Ekstremno je bitno ko je koliko studirao jer je bio budzetski student (znaci trosio za studije moje i drugih gradjana novce), ekstremno je bitno jer se on zaposlio na taj fakultet kao asistent a jedan od glavnih kriterijuma pri izboru asistenta (sem ako se ne prijavi samo jedan kandidat) na BU nekada je bila duzina studija uz prosek studija. Pa student koji zavrsi studije ispood roka ili u roku ima prednost u odnosu na studente koji su duze studirali. Sledi da je JovO Bakic primljen za asistenta na svom maticnom fakultetu na neku konekciju, konekciju koju je "progutalo" vreme, no verovatno na tom odseku znaju ko i kako. Znaci ako je JovO Bakic trenirao vaterpolo i igrao za reprezentaciju Srbije na Olimpijadi u vreme svojih studija to je nevazno za njegovu sadasnju profesiju i njegove studije jer se on u tvojoj prici pojavljuje kao istaknuti profesor i samim tim ekstremno vredna i pametna glava. No, da nije to potvrdjuju i kasnije magistarske studije i izrada doktorske teze, i to je otegao preko kriterijuma za univerzetskog predavaca i istaknutog intekektualca kojim ti nama ovde pretis.
Dalje, ekstremno bitno je da ako vec prozivas za nepotizam, karijerizam, neobrazovanost, nezasluzene privilegije da si i sam bez mrlje, bar je tako uvek bilo u mom selu. Vidis, razlicita sela, tvoje i moje, razliciti kriterijumi.
Nisam ja omalovazavao studije ljudi koji naginju drustvenim naukama, jer, boze moj, nisi svi dedukcionog i logickog mozga, kazu samo 13% ljudi ima sposobnosti da razume matematiku. No, napisao sam da na fakultetu/odseku koji je JovO Bakic zavrsio je kriterijum mnogo nizi nego na nuklearnoj fizici ili elektronici pa da se studije otegnu na 50% vise od predvidjenog roka. Na Filozofiji i pogotovo Sociologiji taj rok je kraci nego na ETF-u ili Matematici BU, i to ne bas neznatno. Pa bi bilo logicno da je njegovo naukovanje bilo krace od onoga sto je utrosio, bez obzira na njegovu vaterpolo karijeru.
Za razliku od tvojih primera ljudi koji su studirali jedno a radili drugo da bi preziveli JovO Bakic se bavi strukom za koju je studirao, bar meni je nepoznato da je imao neku drugu karijeru a istine radi nema toga ni u njegovim biografijama dostupnim na interMetu, gled kako si omasio u svojim primerima. OK, JovO je sad TV i blokaderska zvezda iako je po osnovnoj profesiji sasvim nesto drugo, sociolog.
Pa posto si ti jedan iskljuciv covek (svako ko ne misli kao ti je chaci, jel?) onda pisanje sa tobom nema smisla. Adio.