Idemo dalje vučićevci javite se.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kosovari - ljudi sa Kosova. Kosovljani? Kosovaci?Prvo da naučiš da ne smeš svoj rod da guraš u izmešljenu naciju od okupatora KOSOVARI.Onda možemo ozbiljno o svemu.
Čitaj malo ne brukaj se više.Ja sa Kosovac a Kosovar nije postojao pre okupacije Srpske zemlje i njihove lične karte u kojoj to piše.Kosovari - ljudi sa Kosova. Kosovljani? Kosovaci?
Čitaj malo ne brukaj se više.Ja sa Kosovac a Kosovar nije postojao pre okupacije Srpske zemlje i njihove lične karte u kojoj to piše.
Nemoj ti o meni zbog onih koji su prodali svoju dedovinu i kuurče se prema vama.Svako je na svoje mesto,Moji su u Mitrovici starosedeoci još pre drugog svetskog rata a policiju sam morao da zovem tim Srbima da ih hapse jer rade ono što ne smeju tamo oko tebe gde su kupili nove stanove.Pa dobro, ja sam čuo i da se oni međusobno zovu Kosovari ali kako god. Niste vi neki ljudi, da ti kažem. Nadmeni ste mnogo, nabusiti a Boga mi i bezobrazni. Za nekoga ko je prošao sve što je prošao.
A nije ni ostatak Srbije nešto posebno bolji, da se ne lažemo. Da smo neki narod, ne bi živeli ovako kako živimo
Bezobrazan si jer i dalje Srbe nazivaš Kosovarima.Prekidam svako poštovanje prema tebi lično.A mislim da ti @nesko101, a možda i još neko, nisi razumeo onaj moj post u kom govorim da će deca ovih mojih doseljenika prodati zemlju "šta mislite kome". Tu sam, svakako mislio na Šiptare. Albance, kako god. Ne Kosovare. Kosovari su bar Srbi pa kakvi su, takvi su. Ovo će sve šipci pokupovati kao što grabe imovine oko Niša, Kruševca, Kuršumlije pa na gore.
Čekaj, vređaju li se Vojvođani kad ih tako zovu? Ili Šumadinci? Ako mora da ih zovem Srbi iz Vojvodine ili Srbi iz Šumadije ili Srbi sa Kosova onda zajebi me.Bezobrazan si jer i dalje Srbe nazivaš Kosovarima.Prekidam svako poštovanje prema tebi lično.
Ti si bre neko teško june.Čekaj, vređaju li se Vojvođani kad ih tako zovu? Ili Šumadinci? Ako mora da ih zovem Srbi iz Vojvodine ili Srbi iz Šumadije ili Srbi sa Kosova onda zajebi me.
Znači ja tebe oslovljavam sa Kosovar i ti se uvrediš a ti mene nazivaš junetom i ja ne treba da se uvredim? Ti sam ne poštuješ svoj zavičaj.Ti si bre neko teško june.
Ti si june na kvadrat posle ovog.Znači ja tebe oslovljavam sa Kosovar i ti se uvrediš a ti mene nazivaš junetom i ja ne treba da se uvredim? Ti sam ne poštuješ svoj zavičaj.
Ti si june na kvadrat posle ovog.
Možda ako zapamtiš.Dobro ajde - Kosovac. Evo jesi sad zadovoljan.