NBA 2020/2021

• Začetnik teme Začetnik teme Banci
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pa jesu se svadjala ova dvojica,Mesburn je bio covek po strani koji je koristio sto se ovi ne dodaju ;) Ali to nije bilo odmah,igrali su jednu sezonu kako treba,a posle je izbilo sr....
Za Kevina Dzonsona i tu postavu Finiksa...Ludilo!Startovali sezonu sa 0-13 i stigli do Plej Ofa,ostalo svi znaju sa trojkom Reksa Cepmena.Ali ta postava,hej...Kevin Dzonson 185 cm,Dzejson Kid 193 cm,Reks Cepmen sa 195 cm,Deni Mening kao krilni centar(inace rodjena trojka) i Hot Rod Vilijams! Ma ludilo! Bili su bas gotiva za gledanje,steta sto su ih rasturili kasnije.I to sto kazes,udje neki mali Stiv Nes... :D :D :D
Nije bio prohtev,vise je bilo moranje,ali posle je covek dovodio svoje igrace,recimo Alonza. Ali opet,najjaci plej,njega je uvek uzivanje bilo gledati,kao pre 15 godina,tako i sada.

A sto se tice all stara,mislim da njega i nije mnogo briga oko toga.Sto bi se reklo,siste mu...:D:D::D

Eksplodirao je,naravno, u porazu svoje ekipe od Denvera :D
Nisam gledao mec,evo posmatram boxscore,njegov direktan protivnik, Markus Kembi je postigao 13 poena uz sut 6-7 i imao 19 skokova i isto 5 blokada za 36 minuta+ po 2 ukradene i izgubljene...A Balvan 14 poena,sut 6-10,16 skokova i 5 blokada za 40 minuta+3 izgubljene.
Jos ispade da je Kembi bio bolji,heheehehehhee....Ne vredi Muad,kako god bilo,uvek cu mu naci nesto.Sta cu kad ne mogu ocima da ga vidim, :D

I Roj i Djurant su vec odlicni igraci...bice to klase...
A Darko je prica za sebe, ovo mu je jedna od boljih utakmica do sad ako ne i najbolja...srecom ne igra Gasol pa ima nade da poveze jos koju...
p.s.mislim da sa zdravim LeBronom Klivlend moze do finala...i pored Bostona i pored Orlanda i pored Detroita...;-)
Go Iverson!
A da...inace Ajverson je u 1. petorci Zapada za neupucene...;-)

Ja na znam sta David West radi na all-star utakmici.Odlican igrac,ali ni slucajno all-star kalibar.Mcgradyu u poslednjim trenucima izmakla pozicija startera,a sad nije ni u izmenama.Svaka im cast za Roya,a nema posle duzeg vremena Shaqa i Ray Allena

Gasol u Lejkersima...Memfis je napravio katastrofalan potez,ali ocigledno je da hoce Gaya kao lidera nove ekipe...Memfis je jos dobio Browna,Crittentona,mladjeg Gasola,kao i 2 pika prve runde u naredne 2 godine.Ne volim Lakerse,ali ovim postaju mozda i favorit broj jedan za titulu.Dolaskom Browna Darko ce izgubiti dosta minuta...

to sto je Darkova ekipa izgubila to su krivi njegovi saigraci jer nisu pravi cetnici, mamicu im....

Ma ja mislim da su ipak u pitanju te "2 pi*ke,3 govnara.." :D :D :D

Interesantan potez Lejkersa,i mogu slobodno da kazem,za instant uspeh-odlican potez!Koliko sledece godine da potpisu nekog solidnog free agenta i eto njih opet u borbi za vrh.
Tuzno je,medjutim,da su dosla takva vremena da ti imas dva do tri sjajna kosarkasa i da vec imas odlicnu ekipu.Razvodnjavanje kvaliteta,sta ces.....Do '90 je bilo u Ligi 21 ekipa,pa usle dve,pa jos tri...I evo nam brojke od 29 klubova.

I ko ce da nadje toliko odlicnih igraca?

Ne treba Lakersima dobar free-agent,oni vec ove sezone mogu da napadnu vrh.Reket im je sad fantastican,kada se Bynum oporavi a Gasol navikne na novu ekipu,drugi timovi nece uzeti mnogo ofanzivnih skokova,niti dominirati u reketu.Imaju Odoma koji takodje moze da igra cetvorku,kao i dugu klupu.Jako dobra ekipa.
A sto se tice broja igraca koja nose ekipu...Uvek je to bilo tako,samo sto su u boljim timovima vise igraca imali veliku ulogu...

To nekad moze i da bude dobro...Probaj da nabavis neku utakmicu Velike Britanije sa B kvalifikacije ove godine,momci igraju jako lepo.Uglavnom odigraju flex u napadu,pa kad Deng izadje iz bloka,onda sire za jedan na jedan ili pick and roll.Ponekad odigra i ledjima,ne tako cesto,ali kada mu se ukaze prilika ne propusta je.U stvari,najvise me iznenadila njihova raznovrsnost,imaju centre jake kao zemlje,Robert Archibald,Andrew Bets,Andrew Sullivan(sva trojica igrali protiv partizana),kao i malog pleja sa strasnim predispozicijama,igra za Dexiu u Belgiji.Sada im se svi smeju posto su u tom petom sesiru,a oni su u stvari jedna jako dobra ekipa,u stvari,imacemo priiku da ih gledamo...

@Srle zamisli da ove godine zaigra i u finalu plej-ofa...ionako nije odavno;-)

sinocnji rezultati:
Portland Trail Blazers - New York Knicks 94-88
Golden State Warriors - Charlote Bobcats 127-96
Sacramento Kings - New Orleans Hornets 112-103
Minnesota Timberwolves - Los Angeles Clippers 104-83
Miami Heat - New Jersey Nets 85-94
Washington Wizards - Utah Jazz 87-96
Indiana Pacers - Houston Rockets 103-106
Philadelphia 76ers - Orlando Magic 106-108
Toronto Raptors - Los Angeles Lakers 101-121

///25p,13s Zek Rendolf///20p,11as Roj///20p,18s Okafor///15p,19as Kris Pol///
25p,9s Stojakovic///22p,14s Bred Miler///25p,11s Al Dzeferson///11p,12as Kid///
14p,11s,7as Karter///15p,6s,7as Vejd///11p,12as Deron Vilijams///27p,11s,5as Okur///
31p,8s Dzejmison///19p,13s,4bl Andrej Blec///19p,9as Mekgrejdi///17p,12s Ming///
13p,17s Foster///17p,14s Dvajt Hauard///23p,7s,6as Turkoglu///23p,11as Andre Miler///
12p,10s,8as Odom///46p,7s,5as Brajant///22p,15s Bos///28p Barnjani///

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back