NBA 2020/2021

• Začetnik teme Začetnik teme Banci
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Smrdljive sudije i smrdljiva NBA sa svojom marketinškom politikom, ovoliko ni Sakramento svojevremeno nije bio oštećen, i opet protiv Lejkersa. Milsapu sviraju faul okrenutom leđima i bez da se pomerio, Lebronu ne sviraju dva zaredom čista faula nad Marejem za bacanja, a sviraju obične faulove u situacijama kada treba da bude i dodatno slobodno bacanje. Tačno ti dođe da odeš na Filipine i igraš bezveze košarku samo da ne trpiš ova sranja...

Smrdljive sudije i smrdljiva NBA sa svojom marketinškom politikom, ovoliko ni Sakramento svojevremeno nije bio oštećen, i opet protiv Lejkersa. Milsapu sviraju faul okrenutom leđima i bez da se pomerio, Lebronu ne sviraju dva zaredom čista faula nad Marejem za bacanja, a sviraju obične faulove u situacijama kada treba da bude i dodatno slobodno bacanje. Tačno ti dođe da odeš na Filipine i igraš bezveze košarku samo da ne trpiš ova sranja...

Ma cirkus . LeBron mora da uzme prsten pre penzije. Pa onda nike LeBron special edtion, pa KFC krilca sa njegovim likom, pa ESPN film o njegovim mukama u 28 delova... pa posvete dobijeni Sampionat preminulom Kobiju..

Cirkus i teska svinjarija!
Samo se pitam da li bi sudije smele tako da se ponasaju da je PRAVA Publika na tribinama??

Ma cirkus . LeBron mora da uzme prsten pre penzije. Pa onda nike LeBron special edtion, pa KFC krilca sa njegovim likom, pa ESPN film o njegovim mukama u 28 delova... pa posvete dobijeni Sampionat preminulom Kobiju..

Cirkus i teska svinjarija!
Samo se pitam da li bi sudije smele tako da se ponasaju da je PRAVA Publika na tribinama??

Gledam strim sa Krisom Veberom kao komentatorom, on dobro zna šta sve ovo znači, samo čujem "that's a foul, that's a foul" i mislim se jesam li upao u neku zonu sumraka ili štakojikurac...

Mislim da su Denveru najviše nedostajali Jokićevi poeni. Previše je neambiciozno ušao u meč, a ako izuzmemo drugu četvrtinu ni kasnije nije bio mnogo bolji. Nisam siguran za sudijski kriterijum, moguće da je bilo grešaka ali ipak...

Mislim da su Denveru najviše nedostajali Jokićevi poeni. Previše je neambiciozno ušao u meč, a ako izuzmemo drugu četvrtinu ni kasnije nije bio mnogo bolji. Nisam siguran za sudijski kriterijum, moguće da je bilo grešaka ali ipak...

Moguće? Svaki put kada je Denver bio na poen ili tri razlike, desio se neki sumnjivi zvižduk ili nedostatak istog. Onaj faul što su svirali Milsapu je za par doživotnih robija sudijama zbog teške korupcije, a jedino što tu zameram Denveru, to jest Melounu, je što nije uložio čelendž. Još same sudije to gledaju da vide je li nameran faul, vo imja Oca...

nba je stvarno dotakao dno. te ona blm propaganda na sred terena, pa ona jeziva lažna publika. uostalom ove godine se zna da lejkersi moraju da osvoje zbog lebrona, zbog kobijeve smrti, nema nikakve neizvesnosti.

kao što sam rekao još pre plej-ofa. ali svako zlo za neko dobro s' obzirom da su mi jokićevi fanatici uspeli ogaditi Denver Nuggets za koji navijam još od kad je joka bio u zabavištu.

https://kosta1703kosarka.blogspot.com/2020/09/nba-kosarka-sport-ili-mit.html

Duboko sam uveren da je ovako.
I veoma razočaran.
Ne zbog Denvera, nego zbog košarke.

Tačno si napisao da je i Meloun znao za sve ovo, jer ne tražiti čelendž pri onom faulu sviranom Milsapu, pa još u situaciji kada sudije uzimaju tajm - aut da gledaju je li nameran faul (opet da se čovek krsti levom, desnom i nogama pride), neobjašnjivo je osim ovako kako si ti objasnio...

Iskreno uistinu mi se smučilo ovo navlačenje sudija.
Nema publike, nema pritiska na sudije da sviraju kako treba.
Tačno se u vazduhu oseća želja da se smao što više para uzme, počev od beskrajnih komentara i intervjua, u šta su se uključili i Šek i njegova emisija, i svi ostali.......
Sve radjeno da se što više šokira, da što više njih obrati pažnju, da se bar malkice zadrži gledanost koja strmoglavo pada prema dole.
I koju ni sledeće sezone neće promeniti, jer će i dalje biti mala.prosto kada kola krenu nizbrdo, teško će se zaustaviti.

Izašao mi 7+ na Njujork 2 - Filadelfija 2, sad ću lepo da stavim na Denver 4 - 5 somića, pa kom opanci, Tom i Džeri. Kad je bal, nek' je basketball...
Meni danas za naplatu treba u poslednjih 10-15 minuta gol ili na Ajaksu ili na Realu, i ne dodje nijedan.
Zato samo usitno sa igračima.......Porter poeni i skokovi(mada sigurnije skokovi), Monte poeni,Gren poeni, Marej asistencije,Lebron skokovi(moguć i TD),Jokić mi se ne igra baš ništa nekako mi se čini da će poeni i skokovi biti manje.......Vučem celu seriju jedan tiket sva tri više(skokovi,poeni,asistencije) Lebron,Jokić,Marej,Dejvis kvota cca. 1500, treba jedna da udje u produžetke za to, al' nikako.........Sinoć izbace Dragića kad mu falila jedna asistencija za 200 evra, jb.g

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back