V
Vladimir P.
Gost
Braco Srbi, hajde da se jednom otresemo sramnih kvazi-junaka i kvazi-heroja, Karadzica, Mladica, Sljivancanina...
Pa da li je moguce da smo zaista tako plitki?!!!
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: Za ovu funkciju potrebno je da sajtu pristupite pomoću ugrađenog pregledača "Safari".
gospodin koji je pre mene komentarisao to VladimirP. je u pravu da ti ljudi nisu ni heroji nijunaci,zastopa prvo nisu junaci zato sto beze, a drugo nisu heroji zato sto su mnoge srbe ostavili na milost i nemilost ustasama,muslimanima,i drugim krvopijama!!!!!!!!!Vladimir P.:Primedba je na mestu, ali mislim da bi se neke vojskovodje iz I svetskog rata (recimo Vojvoda Misic isl.)mogle tako nazvati, ako uopste treba neko tako da se nazove. POENTA JE DA POMENUTA "GOSPODA" TO SIGURNO NISU, A VELIKI BROJ LJUDI IH TAKO NAZIVA I DOZIVLJAVA !!!
miskin:E, brate, svako vreme ime svoje heroje. Ali,zajednicko im moraju biti pozitivne vrednosti: cast,postenje,hrabrost,covecnost,junastvo,pravda... S obzirom na to da Vlada Srbije ima crno na belom dokaz da Sljivancanin nije odgovoran za Ovcaru,a sve ostale vrednosti su olicene u ovom vojniku, on je moj heroj,a ako razmislis,i tvoj,brate. Daj Boze da nije jedan od poslednjih,valjda ce se jos radjati Srbi! Mada brinem, ako ovi napisu ustav po svojoj meri pa se vo vjeki ustolice, radjace se samo gradjani. I dok ce u Francuskoj ziveti Francuzi, u Nemackoj Nemci, u Srbiji (Jututuniji) bice samo tikve bez korena. Pardon,gradjni!
Vladimir P.:O.K. ljudi, razumem ja potrebu da se pronadju neki junaci, ali ne po svaku cenu, i ne ako ih nema. Preterano smo skloni mitologiji, zivimo od nje, i poredimo se sa onima sa kojima ne bi trebalo. Prvo, Amerikanci apsolutno nisu za poredjenje, jer sa njima nisu u mogucnosti da izadju na kraj ni mnogo vece i uticajnije nacije od nas, pa je takvo poredjenje totalno apsurdno. Kao kad bi sada vama neki patuljak rekao sta morate a sta ne, a vi se kao zamislite i poslusate ga?! Nemojte da se lazemo. A uzimanje Hrvata(za koje smatramo da su negativci) kao pozitivan primer na koji se treba ugledati, stvarno je sramno. Pa ne treba se valjda na ludog ugledati (osim ako smatramo da su Hrvati do jaja???!) Ja sam za zrelo razmisljanje, i shvatanje cinjenica cak i kada nam se ne dopadaju. Interesi svetskih sila su takvi, i ako ih ne postujemo mozemo biti neka Libija, ili da menjamo planetu!!! Ja ni za jednu varijantu nisam zainteresovan. Srbi su davno rekli "vezi konja gde ti gazda kaze", pa ko razume shvatice. A sto se ovih kvazi junaka tice, ja bih za dobro svoga naroda otisao bilo gde pa da sam sto puta u pravu, narocito ako sam takav heroj za kakve se oni predstavljaju!!!
Miskin:Idi, bre, nasmeja me, Vlado! Gospodin koji je poceo temu sa "Braco Srbi"...!!! Ha-ha-na! E, brate, sto se ne zoves Dzordz? Ili bar Fransoa? Lakse bi ti bilo...
.Anonymous:E pa Vladimire,evo ti istomisljenika! Jel bre Hrvat,da ga nadjemo i pozdrvamo tog tvog prijatelja Srbina koji je POBEGO(tvoje reci)! Sto je bezao kad nije bio ugrozen kako kazes? Gotovina,Bobetko,Mercep...nisu zlocinci?Hm,po Vama nisu,po Vama su to Vasi heroji,a mi nase dajemo za saku dolara.
HRVAT:.Anonymous:E pa Vladimire,evo ti istomisljenika! Jel bre Hrvat,da ga nadjemo i pozdrvamo tog tvog prijatelja Srbina koji je POBEGO(tvoje reci)! Sto je bezao kad nije bio ugrozen kako kazes? Gotovina,Bobetko,Mercep...nisu zlocinci?Hm,po Vama nisu,po Vama su to Vasi heroji,a mi nase dajemo za saku dolara.
NIJE ON UOPČE BIO UGROŽEN.I KAKAV JE TO SRBIN.MAMA MU JE HRVATICA A TATA POLA SRBIN POLA HRVAT.I SAD JE ON VELIKI SRBIN.PA GDJE TO IMA.A STO SE TIČE NAŠIH HEROJA,NAŠIH GENERALA PA NISMO MI NAPALI SRBIJU VEČ STE VI NAPALI HRVATSKU.I RECI MI ZAŠTO SE SADA PUNO SRBA VRAČA U HRVATSKU.SIGURNO SU UGROŽENI KOD VAS U SRBIJI.
Vladimir P.:Braco Srbi, hajde da se jednom otresemo sramnih kvazi-junaka i kvazi-heroja, Karadzica, Mladica, Sljivancanina...