NBA 2020/2021

• Začetnik teme Začetnik teme Banci
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Sad su stvarno Crazyland,nije normalno da neko gradi ekipu oko Balvana.Za Slavnica se znalo da je budala,ali nisam znao da su i ovi iz NBA.Koliko ce im vremena trebati da shvate da on nije covek za glavnu ulogu,a u sporednoj se ne snalazi? :D :D :D

Memfis moze da pokusava sta hoce,ovo je sezona propasti.Normalno kad hoces da ti Darkic igra startnog centra.

NBA sezona se svake,ali svake godien zavrsava sredinom-krajem aprila(oko 20tog).Nakon toga ide Plej OF koji moze da traje do sredine juna i to je to. A kad Nes i ekipa napokon uzmu prvenstvo,onda mogu na miru da letujem :D

Merion i Benks za O'Nila???? Pa da li su oni normalni?Time ce da uspore napad,a to je njihova glavna karakteristika.Koja katastrofa za Finiks ako do trejda dodje.O'Nil SIGURNO moze dosta da pomogne Finiksu u borbi za titulu,bez daljnjeg,ali dati Meriona i Benksa?

Kapiram da je to instant potez,da se napravi mogucnost da se osvoji titula koliko ove godine,ali sta ce biti za 2,3 godine kad i Nes i O'Nil odu u penziju...Jos bez Meriona...Katastrofa.A Majamiju bi to bio potez veka.

Pa taj njihov napad im nije dosad doneo titulu, kao što nije ni Kingsima 2002 ni Mavericsima 2006 a ako recept ne funkcioniše treba ga promeniti. Ja lično ne volim Mariona (mada jeste koristan) a i inače Marion je vrlo često pominjan u trade paketima Sunsa pa tu možda ima još nečeg. Zdrav Šekil ipak može mnogo da znači. Nije tako sulud potez dovesti Šekila ako želiš očajnički titulu ODMAH (dok još imaš Nasha)

Zdrav Shaq znaci mnogo,ali on je vec na kraju karijere i ima ogroman ugovor,Nash ce moci da igra u ovom tempu jos maksimalno 3 godine,Stoudamire je sklon povredama...Ovo je potez koji ce uticati na ovu i sledecu sezone,posle toga ce Finiks da krene u rebuilding...

Milicic je bio prvi pik...LeBron je previse dobar da bi bio samo jedno mjesto iznad Naseg Potencijala...tako od danas pa na dalje Milicic je bio prvi...a Karmelo i Wade nijesu imali srece(to je inace bitan faktor):lol::lol::lol:
a Pedja ce jos jednom pokazati ko je King u trojkama8)

@Bocky94 all-star ce biti 15., 16. i 17.februara

Ljudi oni su stvarno dali Meriona za Seka jaooooooooooooooooooooo
Trade dva cuda prirode...Maimi je ekipa koja najbolje posluje...definitivno!
Ali duet centara O`Nil i Stodemajer je sramotno dobar!
Samo da se slon ne povredjuje...
A ovamo Wade, Merion i najvjerovatnije 1.pik na draftu...i jos i Benks da ne zaboravimo...ludilo!
mnogo dobar trade!

Znaci desilo se....I od tandema Shaq & Wade ostade sanak pusti...Mrzim NBA zbog ovakvog ponasanja:(

Tja,ako ovo ne pomogne Sansima ove i sledece sezone,nece im pomoci nista.Kao sto je i rekao Nick,posle ovoga ide rebuilding,koliko za 2 sezone.A za Majami,mislim da je ovo bio odlican potez.Bravo za Peta Rajlija ;)

Ja neverujem.Ako Alonzo Mourning nije otisao iz Miamia(ili ako se jos nije povukao) ja mislim da ce Miami pobedjivati, bar malo vise nego do sad, a Finiks je napravio najgori potez koji je mogao!

Finiks nije napravio najgori potez.Veruj mi,ja licno to nikad ne bih uradio,ali njima treba instant uspeh,a sa Sekom to mogu da dobiju.Sta ce biti za dve godine nikog nije briga,jel tako?Ali tada ce poceti rebuilding i opet ispocetka.Ali titula je ipak bitna.

Ja mislim da je trade izvanredan i za jednu i za drugu ekipu...svi ce dobiti ono sto zele!
sledece godine Miami ce da hara!
jos ako uzmu na draftu nekog dobrog igraca...ihaaaaaaaa

A Feniks je smirio duhove u svlacionici! Imaju sad dva stara druga Granta i Seka...Kada se povrijedi Amari tu je Sek i obrnuto...Nes je u dobroj formi a tu je i Diao i Barbosa...odlicni su!

Miami je odradio bolji posao...ali ni Feniks nije los...
A Pet Rajli stvarno zna kako se posluje...that`s true!

Ja sam nesto prestao da verujem da je u NBA toliko bitna titula.Mada ima primera koji dokazuju da jeste-recimo dovodjenje Sheka,to mi se cini kao da je osvajanje titule na prvom mestu pa posle sta bude.Mada nista nije zagarantovano.Setite se samo Lejkersa kada su imali Sheka,Brajanta,Malone,Pejton i ostali pa nista ne uradise na kraju.Dok recimo Majami doveo Sheka i odmah titula(ne secam se bas dal bese odmah te godine ili sledece).

Pa samo se titule i vaze...Evo da ti napravim jedno poredjenje,Robert Ori ima bukvalno titulu legende zato sto je bio najbolji kada je to trebalo,a ko ce da se seti Krisa Malina,koji je svojevremeno bio dominantniji od vecine danasnjih zvezda.Ja pitao druga da li ga se secas,a on kaze je li to onaj levoruki sto je sutirao trojke iz coska...Covek je bio al-star,clan dream teama,vodja ekipe koja je bila jedna od atraktivnijih,ali sta mu to vredi kada nikad nije osvojio titulu...

Ne samo to,on sem sa Indijanom nikad blizu titule nije ni bio,iako je igrao u strasnoj ekipi Golden Statea!I kao sto i sam kazes,i grao je sjano,bio vodja,ali dzabe....
MAda,eto,ljudi se svi secaju Dominika Vilkinsa,ali zato sto je bio turbo atraktivan.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back