Keva
Elita
- Poruka
- 24.141
Pa lepo, cestitke, uzivajteSamo da javim da smo zajedno![]()
Pa lepo, cestitke, uzivajteSamo da javim da smo zajedno![]()
Jel se on napokon javio, ili si ti morala da reaguješ?Samo da javim da smo zajedno![]()
Javio se, mislio je da me smara i da nisam zainteresovana, a ja u stvari samo stidljiva pa me blam da flertujem i da se nabacujemJel se on napokon javio, ili si ti morala da reaguješ?
E pa super. Znači na kraju je sve lepo ispalo. Uživaj.Javio se, mislio je da me smara i da nisam zainteresovana, a ja u stvari samo stidljiva pa me blam da flertujem i da se nabacujem
ne davaj vahine dok te ne ozeni.Samo da javim da smo zajedno![]()
Ovo je davno proslo vreme.....sada je vreme jednakosti i zena na sve strane....dakle, mora ona da grebe ili da ceka svoje vreme....Врв није заинтересован а био је фин јер је по природи фин. Тачка.
Да му је стало гребао би. Ако не гребе није му довољно стало.
U svakom slučaju hvala mojim anonimnim onlajn drugarimaEto,dzabe smo kudili momka i dzabe smo se nasekirali.I dok smo smišljali razne teorije zašto se ne javlja on je razmišljao zašto se Marija ne javlja.Propast.![]()
Nisam se ja nista javljao brate. Zar ti ja licim na takvog nekog?Jel se on napokon javio, ili si ti morala da reaguješ?
Jb t sve su joj gore pesme
Seve ima pesmu za svaki telefonski poziv....
Sačuvaj bože...Nisam se ja nista javljao brate. Zar ti ja licim na takvog nekog?
Uzas....Jb t sve su joj gore pesme
Mislim ni ne poznajem devojku a da je poznajem bio bi me blam da se javim pravi.Sačuvaj bože...![]()
Strasnoo, kako me nije sramota??Kakva je to zena koja se ne javi 3 dana....uzas...
Kasniš. Oni su već zajedno.I da li se javio?
![]()
Kasniš. Oni su već zajedno.I da li se javio?
![]()
Obavestila nas je...A jel.. bilo na temi?