Ne bih radio u kolektivu koji su deomokrate napunile svojim "strucnjacima" da mi daju tri njihove plate....

Metronomy

Buduća legenda
Banovan
Poruka
49.993
Autorska tema

Ponovo sam se uverio na sta lice firme koje su vazne "demokratama" koji sebe zovu "monarhisti", a realno su nasilnici.
Odatle bi moglo i da se zakljuci zasto narod veruje u teorije zavere i da su gusteri zauzeli Zemlju.....
Dakle ti kolektivi su leglo nestrucnosti, lazi, ljigavosti i svega cega se normalan narod gnusa....kako gmize "monarhista"?
Prvo da bi se zaposlio obilazi velikog gusttera i place kako mu je propala firma i da nema cime decu da nahrani "koju decu kada ti nemas dece?" pa sestrinu, pa komsijsku, nemaju ni struju da plate, jer je radio kod vas u drzavnoj firmi.....ali nema struku kao ja da me zaposlos....aaaaaaaa secam se te firme, bas su se bili bahatili tih godina sve im islo do sankcija koje smo namestili...
Nego, je l si ti strucan da mi ocistis onaj plac do tvoga, gore na brdu? Jesam kako nisam, cak otac kaze da ti ocistim i svoj, ako pocnes da se siris gore.....i tako se mali "demokratcic gustercic" zaposli....takvih gustercica 5 na jednog koji radi, a posto je previse ljudi onog jednog menjaju na 3 godine....a prvo ga izblate i izvredjaju....
Dakle, ne bih radio u fimama gustera da mi je plata kao na zapadu, jer u tim firmama gusteri imaju otvorenu moc da svakoga olizu svojim reacvastim jezikom....

Back