Imam problem koji ne znam kako da resim.U sexualnom odnosu ne mogu da dozivim ejakulaciju,kako sa kondomom tako i bez.Imam poteskoca i kod oralnog sexa,ali tu i uspevam nekako,doduse cesto uz muku i mnogo vremena,preterano mnogo.Nemam problem sa potencijom,tu je sve u redu.Otprilike sve ide kako treba.Pocetak,predigra,sve mi prija,cvrst sam...Sve bez ikakve muke ili truda.Tako ide samo od sebe,bas kao sto i treba,ne gubim erekciju ni u jednom momentu.Kada zapocnem bas odnos,kada dodje do penetracije,sve je opet ok,isto tako i kada je samo oralni sex u pitanju.Sve zapocne kako treba ali kasnije nastaje problem.Desava mi se da dodjem blizu ejakulacije,do onog momenta pred samom ejakulacijom,tresu mi se noge,ubrza mi se rad srca i onda nista.Ili ostanem u tom stanju bez prekida i kada ne mogu da izdrzim vise,prekinem odnos ili osecaj nestane pa se vrati i tako nekoliko puta(cesto i vise od 10) dok na kraju ne izgubim zivce i prekinem odnos.Takodje mi se desava da u toku odnosa izgubim interesovanje,odjednom mi vise nije do toga.Prija mi u jednom trenutku a u sledecem mi vise nije do toga,neutralan mi osecaj postane,osecam da sam unutra ali me ne nadrazuje.Desava mi se,recimo kada je samo oralni sex u pitanju,da mi bas prija to sto mi radi u tom momentu,tj ne samo u tom momentu nego vec neko vreme i osecam da se priblizava ejakulacija,kao da ce se dogoditi svakog casa i onda se odjednom osecaj sam povuce i izgubim totalno interesovanje i osecaj,nije mi vise do toga i osetim da nema sanse da dodje do ejakulacije ili postanem preosetljiv na gornjem,sirem delu penisa.Osecam preosetljivost na tom gornjem delu kao posle ejakulacije,grcim se ili cimam svaki put kada usnama ili rukom predje preko gornjeg dela penisa i ne prija mi vise.Nije problem u partnerci jer i posle gubitka interesovanja,ako napravimo malu pauzu pa pocnemo ponovo,erekcija i svi osecaji se vrate sasvim normalno,sami od sebe,bez nekog mog truda ili na silu.Hemija je bas jaka izmedju nas,desava se da se zavedemo u momentu bez ikakve prethodne naznake sexa,a i da se probudimo u toku noci i zapocnemo bukvalno iste sekunde po budjenju.Desavalo mi se i sa nekoliko ranijih partnerki,ali povremeno,a sada je konstantno.Isao sam kod Urologa i svi rezultati su u redu,cak i prostata.