Ne javlja mi se

Vesosrb

Početnik
Poruka
17
E ovako,pre godinu dana sam bio sa nekom devojkom u vezi,trajalo je oko mesec dana,raskinuli smo zbog mog ponasanja,ja sam se posle pola godine opet smuvao sa njom,ona je htela zato sto je cula a i videla da sam se dosta promenio sto je i istina samo sto je pravi razlog bio to sto je njoj falila paznja,ja sam onda raskinuo jer nije bila zaljubljena,sada posle 2,3 meseca opet smo zajedno,danas nam je 8 dan veze i stvarno nam je super,zaljubljena je u mene i rekla je da joj je najbolje do sada,i mn je stv ekstra dok sam sa njom,jednostavno lepo nam je u vezi,samo sto se ona slabo javlja,javila je se 2,3 puta za ovo vreme,obicno se ja javljam,nekad sacekam do 5,6 da vidim dal ce se javiti al nista,sinoc sam joj poslao poruku da mi to smeta a ona mi je rekla javljam se,razmenili smo par poruka,i rekao sam joj "samo sam ti rekao ssta mi smeta,ako msl da je dovoljno okej" a ona je odg "imas pravo da mi kazes sta ti smeta,cenim to"(bukvalno me zajebava sa ovom porukom)... ja sam joj odg mozes da cenis koliko hoces ali seti se nekad prva i javi se i kad nisam tu,svakako cu videti,a ona " vrati se ako te ne mrzi i vidi ko je se kad i koliko puta javljao,jer ja ne brojim niti gledam to,vazno je samo imati kontakt" a ja sam joj samo napisao nema veze i ona posle ima veze,nzm otkud ova ljutnja odjednom al dobro i napisao sam joj laku noc a ona je odg bas ti hvala,laku moc...
Jeste dug tekst ali stv nzm sta da radim...
Pomozite,hvala :)

Дечак, а да ти прво научиш употрабу тачке и великог слова?

Иначе, ако не знаш шта јој је, иди па је питај. Углавном помаже. Ако умеш да саслушаш, наравно.

Nemoj da je daviš porukama .Sve što joj želiš reći možeš joj reći kad ste zajedno .
Ja spadam među one koji ne vole preko telefona ono - bla bla , truć truć .
Daj djevojci prostora da te poželi . Ako joj često šalješ poruke ona može dobiti
osjećaj da joj 24 sata dnevno dišeš za vratom a to nije dobro .

Koliko je tebi godina?

U vezi ste 8 dana?

Ne mora da znaci nista to sto se tako ponasa. A ako te interesuje sto se tako ponasa, idi pa je pitaj, tj. zovi je. Ako ista mrzim to je objasnjavanje preko poruka. I posle se ljudi pitaju sto se medjusobno ne razumeju i ne dogovore kako treba.

Дечак, а да ти прво научиш употрабу тачке и великог слова?

Иначе, ако не знаш шта јој је, иди па је питај. Углавном помаже. Ако умеш да саслушаш, наравно.

Naravno da ne pomaze da je samo pitas, zene ti nece reci otvoreno istinu, jer su sebicne kukavice, a sebicnost vole da maskiraju kao jacinu.

Inace, stvar je jasna, boli je krac.

E ovako,pre godinu dana sam bio sa nekom devojkom u vezi,trajalo je oko mesec dana,raskinuli smo zbog mog ponasanja,ja sam se posle pola godine opet smuvao sa njom,ona je htela zato sto je cula a i videla da sam se dosta promenio sto je i istina samo sto je pravi razlog bio to sto je njoj falila paznja,ja sam onda raskinuo jer nije bila zaljubljena,sada posle 2,3 meseca opet smo zajedno,danas nam je 8 dan veze i stvarno nam je super,zaljubljena je u mene i rekla je da joj je najbolje do sada,i mn je stv ekstra dok sam sa njom,jednostavno lepo nam je u vezi,samo sto se ona slabo javlja,javila je se 2,3 puta za ovo vreme,obicno se ja javljam,nekad sacekam do 5,6 da vidim dal ce se javiti al nista,sinoc sam joj poslao poruku da mi to smeta a ona mi je rekla javljam se,razmenili smo par poruka,i rekao sam joj "samo sam ti rekao ssta mi smeta,ako msl da je dovoljno okej" a ona je odg "imas pravo da mi kazes sta ti smeta,cenim to"(bukvalno me zajebava sa ovom porukom)... ja sam joj odg mozes da cenis koliko hoces ali seti se nekad prva i javi se i kad nisam tu,svakako cu videti,a ona " vrati se ako te ne mrzi i vidi ko je se kad i koliko puta javljao,jer ja ne brojim niti gledam to,vazno je samo imati kontakt" a ja sam joj samo napisao nema veze i ona posle ima veze,nzm otkud ova ljutnja odjednom al dobro i napisao sam joj laku noc a ona je odg bas ti hvala,laku moc...

Ma bre povuci potegni sprdnja trazi ti drugu kombajnu

cek vi se cujete svaki dan a onaje od toga prva kontaktirala 3x..
znaci 3 puta od 8...sto je nesto vise od trecine....ono sta da ti kazem :lol:
ne umisljaj gluposti osim ako te stvarno ne pocne da kulira tipa cujete se na 5 dana:lol: a pre toga muk...ili npr reci joj ovo ja nisam siguran u tvoje emocije prema meni i sumnjam da si malo nezrela pa se igras igrica,e sad posto sam nesiguran dal je to tacno ili ne i ne bi da me sutnes,ja sam otvorio temu na pdf ljis zbog tebe eto toliko te volim :zaljubljena::lol:

Cujemo se al ona kad se javi,javi se oko 7,8,zato sto ceka mn i to je poruka jesi ziv...nikada mi se nije javila ujutru da kaze dobro jutro ili tako nesto...al kada se vidimo vidim da joj znacim.Cudno.
Hahaha gde to da kazem

Zeznuo si se. Dozvolio si na startu da ona drzi tempo veze i to je posledica sada. Tesko da mozes da uradis bilo sta sa njom i svojim postupcima. Bolje nadji drugu devojku i time ce shvatiti da je zamenljiva. Ako joj je iole stalo pocece ona tebe da zivka, tebi ona da pruza paznju i ostalo. Ako ne, i ako nisi neka vrsta cuckolda, onda se trmsi male. U ok si poziciji jer imas sexa sa njom, nisi ocajan pa mozes lakse druge devojke da hvatas.

Znam da sam pogresio sto sam to dopustio al ja msl da to moze da se ispravi,jednostavno joj se necu javljati,pravicu se kao da nismo u vezi i to je to...neka shvati da nije jedina...pa ce mozda poceti ona da juri za mnom.
Sta mislite?

Znam da sam pogresio sto sam to dopustio al ja msl da to moze da se ispravi,jednostavno joj se necu javljati,pravicu se kao da nismo u vezi i to je to...neka shvati da nije jedina...pa ce mozda poceti ona da juri za mnom.
Sta mislite?

Ma startuj slobodno druge devojke. To ti je najbolja igra. Neces ni imati toliko vremena za nju kao sada.

Cujemo se al ona kad se javi,javi se oko 7,8,zato sto ceka mn i to je poruka jesi ziv...nikada mi se nije javila ujutru da kaze dobro jutro ili tako nesto...al kada se vidimo vidim da joj znacim.Cudno.
Hahaha gde to da kazem
cekaj svaki dan ona ceka do sedam da bi ti poslala poruku,al ako joj se prvi javis onda caskate ko golupcici..
vidi kako ce se situacija razvijati u narednih mesec i po dana i ako nastavi da se ponasa ko derle pedaliraj i nadji dr :)ili je zeni ili drugom daj ajaajajajaja :orkestar: :lol:

- - - - - - - - - -

sad mi u glavi meksicki bend :lol:

Back