NE DOZVOLITI DA TADIĆEVA LAŽ USPE

Večeras je kasno potvrđeno da je devojku iz LDP prebio maloletnik politički ne pripada nijednoj stranci.Propade vam da optužite Radikale:D:D:D

A taj klinac onako u prolazu umlatio devojku.........Zasto nije nekog iz srs vec iz ldp. Nisam za ldp ali radikali su takav sljam i trulez da je to neverovatno........Kako vas samo nije sramota!!!:mad::mad::mad::mad::mad::mad:

Polako ali sigurno neki EU zvaničnici razotkrivaju da Tadićeva ideja brzog ulaska u EU vodi Srbiju u sramotu i gubitak večni svete Srpske zemlje.Oni govore da Srbiju i Kosovo treba što pre primiti u EU naravno kao posebne države.Tako da će sami Srbi za nekih pet do deset godina zaboraviti Kosovo i prihvatiti Kosovo kao nezavisnu državu.A kao članici EU Srbiji će biti zabranjeno svako suprostavljanje nezavisnosti Kosova.

a koji su ti "neki EU zvanicnici" i sta su radili do sada?

'Ajd' i ti ne pričaj svašta. Kako mogu biti krivi "Srbi kao narod", kad im je Titov režim nametnut - SILOM, i uspostavljao se - krvavom silom, uz svesno i sistematsko ispiranje mozga. SVAKI narod bi posle toga bio u istom sr..u.

Dokusurila, tačno, ali, ne "naši dedovi", u smislu gore rečenog. Jeste, doduše, bilo i mnogih Srba u komunskim redovima. Ali, uvek će se naći takvi. A, sem toga, ne treba zaoraviti i hiljade čestitih ljudi, koji su samo naivno, ali iskreno verovali u neke ideje.

Mozda ,"Ajd` i ti ne pricaj svasta ".

-Ali je cinjenica da je u Partizanskom pokretu bilo ubedljivo najvise Srba.

-Cinjenica je ,da je u posleratnom Titovom timu za "ispiranje mozgova" isto tako bilo najvise Srba.

-Cinjenica je ,da je u Titovoj vojsci i policiji isto tako ,bilo ubedljivo najvise Srba.

-Cinjenica je, da ni jedan drugi narod u bivsoj Yu nije svoje crkve pretvarao u stale ,osim Srba .

-Cinjenica je ,da nije bilo malo veceg brda u bivsoj Krajini i donekle u sadasnjoj Republici Srpskoj ,da tamosnji Srbi nisu napisali "Ziveo drug Tito" ili samo "Tito-partija" itd. ,ovo sam se svojim sopstvenim ocima uverio.

-Isto tako je cinjenica,da smo ja i moje drustvo nadrljali davne ``86.god. na tajnom doceku Srpske nove godine ,samo zato sto smo slavili taj dan i sto smo pevali "nacionalisticke" pesme u stilu "Srpska se truba sa Kosova cuje ili Ko to kaze ko to laze Srbija je mala",e vidis svega toga nije bilo u drugim republikama bivse YU (pogotovu ne u Hrvatskoj i Sloveniji,nego su oni sasvim slobodno slavili svoje praznike i pevali svoje pesme) ili ne u tolikoj meri kao kod nas Srbiji.

Ovo "nasi dedovi" sam napisao figurativno ,ne misleci na nicijeg posebno "dedu" ,eto moj deda je ispustio dusu kao stari Ravnogorac ,misleci o Ravnoj Gori i sanjajuci povratak Kralja na celo Srbije.

Ne sporima ja nikom pravo da ima "ideje" ,ali je cinjenica da je ideja komunizma i Titoizma najvise bila podrzana bas od nas Srba i da smo se bas mi kao jedini narod u bivsoj YU koji je imao svoju tradiciju i kulturu ,na kraju krajeva i svoju drzavu,odrekli svega toga sapatom i prihvatili nesto sto je nama bilo potpuno strano.

Kao sto sam vec napisao ,posledica svega toga je bila pojava ovih vampira S.Milosevica,M.Markovic i ovog polusrbina V.Seselja.

Izgubili smo bitku ali rat još nisu dobili barem ne za stolom i to će biti sve dok ne potpiše Tadić.
Kumanovski sporazum je bio samo uvod u ono što sledi tj.uspela zapadna prevara i on nije više bitan posle ahtisarijevog plana.Nama Kumanovski sporazum sada uopšte ne umanjuje šansu da Kosovo branimo od ahtisarijevog plana.
Svi punoletni Srbi na Kosovu su zadužili oružje od države još 1998 i čuvaju ga na sigurnom mestu isto kao Šiptari pre 1998 koji su svojim oružjem stalno napadali policijske patrole tako da je više stotina policajaca ubijeno tada i ranjeno u zasedama terorista.
Srbija ima veliku imovinu na Kosovu koje se nije odrekla.A Srba ima dovoljno da pomrsi Šiptarima račune.Da bi se rešilo pitanje Kosova povoljno za nas nesmemo prihvatiti prvu loptu EU.Samo jedinstvenom politikom i lobiranjem u zemljama koje nisu priznale Kosovo možemo anulirati zemlje koje su priznale to moramo izdržati do kraja godine gde će se na zasedanju EU i UN BUKVALNO prebrojati zemlje koje su priznale a koje ne.

Vidim ,ti bi najradije oruzjem da vratimo Kosovo i tvrdis da Srbi sa Kosova imaju puno sakrivenog oruzja.

-Ja ne zna ,dali je to istina (mozda je to tebi poznato,meni nije) i koliko imaju oruzja,ali znam da smo `99.god.pokusali oruzjem i videli smo kako smo prosli.

-Ne znam kako ti mislis da bi se 100 000-120 000 hiljada Kosovskih Srba(pogotovo ovi u enklavama) moglo suprostaviti Siptarima i vojnicima NATO pakta kojih ima oko 35 000 hiljada.

-Naravno ,da moramo izdrzati,ali to ne mora da znaci da moramo i prekidati sve odnose sa zemljama koje su priznale Kosovo ,nego bas njih pokusati ubedjivati u diplomatskim kontaktima u neophodnost raspisivanja novih pregovora o Kosovu i Metohiji.

-Koliko ja vidim ,ni jedan ozbiljniji politicar u Srbiji se ne odrice Kosova (osim Cede Jovanovica ) i totalno mi je nerazumnjivo ovo ponovno prebrojavanje na "patriote" i "izdajnike".

-Ja u potpunosti podrzavam ideju ,da se potpise ugovor o stabilizaciji sa EU ,jer to ce biti jos jedan nacin za daljnje lobiranje u zemljama EU za povratak pregovorima o Kosovu i Metohiji i laz je da taj potpis znaci i odricanje od Kosova,bas naprotiv.
U tom sporazumu EU priznaje vazecu Rezoluciju 1224 Saveta bezbednosti UN o Kosovu i nigde ne pise da Srbija mora priznati Kosovo kao nezavisnu drzavu.

Pošto policiju kontroliše DS znači indirekno priznaješ da je doveden u pitanje i Tadićev krendibilitet.E slab si mi ti DS-ovac.

Tebi zaista nije dobro, uzmi neku tabletu, mozda ti bude bolje.
Minnistar policije je iz redova DSS-a a i sa 21 god.napravio deciji nestasluk, obijao trafike.
CCCC sta sve rade deca..........
Kakav ministar takva policija!!!!!!!
Znam da je covek tesko povredjen a mislis da je u ministarstvo postavio sluzbenike iz DS?

Tebi zaista nije dobro, uzmi neku tabletu, mozda ti bude bolje.
Minnistar policije je iz redova DSS-a a i sa 21 god.napravio deciji nestasluk, obijao trafike.
CCCC sta sve rade deca..........
Kakav ministar takva policija!!!!!!!
Znam da je covek tesko povredjen a mislis da je u ministarstvo postavio sluzbenike iz DS?

Nemoj mi reći i da je slučajno povređen pametnjakoviću.On je znao stvari koje se nisu svidele DS-u.

Drma tebe paranoja, poseti strucnjaka!!!
Dal nije mozda Djindjic namestio tu nesrecu???
Onda moze se reci, Djindjic je znao sta smeta radikalima i dss..........
Odakle ti ideja da ds kontrolise muriju?
Ti stvarno nisi glup već TUP zar ŠUTANOVAC nije dovoljno dokazao kada je došao u B92 sa specijalnom policijom da odbrani od nasrtaja kako kaže on huligana.Ovo više nije Slobova policija koja je nekad bila bog i batina izgleda da si ti jeo batine od Slobove policije tada zato ih sada ovoliko mrziš.

Vidim ,ti bi najradije oruzjem da vratimo Kosovo i tvrdis da Srbi sa Kosova imaju puno sakrivenog oruzja.

-Ja ne zna ,dali je to istina (mozda je to tebi poznato,meni nije) i koliko imaju oruzja,ali znam da smo `99.god.pokusali oruzjem i videli smo kako smo prosli.

-Ne znam kako ti mislis da bi se 100 000-120 000 hiljada Kosovskih Srba(pogotovo ovi u enklavama) moglo suprostaviti Siptarima i vojnicima NATO pakta kojih ima oko 35 000 hiljada.

-Naravno ,da moramo izdrzati,ali to ne mora da znaci da moramo i prekidati sve odnose sa zemljama koje su priznale Kosovo ,nego bas njih pokusati ubedjivati u diplomatskim kontaktima u neophodnost raspisivanja novih pregovora o Kosovu i Metohiji.

-Koliko ja vidim ,ni jedan ozbiljniji politicar u Srbiji se ne odrice Kosova (osim Cede Jovanovica ) i totalno mi je nerazumnjivo ovo ponovno prebrojavanje na "patriote" i "izdajnike".

-Ja u potpunosti podrzavam ideju ,da se potpise ugovor o stabilizaciji sa EU ,jer to ce biti jos jedan nacin za daljnje lobiranje u zemljama EU za povratak pregovorima o Kosovu i Metohiji i laz je da taj potpis znaci i odricanje od Kosova,bas naprotiv.
U tom sporazumu EU priznaje vazecu Rezoluciju 1224 Saveta bezbednosti UN o Kosovu i nigde ne pise da Srbija mora priznati Kosovo kao nezavisnu drzavu.

Sta bi nesko 101 prijatelju...ti mi nista ne odgovori.....a ja bas ocekivao nastavak ,ove zanimljive rasprave,kuda,kako i kada ?????

Mozda ,"Ajd` i ti ne pricaj svasta ".

-Ali je cinjenica da je u Partizanskom pokretu bilo ubedljivo najvise Srba.

-Cinjenica je ,da je u posleratnom Titovom timu za "ispiranje mozgova" isto tako bilo najvise Srba.

-Cinjenica je ,da je u Titovoj vojsci i policiji isto tako ,bilo ubedljivo najvise Srba.

-Cinjenica je, da ni jedan drugi narod u bivsoj Yu nije svoje crkve pretvarao u stale ,osim Srba .

-Cinjenica je ,da nije bilo malo veceg brda u bivsoj Krajini i donekle u sadasnjoj Republici Srpskoj ,da tamosnji Srbi nisu napisali "Ziveo drug Tito" ili samo "Tito-partija" itd. ,ovo sam se svojim sopstvenim ocima uverio.

-Isto tako je cinjenica,da smo ja i moje drustvo nadrljali davne ``86.god. na tajnom doceku Srpske nove godine ,samo zato sto smo slavili taj dan i sto smo pevali "nacionalisticke" pesme u stilu "Srpska se truba sa Kosova cuje ili Ko to kaze ko to laze Srbija je mala",e vidis svega toga nije bilo u drugim republikama bivse YU (pogotovu ne u Hrvatskoj i Sloveniji,nego su oni sasvim slobodno slavili svoje praznike i pevali svoje pesme) ili ne u tolikoj meri kao kod nas Srbiji.

Ovo "nasi dedovi" sam napisao figurativno ,ne misleci na nicijeg posebno "dedu" ,eto moj deda je ispustio dusu kao stari Ravnogorac ,misleci o Ravnoj Gori i sanjajuci povratak Kralja na celo Srbije.

Ne sporima ja nikom pravo da ima "ideje" ,ali je cinjenica da je ideja komunizma i Titoizma najvise bila podrzana bas od nas Srba i da smo se bas mi kao jedini narod u bivsoj YU koji je imao svoju tradiciju i kulturu ,na kraju krajeva i svoju drzavu,odrekli svega toga sapatom i prihvatili nesto sto je nama bilo potpuno strano.

Kao sto sam vec napisao ,posledica svega toga je bila pojava ovih vampira S.Milosevica,M.Markovic i ovog polusrbina V.Seselja.

Jeste, ali, čekaj, nas je i bilo najviše, brojčano. A, nemoj misliti da komunci nisu bili surovi i kod drugih naroda bivše Jugoslavije.

I tačno je da su Zlobodan, Šešeljuga i ostali, sve do Koštunjavog, ispali iz istog "šinjela". Sistem je zapravo ostao isti do danas, ali, s obzirom na gomilu drugih problema, neviđenu "crnu rupu" koju je ostavio Zlobodanov režim, prosto, nije bilo vremena da se dovoljno uradi i na diskontinuitetu s tim.

Sta bi nesko 101 prijatelju...ti mi nista ne odgovori.....a ja bas ocekivao nastavak ,ove zanimljive rasprave,kuda,kako i kada ?????

Tači je danas potvrdio u Bukureštu da je uslov da Srbija uđe u EU priznanje nezavisnosti Kosova i da se on neće prvi izvinjavati i da će to prvo uraditi Srbija.A zar TADIĆ nije dokazao da voli da se izvinjava.Zatim Haradinaj uskoro postaje lider svih šiptara čak će kontrolisati i u Bujanovcu i svugde gde žive Šiptari.Znači postaje premijer.Ovo su dovoljni razlozi da tvoja razmišljanja i viđenja situacije padaju u vodu.

Back