'Ajd' i ti ne pričaj svašta. Kako mogu biti krivi "Srbi kao narod", kad im je Titov režim nametnut - SILOM, i uspostavljao se - krvavom silom, uz svesno i sistematsko ispiranje mozga. SVAKI narod bi posle toga bio u istom sr..u.
Dokusurila, tačno, ali, ne "naši dedovi", u smislu gore rečenog. Jeste, doduše, bilo i mnogih Srba u komunskim redovima. Ali, uvek će se naći takvi. A, sem toga, ne treba zaoraviti i hiljade čestitih ljudi, koji su samo naivno, ali iskreno verovali u neke ideje.
Mozda ,"Ajd` i ti ne pricaj svasta ".
-Ali je cinjenica da je u Partizanskom pokretu bilo ubedljivo najvise Srba.
-Cinjenica je ,da je u posleratnom Titovom timu za "ispiranje mozgova" isto tako bilo najvise Srba.
-Cinjenica je ,da je u Titovoj vojsci i policiji isto tako ,bilo ubedljivo najvise Srba.
-Cinjenica je, da ni jedan drugi narod u bivsoj Yu nije svoje crkve pretvarao u stale ,osim Srba .
-Cinjenica je ,da nije bilo malo veceg brda u bivsoj Krajini i donekle u sadasnjoj Republici Srpskoj ,da tamosnji Srbi nisu napisali "Ziveo drug Tito" ili samo "Tito-partija" itd. ,ovo sam se svojim sopstvenim ocima uverio.
-Isto tako je cinjenica,da smo ja i moje drustvo nadrljali davne ``86.god. na tajnom doceku Srpske nove godine ,samo zato sto smo slavili taj dan i sto smo pevali "nacionalisticke" pesme u stilu "Srpska se truba sa Kosova cuje ili Ko to kaze ko to laze Srbija je mala",e vidis svega toga nije bilo u drugim republikama bivse YU (pogotovu ne u Hrvatskoj i Sloveniji,nego su oni sasvim slobodno slavili svoje praznike i pevali svoje pesme) ili ne u tolikoj meri kao kod nas Srbiji.
Ovo "nasi dedovi" sam napisao figurativno ,ne misleci na nicijeg posebno "dedu" ,eto moj deda je ispustio dusu kao stari Ravnogorac ,misleci o Ravnoj Gori i sanjajuci povratak Kralja na celo Srbije.
Ne sporima ja nikom pravo da ima "ideje" ,ali je cinjenica da je ideja komunizma i Titoizma najvise bila podrzana bas od nas Srba i da smo se bas mi kao jedini narod u bivsoj YU koji je imao svoju tradiciju i kulturu ,na kraju krajeva i svoju drzavu,odrekli svega toga sapatom i prihvatili nesto sto je nama bilo potpuno strano.
Kao sto sam vec napisao ,posledica svega toga je bila pojava ovih vampira S.Milosevica,M.Markovic i ovog polusrbina V.Seselja.