E ovako,pre godinu dana sam bio sa nekom devojkom u vezi,trajalo je oko mesec dana,raskinuli smo zbog mog ponasanja,ja sam se posle pola godine opet smuvao sa njom,ona je htela zato sto je cula a i videla da sam se dosta promenio sto je i istina samo sto je pravi razlog bio to sto je njoj falila paznja,ja sam onda raskinuo jer nije bila zaljubljena,sada posle 2,3 meseca opet smo zajedno,danas nam je 8 dan veze i stvarno nam je super,zaljubljena je u mene i rekla je da joj je najbolje do sada,i mn je stv ekstra dok sam sa njom,jednostavno lepo nam je u vezi,samo sto se ona slabo javlja,javila je se 2,3 puta za ovo vreme,obicno se ja javljam,nekad sacekam do 5,6 da vidim dal ce se javiti al nista,sinoc sam joj poslao poruku da mi to smeta a ona mi je rekla javljam se,razmenili smo par poruka,i rekao sam joj "samo sam ti rekao ssta mi smeta,ako msl da je dovoljno okej" a ona je odg "imas pravo da mi kazes sta ti smeta,cenim to"(bukvalno me zajebava sa ovom porukom)... ja sam joj odg mozes da cenis koliko hoces ali seti se nekad prva i javi se i kad nisam tu,svakako cu videti,a ona " vrati se ako te ne mrzi i vidi ko je se kad i koliko puta javljao,jer ja ne brojim niti gledam to,vazno je samo imati kontakt" a ja sam joj samo napisao nema veze i ona posle ima veze,nzm otkud ova ljutnja odjednom al dobro i napisao sam joj laku noc a ona je odg bas ti hvala,laku moc...
Jeste dug tekst ali stv nzm sta da radim...
Pomozite,hvala
Jeste dug tekst ali stv nzm sta da radim...
Pomozite,hvala