Ne javlja se

Већ три дана?

УУуууу...страшно... страшно...

Мсм... вероватно има неке обавезе, има и друга размишљања, има и друге догађаје у животу, није баш да треба да размишља о теби 24 часа дневно.

Делује као фин дечко.

Шта ће му једна таква опсесивна особа која пизди јер јој се симпатија после прве кафе не јавља читава три дана.

Остави дечка на миру, да нађе пристојну девојку, а ти нађи себи слично.

Већ три дана?

УУуууу...страшно... страшно...

Мсм... вероватно има неке обавезе, има и друга размишљања, има и друге догађаје у животу, није баш да треба да размишља о теби 24 часа дневно.

Делује као фин дечко.

Шта ће му једна таква опсесивна особа која пизди јер јој се симпатија после прве кафе не јавља читава три дана.

Остави дечка на миру, да нађе пристојну девојку, а ти нађи себи слично.
Nije prvi dejt, vidjamo se vec duze vreme i dopisujemo

Ako se viđate duže vreme, što mu nisi dala neke očigledne signale da si zainteresovana. Očigledno je da čovek ne vidi zainteresovanost sa tvoje strane i odustao je. Ne možeš drugarski sa njim, mora flert.
Smotana sam malo po tom pitanju hahaha, ali ja sam ga zvala prosli put da se vidimo valjda mu je to dovoljno da vidi da sam zainteresovana

Шта подразумеваш под виђањем?

Виђате се дуже време,
нисте се видели три дана,
ти лудиш због тога?

Сад ми је јасно зашто се дечко повлачи.
Ne luudim, malo sam preuvelicala hahaha, samo se brinem jer kao ne bih da propadne sve ovo sa njim jer mi se bas svidja

Smotana sam malo po tom pitanju hahaha, ali ja sam ga zvala prosli put da se vidimo valjda mu je to dovoljno da vidi da sam zainteresovana

Ne luudim, malo sam preuvelicala hahaha, samo se brinem jer kao ne bih da propadne sve ovo sa njim jer mi se bas svidja

Колико имаш година?

Колико се дуго дружите?

Videli smo se, sve je proslo po meni okej, ali ne javlja se vec par dana.. Mislim da polako upadam u depresiju jer je jako fin decko i jako se lepo ponasa prema meni, duhovit je, sarmantan, na kraju dejta je rekao da bismo mogli da se vidimo opet za par dana, culi smo se posle jer me je pitao da li sam stigla ali sad se ne javlja vec 3 dana
Pa jesi se ti javila njemu ?

Ти не можеш да га волиш. Не познајеш га довољно. Љубав смирује, а ти си опседнута њиме. Крени даље, вероватно му се ниси довољно допала, што је штета, али живот иде даље. Има толико момака немој да изгубиш шансу да упознаш неког коме ћеш се допасти због тренутне опсесије.
Размисли само овако: тебе мори чежња, жеља за јављањем, ПОШТО ТИ ЈЕ СТАЛО, а он се не јавља и не осети то ПОШТО МУ НИЈЕ СТАЛО. Непотребно трошиш енергију на њега, уместо да чекаш неког новог. Таман да је Бред Пит, ако је незаинтересован, прво нећеш га имати, друго, није вредно понижења твог.

Врв није заинтересован а био је фин јер је по природи фин. Тачка.
Да му је стало гребао би. Ако не гребе није му довољно стало.
Zao mi je sto moram ovo da kazem, ali i ja mislim ovako.
Moguce da je malcice bio zainteresovan, a onda ga je proslo. Tj. nije dovoljno zainteresovan.

Probaj da ne ocajavas. Malo ce te boleti, ali proci ce i pojavice se neko drugi za tebe.

Врв није заинтересован а био је фин јер је по природи фин. Тачка.
Да му је стало гребао би. Ако не гребе није му довољно стало.
Potpisujem

A ako ti je stalo ti ga cimaj da se vidite. Možda nije po tvom standardu da ti cimaš dečka ali probaj jednom da izađeš iz zone konfora.

Zao mi je sto moram ovo da kazem, ali i js mislim ovako.
Moguce da je malcice bio zainteresovan, a onda ga je proslo. Tj. nije dovoljno zainteresovan.

Probaj da ne ocajavas. Malo ce te boleti, ali proci ce i pojavice se neko drugi za tebe.

Није то ништа страшно написати, Марија је такође тога свесна. Исто као и код жена... може мушкарац бити најлепши, најзгоднији, најпаметнији, најбољи...али ако не постоји то нешто што ће вас ''спојити'', ви сте охладите од момка. Марија је вероватно лепа девојка, згодна, паметна, али изгледа да он мисли да они немају ту духовну нит, те да нису једно за друго. Вероватно је и тај момак њених година, он не размишља много о правој емотивној вези, можда се појавила нека друга девојка која је много лакше мета од ње...
На крају крајева ово је можда најбоље за Марију.

Videli smo se, sve je proslo po meni okej, ali ne javlja se vec par dana.. Mislim da polako upadam u depresiju jer je jako fin decko i jako se lepo ponasa prema meni, duhovit je, sarmantan, na kraju dejta je rekao da bismo mogli da se vidimo opet za par dana, culi smo se posle jer me je pitao da li sam stigla ali sad se ne javlja vec 3 dana

Brineš nepotrebno, tri dana nije ništa iako tebi deluje kao večnost. Ako se ne javi još dan, dva, javi se ti njemu. Budi ljubazna, ne dramatizuj, pohvali ga kako si ga i nama ishvalila, reci da ti je bilo mnogo lepo na izlasku i da bi ponovila.

Ignoriši ove "negativne komentare" kako je momak bio malčice zainteresovan pa se oladio, kako ne grebe, ne seče vene, nije se propio i slično. :mrgreen:

Narod previše gleda turske serije pa odma konstruiše pesemistične scenarije. :cool:

Zao mi je sto moram ovo da kazem, ali i ja mislim ovako.

Нисам ни ја хтела да звучим грубо само освешћујуће :lol:
Многе другарице тако буду задовољне изласком а онда се чуде јер однос не иде даље или се контакт вуче усиљено. Просто, мушкарац када одлепи- одлепио је. И не пушта тако лако. Ако је мушко.

Razumi ga praznici bila slava sad ide prvi maj mora da bude s devojkom imaj razumevanja

Нисам ни ја хтела да звучим грубо само освешћујуће :lol:
Многе другарице тако буду задовољне изласком а онда се чуде јер однос не иде даље или се контакт вуче усиљено. Просто, мушкарац када одлепи- одлепио је. И не пушта тако лако. Ако је мушко.
Ako nije musko ili nije zainteresovan onda ga ne vredi ni forsirati jer nista od njega u oba slucaja, prosta stvar.

Back