нокијом и жао ми што си потрошио време за ово објашњење. Међутим, мени уопште није ни злазио тај мени, него само EMPTIY
Међутим јутрос га прикључим, пише чарџинг а ситним словима tap for more options и ту нађем све шта треба.
coonecting device,File transfer itd
У сваком случају, хвала ти још једном

Све ово сам радио са Нокијом и жао ми што си потрошио време за ово објашњење. Међутим, мени уопште није ни злазио тај мени, него само EMPTIY
Међутим јутрос га прикључим, пише чарџинг а ситним словима tap for more options и ту нађем све шта треба.
coonecting device,File transfer itd
У сваком случају, хвала ти још једном
Nema na cemu.Trebalo bi kada prikljucis telefon da lap sam nadje drajvere za njega.To kod mene na kompu treje nekoliko sekundi i to na mnogo vrsta telefona.Meniu na 7-ici otvara svaki telefon,a vex na 10-ci nece poneke,nego moram da trazim drajvere sam za njih,da bi ih otvorio.U pitanju su samo drajveri telefona.Drago mi je da si ipak uspeo.

Back