Ne mogu da nadjem devojku

Zanimljiva tema...
Upisi i mene u spisak.

- - - - - - - - - -

Evo i moje komsije , koje su slucajno ovde pored mene kazu da upisem i njih.

Dakle ja +1 +1 +1 i jedan uzdrzan, kaze stariji je i nece da se deklarise da ne urekne sudbinu...
Eto 4 samo sa mog adresnog broja...

- - - - - - - - - -

Kaze nece da se zaebava sa nama.

Imam skoro 26 godina i ne mogu da nadjem devojku ne znam sta da radim nikako nesmem nekoj da peidjem aj forumasi treba mi pomoc kako da pridjen nekpj neki savet sta pricati sa devojkom nepoznatom?

Postoji sigurno neka kojoj se svidjas. Ona te povremeno gleda, a ako je i hrabrija i vestija onda se i smeska itd.
Ozivi kada je u tvom prisustvu, bas je vesela i razdragana itd.

Sve su to signali. To mi iskusniji vidimo na kilometar, ali manje iskusni i momci koji ne obracaju paznju to ne vide.

Neki muskarci gledaju samo bas, bas lepe i ne primecuju one nesto manje lepe ili prosecne koje im salju signale.

Neretko sam ja nekima tako govorio:"Svidjas se onoj maloj, ne trtomudi oko ove lepse, nece vidim.".

Ali prvi korak je neko druzenje Zeki. Ne prilazi se i ne muvaju se nepoznate devojke vec one koje vec poznajes. Pa valjda poznajes neku devojku. Ne zivis valjda u nekoj prasumi itd.

Ako treba jos nesto pitaj.

Skupis petlju, izvisis, opet.
A o cemu pricati, pa zavisi od devojke, sta znam. Dzaba i prilazak i sve ako joj se ne dopadnes, ali ako vidis da te merka, onda u napad, pa sta bude.

Da ti pravo kazem, da znam, ne bih sedeo ovde na forumu :mrgreen:.

Skupis petlju, izvisis, opet.
A o cemu pricati, pa zavisi od devojke, sta znam. Dzaba i prilazak i sve ako joj se ne dopadnes, ali ako vidis da te merka, onda u napad, pa sta bude.

Da ti pravo kazem, da znam, ne bih sedeo ovde na forumu :mrgreen:.

Nemoj mi reci da si nekad neku pozvao, a ona te odbila?:lol:
Meni se to nikad nije desilo. Vidim po signalima da li hoce pre nego sto je pozovem da se vidimo.

Evo Gruzanin moze da ti nabavi neku, on se lozi na te stare vrednosti i ugovorene brakove.

Samo nabavi litar dunje da ga podmitis. Moze i sljiva.

Ti kad se budes ozenio, promenices se toliko da te niko nece moci prepoznati.

- - - - - - - - - -

Dobro ti kaže čovek
Beži od toga :eek:
http://fs5.****************/images/160529/tvebwgud.jpg:D

Ko trazi zenu ,mora da zna zasto je trazi.Tek je onda moze naci.

Back