Jovo Bakić: On će pasti. Znam šta bih radio kao ministar unutrašnjih poslova

Moguće da se Jovo preko crnogorskih veza prošvercovao na poziciju asistenta a onda je sve išlo kao po loju.Verovatno ga kolege i ne opažaju kao nekakvog ozbiljnog autoriteta ali on se svojim ekstremnim izjavama izborio za svoju prisustvo u javnosti.
Naši društveni ekonomski i drugi srodni fakulteti jesu posebna priča.
Nisu ni prirodni a ni tehnicki danas daleko od drustvenih. Iz moje generacije recimo na faksu nisu ostali najbolji studenti, ostala su deca profesora i politicki aktivisti sa kraja '80-tih ( oni koji su tada podrzavali Slobodana Milosvica i njegovu politiku). Pa tako dana s kad pogledas spisak aktuelnih profesora i ostalog nastavnog osoblja ono pola prezimena koja znam od pre 30+ godina. Zato i je i pala ona nadstresnica, sve moj do moga. Danas za razliku od pre 30-40 godina mostove i visoke zgrade projektuju stranci, eventualno Slovenci, Srbi koji to umeju se iselili odavno.

Dobra ideja. Jedan od boljih kandidata za tu poziciju. Korupciju bi čekao brutalni udarac

Ajd objasni kako je tvoj udbaš i boljševik Bakić uspeo da postane univerzitetski profesor ako je osnovno studije jadne sociologije razvlačio 7-8 godina? Misliš li da je on bio najbolji kandidat na konkursu?

Dobra ideja. Jedan od boljih kandidata za tu poziciju. Korupciju bi čekao brutalni udarac
Ajd objasni kako je tvoj udbaš i boljševik Bakić uspeo da postane univerzitetski profesor ako je osnovno studije jadne sociologije razvlačio 7-8 godina? Misliš li da je on bio najbolji kandidat na konkursu?
Ponoviću kolegini pitanje.

Moguće da se Jovo preko crnogorskih veza prošvercovao na poziciju asistenta a onda je sve išlo kao po loju.Verovatno ga kolege i ne opažaju kao nekakvog ozbiljnog autoriteta ali on se svojim ekstremnim izjavama izborio za svoju prisustvo u javnosti.
Naši društveni ekonomski i drugi srodni fakulteti jesu posebna priča.
:tick:

Sad pogledah biografiju tog Jove Bakica. Na kakve luzere se vi lozite, strava.

Ybt, covek je u svojih punih 26 godina zivota uspeo da zavrsi jedan od najlaksih drustvenih fakulteta, Sociologiju na Filozfskom faklultetu BU. Znaci studirao je nesto sto traje 4 godine punih 6 godina ( u moje vreme bilo je ljudi koji su taj odsek na Filozofiji zavrsavali za 3 godine a skoro svaki redovan student je to zavrsavao za 4 godine, 6 su studirali samo teski luzeri - doduse istine radi luzeri i jesu upisavali taj odsek i taj fakultet). Magistrirao je punih 6 godina po okoncanju redovnih studija a za doktorat na tom fakultetu mu je trebalo jos 7 godina, iako je tamo radio kao asistent. "Blistava" univerzitetska karijera, nema sta.

E sad, ako vam je JovO najinteligentnija perjanica ye.bes tu drzavu.
Postoji u toj drzavi mnogo inteligentnijih, mnogo vrednijih i uspesnijih ali se nekako ne vide, ne mogu nigde doci na red.
Gospodin Jovo Bakić je izuzetno harizmatičan i obrazovan. Pored toga, odličan je govornik i prijatan sagovornik, a uz to ima i izvanredan smisao za humor. Malo je ljudi koji poseduju taj dar unutrašnjeg mira koji se oseća i prenosi na druge.

Ako ti nekoga omalovažavaš samo zato što je završio sociologiju a ne ETF, onda je problem u tebi, a ne u toj osobi.

Back