Ne diraj me, ako se ne razumes u mene! Pokvarices nesto...

Van razuma

Iskusan
Poruka
6.278
Kada ce ljudi prestati cackati ljude u koje se ne razumeju
drag.gif

Nekada je to bio moj potpis na forumima, nije vredelo pa sam ga sklonila, ...znaci ne diram te, ne diraj me... A mnogo losih stvari sam uradila sto sebi, sto drugima, samo zato sto sam izazvana ili povredjenja na neki nacin od strane drugih nicim izazvanih ljudi...a najcrnje je to sto su mi neki od njih zeleli dobro...

Dosta toga sebi nikada oprostiti necu, nikada...

Da li ljudi kod vas imaju sta da pokvare? ... znaci ne zlonamerno, nego dobronamerno...
Da li ste vi nekada nesto kod drugih pokvarili?

Kada ce ljudi prestati cackati ljude u koje se ne razumeju
drag.gif

Nekada je to bio moj potpis na forumima, nije vredelo pa sam ga sklonila, ...znaci ne diram te, ne diraj me... A mnogo losih stvari sam uradila sto sebi, sto drugima, samo zato sto sam izazvana ili povredjenja na neki nacin od strane drugih nicim izazvanih ljudi...a najcrnje je to sto su mi neki od njih zeleli dobro...

Da li ljudi kod vas imaju sta da pokvare? ... znaci ne zlonamerno, nego dobronamerno...

a jel mozes i da razvezes dve osobe? bas bi mi trebala jedna takva :cool:

Niko se ni u koga ne razume, I ne postoji priručnik po kojem se ''barata'' ljudima jer su svi na prvom mestu individue, negde slični, negde različiti ali daleko od neke naprave koja uz učenje i praksu postane potpuno jasna...
Nekad su razlike nepomirljive, i u to sam se uverila razmatrajući svoje najbliže ljude, da uopšte nisam išla dalje.
Ljudi mogu da nađu razumevanja za tebe ukoliko im pružiš priliku, i obavezno, ukoliko i oni to žele, ali se niko ne može razumeti U tebe (do samog Boga, ali to mačku o rep jer Bog je kako kome neka realnost...) jer si tvorevina koja se konstantno menja, poboljšava, razvija u nekom smeru, pa bilo to i na gore...
Razumeti se u bilo koga je neki Sizifov posao, naročito ako nema zdrave komunikacije.

Krucijalna stvar je:
jer ne možeš tretirati druge bolje nego sebe, ili možeš ali potpada pod neku snishodljivost, licemerje...
To ne bi trebalo da su odlike zrele osobe.
Kod mene, oni ne mogu mnogo da pokvare jer su to samo ljudi koje istinski volim i koji nekad ostanu izgubljeni u prevodu... mojom krivicom, verovatno.
Može doći do nesporazuma, možemo se i popi*karati na krv i nož, ali noć će proći neprespavano, premotavaće se film, i još se nije desilo da (moj) Bog nije udesio priliku da se vrlo brzo jedni drugima izvinimo jer postoji glavna stvar-ljubav, a iz nje i volja.
Kada su u pitanju ljudi koji mi ništa ne znače, baš me briga šta žele da mi pokvare, zid je toliko visok da koliko god da pljuju to ne dobacuje pod moj prozor.

Back