Ne javlja mi se

Dopisivali smo se juce.Ja sam se javio sa porukom "Toliko o tome da se ti setis mene",a ona "Zar ti nisi ljut?".Ja sam joj napisao da jesam i da joj nesto znacim ona bi se javila i promenila to.A ona je odg "Najmanje sto zelim je sad je da se raspravljam i dopisujem sa tobom na ovakav nacin"pa sam joj napisao "Okej...ne moramo se veceras ni dopisivati" ,a ona je odg "Ja sam rekla da ne zelim na ovakav nacin da se dopisujem sa tobom". Ja sam odg "Kako drugacije da se dopisujemo kad si me iznervirala i nema te ceo dan da se javis". Ona je odg"Zato sto sam i ja nervozna haos jer ne vidim neki ogroman problem sto se tice stvari od sinoc...zato ne zelim da se raspravljam niti bilo sta slicno " pa sam joj napisao "Dobro cucemo se onda...odoh da spavam" ona odg Vazi...i to je to...
Sta mislite?
Ako mi se danas ne javi onda je to to...msl da treba da raskinem.

Da, posalji joj poruku ovako: Ako se danas ne javis, mislim da treba da raskinemo, a sutra cu ti poslati u tom slucaju poruku da mislim da treba da raskinemo, a ako se ne javis ni sutra e onda sutra uvece ti definitivno saljem poruku raskida.

Back