Imam skoro 26 godina i ne mogu da nadjem devojku ne znam sta da radim nikako nesmem nekoj da peidjem aj forumasi treba mi pomoc kako da pridjen nekpj neki savet sta pricati sa devojkom nepoznatom?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Imam skoro 26 godina i ne mogu da nadjem devojku ne znam sta da radim nikako nesmem nekoj da peidjem aj forumasi treba mi pomoc kako da pridjen nekpj neki savet sta pricati sa devojkom nepoznatom?
Skupis petlju, izvisis, opet.
A o cemu pricati, pa zavisi od devojke, sta znam. Dzaba i prilazak i sve ako joj se ne dopadnes, ali ako vidis da te merka, onda u napad, pa sta bude.
Da ti pravo kazem, da znam, ne bih sedeo ovde na forumu.
Veruj mi, ne treba ti ta beda za vratom.
Jedino gore od toga da imas devojku, je da imas zenu.
Bezi glavom bez obzira.
Progledao, jel da? Pre si pricao da trazis neku koja ce najvise da te voli i sa kojom ces da imas super odnos. Ne ide tako u praksi.![]()
Sta ce ti devojka?
Evo Gruzanin moze da ti nabavi neku, on se lozi na te stare vrednosti i ugovorene brakove.
Samo nabavi litar dunje da ga podmitis. Moze i sljiva.
Dobro ti kaže čovek
Beži od toga
http://fs5.****************/images/160529/tvebwgud.jpg![]()
Ti kad se budes ozenio, promenices se toliko da te niko nece moci prepoznati.
Nema sanse. Mozda samo postane malo hejter i izbacuje frust ko jedna forumaljka iznad, ali da se on promeni nema teorije.
Najveci papucar na forumu.
Ti kad se budes ozenio, promenices se toliko da te niko nece moci prepoznati.