filozofzauvek
Zainteresovan član
- Poruka
- 112
Ovaj dogadjaj se odigrao prije nekoliko dana kada sam pisao na temu kako se bojim sto ce mi cura ******* jer je agresivna u seksu,trazio sam savet od vas,ali sam ipak otisao kod nje u stan.Ona me je cekala stojeci u dnevnom boravku nervozno mlateci rukom.-Bilo je i vreme da dodjes kasnis pet minuta ali nema veze,ubila bih te da nisi dosao iz ljubavi da znas i jesi li spreman za ******,jer moji zubi jesu decko!Ja nisam bas raspolozen ali dobro ali ti pocni prva da se skidas jer dame imaju prednost rekoh joj ja.-Cuj,ti njega bas si pravi folirant da znas ima da se obracunam sa tobom u krevetu zato se spremi za akciju!-Heh,kucko molim te ja nisam za tu agresivnu igru tako da ce ti bolje pripazi mene,jer sam dobio nekoliko saveta sa foruma,tako da im da ti ********,ali na kraju sam ja lose prosao jer nisam imao srca da joj opalim samarcinu ili udarim jer je ona zensko a ja musko tako da sam pristao na *******!Ja sam skinu sve osim gaca koje su ostale na meni viseci kao bijela zastava primirjaDotad je ona skinula i gacice a ja sam ostao u gacama drhteci od straha i ocekivanja.-Hajde skini ih sta cekas vidis da sam nervozna!-Ja bi ipak da ostanem u gacama jer mi je udobnije.E pa nece to moci tako mladi gospodine,skidaj se ti ili cu ja da te skinem!-Neka hvala,ovako mi je ljepse!Ne bih rekla da ti je ljepse-rece ona i pridje mi i strgnu mi gace i ja ostadoh go kao neka budala koja je sve spiskala na kocki.-Ohhho,hoooo,spremi se za *********!Tad je bila bas agresivna i grizla me je kao neka zivotinja,to je bilo kad sam otisao kod nje na blow***,bilo je bolno veoma bolno iskustvo.Jos me ******* boli i imam oziljke i znakove ugriza po celom telu kao da sam se ******* za lavovima u kavezu a ne sa curom! Nisam hteo da opisem taj dogadjaj jer je previse bolan i neopisiv tako da se izvinjavam onima koji su ocekivali akciju,mozda neki drugi put! Ako se ovo jos jednom ponovi ima da araskinem sa njom jednom zauvek makar me istukla njena braca koja su veoma jaca od mene,valjda ce se to desiti. Ako mozda imate neki savet kako da raskinem sa njom recite,jer ja nemam pojma zato sto me je strah od nje jer je veoma temperamentna!
Poslednja izmena: