NBGD?!

• Začetnik teme Začetnik teme zagor
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
dollores:
he nisam znala da imate republiku!!!Licno nisam dobro poznavala NVBG do pre neki dan ,cak mogu reci da sam imala totalno pogresnu predstavu o tome(samo beton i te gluposti)medjutim tamo ima sasvim dovoljno zelenila i sasvim dovoljno prostora za sve!!shvatila sam da je bolje ziveti tamo nego bilo gde u centru...jer onaj sljam koji sam ja videla dole -to je strasno...white trash na kub...na novom mozes da blejis gde zelis a ne moras da se trujes raznim * koje nosi metropola a pored toga sasvim je snabdeven i nimalo ne zaostaje....Cak i oni blokovi 61,62-i su dobri za urbanisticke fotke ...deluju impresivno!!!!pozdrav NBGD!!! :D

puno pozdrava i tebi :D

oaza kod piramide je najaca pljeka. a ima par restorana, kao butici,u enjubu u 70. bloku. kao za poneti.to nisam probao, pa ako neko ima iskustva o tome nek napise.

reka je najlepsa.pozdrav za sve sa nbg.

ne volim kad me neko pita "odakle dolazis?". nisu svi dosli od nekud, za promenu ima i onih koji su rodjeni i zive u bgd. novi bgd je grad za sebe. obzirom da je moj deda jedan od onih koji su gradili nbg posle rata, i jedan od prvih stanara sa ove strane reke, ponosno mogu da kazem da smo stara novobeogradska porodica.
nekima ce ovo biti smesno... vozovi odlaze iz bg istim shinama kojima i dolaze u bg...

inspirion:
oaza kod piramide je najaca pljeka. a ima par restorana, kao butici,u enjubu u 70. bloku. kao za poneti.to nisam probao, pa ako neko ima iskustva o tome nek napise.

reka je najlepsa.pozdrav za sve sa nbg.

"duff" pivara + pljeke iza pijace pored robne kuce.
sampionska hrana zaboravi "oazu"

kebda:
inspirion:
hvala :D

samo malo detaljnije(u odnosu na robnu kucu,dom zdravlja)

od robne kuce krenes pored pijace prema 45-om, sa desne strane ima kao uradjena basta sa boricima,lampionima, ma nema sanse da omasis bas iza pijace :D prijatno
fino je tamo... ali bolji je has preko puta piramide u 63-cem... "Stara Cesma" na raskrsnici (preko puta piramide sto se tice 44-og, i preko puta "mladosti" sto se tice 64-og)...

imaju i lepo uredjeno mesto da se sedne u bastici, rade 0-24; a hrana... ma pljeke su im zakon... a imaju i palacinke... 8)

zagor:
Ovako, vrlo je prosto. Svakom kome se ne svidja Novi Beograd i sve sto on nosi sa sobom, neka to zadrzi za sebe. Ja ga volim, takav kakav je, jer je moj i on mi je sve. Ako ima neko ko misli kao ja dobro bi dosao (la)!!!! 8) 8) 8)
Od skora sam stanovnik ovog dela grada..

Back