Ne mogu da nadjem devojku

Pa kada si smokljan, jer ucis... :-D
Nije lepo da smokljani muvaju devojke u gacicama...
Skini gacice izadji na ulicu i onda muvaj hahahahahaha lol

Tako sam gledao neki film, neki experiment, covek na pola sata oslepio, opljackali ga na ulici, uzeli mu sve i odecu i sve, i sada on ne vidi nista i uze neku robu da obuce onako gol, ali na robi je bila slucajna prolaznica :-D

- - - - - - - - - -

I ovo svi se zale da nemogu da nadju devojku, a ja sam prvi to rekao i onda me kopiraju svi.

Brate jesi okej, je l' treba pomoć da zovemo?

Kad kazes ovo kod "boljih" devojaka,iskreno, kolika je sansa u nekim % ako si neki siromasniji malo(nemas stan,kola) da budes u vezi sa lepom devojkom? Po tebi neko iskreno misljenje

nije bitno da li imaš stan i kola, bitno je da li si sposoban da zaradiš za to.. ambicija pre svega.. keš je sporedna stvar ako si obarzovan i sposoban.. ako nisi, onda traži devojku sličnu sebi..

takoe,mora nesto i da se jede!i sudovi operu!

pa da me izvede na ručak, večeru
da me obraduje poklonom
plati letovanje :lol:

Dzordzi ce sve to za tebe nego kako :)

A ja cu za moju :heart2:

- - - - - - - - - -

pa zar nisi kukao na politici da te nece nijedna jer jedes lukac

Jeste, najedem se belog luka i izadjem u Gothic klubove i prilazim devojkama koje se oblace ko vampiri :cool:

f94231fa32fe27dcb79052c340761ce4.jpg

Poslednja izmena:
Kad kazes ovo kod "boljih" devojaka,iskreno, kolika je sansa u nekim % ako si neki siromasniji malo(nemas stan,kola) da budes u vezi sa lepom devojkom? Po tebi neko iskreno misljenje

Будимо људи, а не материјалисти, док финансијски не ојача може се задовољити и неком мање атрактивном, а довољно прпошном, мислим неће је женити.

Back