NE MESAJMO JUNAKE SA BARABAMA!!!

• Začetnik teme Začetnik teme Vladimir P.
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Живот јесте све лошији и лошији, и неће нам бити боље ако "барабе из шуме" оду у Хаг. То нам сервирају демагогију. Кажу фали нам радне снаге па увозимо кинезе. А ја се уби тражећи посао већ дуже времена. Где је та ливница где чека посао Кинезе, да их предухитрим.

Nije mi jasna jedna stvar; zasto se Srbija posle svakog rata odrice svojih ljudi?? Tako je bilo i sa VOJVODOM MISICEM tako je danas sa Mladicem, Karadzicem,Sljivancaninom.....Dok hrvati.bosanci.siptari prave demonstracije i na samo pominjanje Haga, Srbi prodaju svoje ljude zarad uvlacenja Evropi.Muslimani u Srebrenicu dolaze u maicama sa natpisom;Naser Oric nas junak: e sad sto je taj nazovi junak poklao celo jedno selo[Kravicu] i to na BOZIC nema veze . Nismo mi plitki vec mnogo dublji nego sto ti mislis ;brate SRBINE??; ako si Srbin uopste????????????????

Живот јесте све лошији и лошији, и неће нам бити боље ако "барабе из шуме" оду у Хаг
Изгледа да ме ниси разумео/ла. Ја сам против тога да се Хагу приведе Ратко Младић, Раша или било ко други који је бранио Србе од крвавог муслиманског или хрватског ножа. Оном горе реченицом сам рекао да нас владајући режим вара да ће нам живот бити лепши ако Ратка и Рашу одведемо у Хаг. Наравно да неће. Економија и привреду требају да воде способни и квалификовани људи, а не ове лизогузичарске прозападне марионете.

Питаш мене јесам ли Србин и још спомињеш Кравицу!? Ја сам ту од Кравице, и о Кравици нисам слушао у Дневнику или новинама...

E dajte ljudi sta se palite. Eto resilli malo DOS-ovci i ko zna kojekakvi da se u dokolici zayebavaju a vi poceli da sleceta kao musice na njih. Batalite ovakve gluposti i zayebanciju... citajte pazljivije i malo izmedju redova, vidite li da ima puno ironije a i podsmeha...

Ovo je cista zayebancija.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back