Šala je ovo bila, ali ti to izgleda ne možeš da shvatiš.Polako, mališa, samo strpljivo, pa će se možda i za tebe naći neka devojka kad porasteš. No sikiriki![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Šala je ovo bila, ali ti to izgleda ne možeš da shvatiš.Polako, mališa, samo strpljivo, pa će se možda i za tebe naći neka devojka kad porasteš. No sikiriki![]()
Ma da, kao i stotine drugih tema na istu foru koje si otvorio. Evo pocepaću se od smehaŠala je ovo bila, ali ti to izgleda ne možeš da shvatiš.
Pa treba nešto da postoji da se čovek smeje ,,kao lud na brašno".Ma da, kao i stotine drugih tema na istu foru koje si otvorio. Evo pocepaću se od smeha![]()
Ja lepo kažem moderaciji da zatvote temu da se ljudi više ne pecaju a oni neće. @PaulaMeliot, ti se puno salis, si neki komedijas. Ovo je preozbiljna tema za zbijanje sala![]()
nisu zene prezahtevne nego su muskarci propalice i sonjeДевојку ћеш данас тешко да нађеш. Девојка је некада значила девица. Нађи себи жену и ожени се. Купи Албанку. Ове наше су постале презахтевне
Или су и једни и други (и наши мушкарце и наше жене) низашта.nisu zene prezahtevne nego su muskarci propalice i sonje
ocevi su go *****, zenama udovovljavaju ne bi li dobili ***** i onda recimo umesto kad cerka ima 20 godina da je udaju oni je salju na faks, jer eto zivece cool i biti jaka i nezavisna.Или су и једни и други (и наши мушкарце и наше жене) низашта.
Млади се требају женити док заврше средњу школу па онда студирати. Нека станују код родитеља док не заврше студије. Једно дете могу направити и још и студирати.ocevi su go *****, zenama udovovljavaju ne bi li dobili ***** i onda recimo umesto kad cerka ima 20 godina da je udaju oni je salju na faks, jer eto zivece cool i biti jaka i nezavisna.
Трговкиње немају времена за приватни живот. Живе за посао. Такав посао имају. Чиста експлоатација радне снаге, израбљивање. Насмеши се којој на каси и позови је на кафу. Буди човек, мушкарац, муж и имај добре и озбиљне намере и жене ће то да осете.****** sada ti trb devojka a vidi koliko picki u trznim centra
To sam mu i ja predlozio. Sta fali, nema nista lose u tomsДевојку ћеш данас тешко да нађеш. Девојка је некада значила девица. Нађи себи жену и ожени се. Купи Албанку. Ове наше су постале презахтевне
a zasta ce ti devojka?Ljudi pimagajte ne mogu da nađem devojku evo već par godina. Više u ne pokušavam da startujem devojke, digao sam ruke, šta da radim, šta mislite šta mi je? Ima li neko lek za moj problem?![]()
Tema je šala.a zasta ce ti devojka?
Postoje razni razlozi......koji je tvoj?
jel ti tako i kad vatas devojke?Tema je šala.
Sa ljubavlju šale nema!jel ti tako i kad vatas devojke?
Ma kako je moguce?Ljudi pimagajte ne mogu da nađem devojku evo već par godina. Više u ne pokušavam da startujem devojke, digao sam ruke, šta da radim, šta mislite šta mi je? Ima li neko lek za moj problem?![]()
Bol u qrcu apsolutni, startuj ribe, pa neka te krindz vata. Stici muda da se blamiras junace. Startuj startuj startujLjudi pimagajte ne mogu da nađem devojku evo već par godina. Više u ne pokušavam da startujem devojke, digao sam ruke, šta da radim, šta mislite šta mi je? Ima li neko lek za moj problem?![]()
Ma jok, sam sam sebi najveća inspiracija.@Meliot da ti nije inspiracija Eliot Rodžer?