NBA 2020/2021

• Začetnik teme Začetnik teme Banci
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Za samu ekipu Denvera ovo možda nije ni loše.
Treba da znaju da ako hoće da pobede, moraju da budu jači i od sudija i od protivnika.
Nikada lošiji Denver, sem Mareja i Jokića niko ništa da pogodi, sudijski kriterijum i Lejkersi i opet panika kod njih do pred sam kraj, da ih slučajno rezervisti ne stignu.
Treba vikati, kukati, raspravljati sa sudijama, dobiti tehničku, i igrati kao da sudija nema.
Jokić sem košarkaškog majstorstva mora da nauči da postoje i prljavi igrači, kojima nije cilj košarka nego pobeda svoje ekipe po svaku cenu.
A vrhunska ekipa koja pretenduje na prsten je puna i takvih.
Zbog toga(po mom dubokom uverenju ) Sacramento svojevremeno nije osvojio titulu.
Srbija bi volela da Denver to promeni u godinama koje dolaze.
Ipak je košarka naš nacionalni ponos, a bez igrača kao što su Savić iliTomašević titula bi bilo mnogo manje.

Ubaciš Plamlija da isprati Dejvisa i on ga ne isprati?
Ne mogu da verujem , ovo nije amaterska košarka, ovo bi bilo smešno na basketu.
Imaš faul do bonusa, ne izlaziš iz bloka, ništa te ne sprečava, i ti gledaš kako ubacuje trojku?
Ser.em mu se na košarku koju igra.

Toliko me Plamli iznervirao da sam skroz smetnuo sa uma, podsetio me moj klinac(koji sa ovakvim razmišljanjem ako nastavi da se razvija doguraće daleko).
Marej ima loptu u ruci na 2,2 sekunde do kraja i niko iz Denvera na zove tajmaut?
Stvarno i više nego amaterski, samo pokazuje koliko je Denver zelena ekipa za ovaj nivo.

Od svega mene raduje da Nagetsi mogu igrati s njima, očito da su prvu utakmicu pustili niz vodu da se malo odmore, danas su opet skoro celu utakmicu bili u debelom minusu i u 4 čet. se vratili i bili jako blizu pobede.
Davis jako dobro igrao celu utakmicu, kod Nagetsa Dosier sa klupe odličan jedino ona njegova slobodna bacanja jbg

Lejkersi su imali slabije veče pa Denver opet nije uspeo da ih pobedi. Takođe, neke sumnjive sudijske odluke su išle na ruku Denveru. Mislim da je ovo jasan indikator kako će se serija završiti. Ako Nagetsi izvuku jednu pobedu biće dobro. I dalje imaju iste slabosti - ogroman broj izgubljenih lopti, mali broj skorera, promašeni slobodnjaci. Ne može se kao u finale NBA. Ali možemo biti zadovoljni, ovo što su postigli je vrhunski.

Lejkersi su imali slabije veče pa Denver opet nije uspeo da ih pobedi. Takođe, neke sumnjive sudijske odluke su išle na ruku Denveru. Mislim da je ovo jasan indikator kako će se serija završiti. Ako Nagetsi izvuku jednu pobedu biće dobro. I dalje imaju iste slabosti - ogroman broj izgubljenih lopti, mali broj skorera, promašeni slobodnjaci. Ne može se kao u finale NBA. Ali možemo biti zadovoljni, ovo što su postigli je vrhunski.
Ne slažem se..
Na ovakvom nivou odbrane, i sa realnim sudjenjem Lejkersi ne mogu mnogo bolje.
A Denver može, pre svega mnogo bolje da se kreću i koriste Jokićeve asistencije..
Vidim po meidjima se proziva Dozier zbog promašenih bacanja , ali ako igraš u 16 utakmica plejofa 10-15 minuta sveukupno, zar neko očekuje da će ih ubaciti kada je pritisak najveći?
Plamli je gl.up do bola, onakva kretnja je za momentalni otkaz, i to javni.
Dejvis ni pod razno ne bi ono ubacio da je samo senka Plamlija bila blizu.

Vreme će pokazati. Ja i dalje tvrdim da su Lejkersi imali slabije šutersko veče. Kad krene da ulazi videćemo šta će Denver da uradi. Neophodno je da Marej postiže 30+ poena a protiv odbrane Lejkersa to mu neće biti baš lako.

Vreme će pokazati. Ja i dalje tvrdim da su Lejkersi imali slabije šutersko veče. Kad krene da ulazi videćemo šta će Denver da uradi. Neophodno je da Marej postiže 30+ poena a protiv odbrane Lejkersa to mu neće biti baš lako.
Da Marej nije izgubio nekoliko lopti skačući pa dajući pas Denver bi ovo lagano priveo kraju.
Samo pogledaj sa kakvim panjevima igra Jokić..
Već sam pisao o Marejevim dodavanjima iz skoka, što je osnovna škola košarke, pogledaj onu alibi kretnju Plamlija sinoć(i nije to samo sinoć on ima alibi igru uvek kada udje u igru, protiv Lejkersa u regularnom delu se pogubio pa je Kuzma ostao sam), pogledaj onu tragediju u šutu Herisa, Krejga bez ikakvog šuta......
Na sve to čeka Jokić, i nekada se u meču dogodi da ništa od toga ne dočeka.
Ja bi na njegovom mestu popiz.deo(doduše ima 150 miliona razloga da ćuti).

Bogme ovo je bilo i lako i još jedno veliko iskustvo za Denver, koje će zasigurno razraditi za sledeći meč, napad protiv ovakve zone.
i još nešto , više se i ne čini, vidi se iz aviona da Jokić igra odličnu odbranu, a bogme se popravlja i Porter, samo što on boluje od iste one bolesti koju je i Jokić imao prvih godina, brzo pravljenje faulova, i nedostatak respekta kod sudija.
Eto večeras je i Lebron napravio TD i opet ništa, kao da polako prednost prelazi na Denver, mada mi se čini potpuno neprirodno da sad izjednače na 2-2, kad je za Denver valjda bolje da gube 3-1 :hahaha: :hahaha: :hahaha: ?

Nisam gledao meč zbog umora. Drago mi je zbog Denvera. I Lejkersi moraju da imaju neko slabije veče ali nisam neki optimista po pitanju konačnog ishoda.
Ja volim da gledam, ali i moram.
Imam klinca 14 godina koji bi bio ljut dva dana na mene da ne gledam.To nam ja praktično ritual, komentarišemo oko taktike, košarkaša, načina igre, kada igra Denver i navijamo.
Zato sam leg'o u 8 i odspavao do 1 pa ustao.......

Nisam gledao meč zbog umora. Drago mi je zbog Denvera. I Lejkersi moraju da imaju neko slabije veče ali nisam neki optimista po pitanju konačnog ishoda.

Ja se ne nadam da će da preokrenu, ali opet se nisam nadao ni protiv Jute i Klipersa, pa bi šta bi. U ovoj seriji sam računao na jednu pobedu Denvera, čisto da skapiraju kako da se nose sa tolikim visokim igračima u rosteru Lejkersa, sve preko toga je bonus, a ostaje žal što je ovo moglo da bude vođstvo od 2:1 za Denver...

Milsap jako malu minutažu je imao, samo nešto malo u drugoj četvrtini je igrao. Meloun igrao sa Kregom i Grantom u petorci i rotirao u odbrani na Lebronu i Davisu dok je Jokić odmarao na klupi.
Malo sam s ukenjo kad su Lejkersi prešli na zonsku odbrnu i sa -20 stigli na samo -3 i to sve za par minuta

Ne znam , svašta može da bude, ali ono što vidim i što mi se svidja je da se Denver njih nimalo ne plaši, niti igrački respektuje..
Mnogo timova je skinulo gaće pred Lejkersima još pre početka meča, Denver sigurno neće, i to je za mene najpozitivnija stvar koju ima ova ekipa Denvera.

Ne znam , svašta može da bude, ali ono što vidim i što mi se svidja je da se Denver njih nimalo ne plaši, niti igrački respektuje..
Mnogo timova je skinulo gaće pred Lejkersima još pre početka meča, Denver sigurno neće, i to je za mene najpozitivnija stvar koju ima ova ekipa Denvera.

Denver je bukvalno mentalno najčvršći tim u NBA, ne samo u ovom plej - ofu ili sezoni, već i u prethodnih par sezona. Toliko preokreta, vraćanja u meč sa minusa od dvadeset i više poena razlike, toliko dobijenih utakmica kada su bili priterani uz zid, ne postoji ekipa koja može da se meri sa njima po tom pitanju...

Za samu ekipu Denvera ovo možda nije ni loše.
Treba da znaju da ako hoće da pobede, moraju da budu jači i od sudija i od protivnika.
Nikada lošiji Denver, sem Mareja i Jokića niko ništa da pogodi, sudijski kriterijum i Lejkersi i opet panika kod njih do pred sam kraj, da ih slučajno rezervisti ne stignu.
Treba vikati, kukati, raspravljati sa sudijama, dobiti tehničku, i igrati kao da sudija nema.
Jokić sem košarkaškog majstorstva mora da nauči da postoje i prljavi igrači, kojima nije cilj košarka nego pobeda svoje ekipe po svaku cenu.
A vrhunska ekipa koja pretenduje na prsten je puna i takvih.
Zbog toga(po mom dubokom uverenju ) Sacramento svojevremeno nije osvojio titulu.
Srbija bi volela da Denver to promeni u godinama koje dolaze.
Ipak je košarka naš nacionalni ponos, a bez igrača kao što su Savić iliTomašević titula bi bilo mnogo manje.

Savić i Fućka, legendarna penetracija u glavu šatro Italijana...

Добро Вече свом љубитељима баскета :D:D

Гледа неко лајв?
Ја осећам да ће НАГЕТСИ да их изују за 2:2 у серији,,
Много лепо играмо..али баш лепо :D

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back