NBA 2020/2021

• Začetnik teme Začetnik teme Banci
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pocinje Dallas da me brine, u zadnje vreme bas lose igraju. Nadam se da se nisu istrosili pred pocetak play-offs, mada me dosta podsecaju na proslogodisnji Detroit.

Gledam ih veceras protiv Denvera, bas bezidejno igraju.

Sve je to nebitno kad dodjem Play Off!Pre 12 godina cini mi se Sijetl je sa 63 pobede u sezoni i prvi na Zapadu ispao od Denvera koji je bio 8 sa 41 pobedom.Sve je moguce!
A za Chicago....Daj Boze da na onom Istoku opet budu najbolji,kako im ide nista me ne bi cudilo.Da li Cikagom ponovo duvaju sampionski vetrovi :D :D :D Bilo bi lepo!
Dalas...Ne znam,ali ako ekipa pada pred Plej Of to ne valja bas nikako.To me strasno podesca na Flip Saundersa,trenera koji je i od Minesote godinama i od Detroita pravio ekipe koje su ubice narocito u prvom delu sezone,ali kad dodje mart i narocito april,nema ih nigde.Nadam se da Avery Johnson nije takav,mada...

Znam,nisam ni rekao da ce Dalas daispadne u prvom kolu,mislim da i nema od koga...U drugoj rundi je vec druga prica,mada ja i dalje mislim da Dalas ove godine ide do Finala(steta za moj Finiks).A na Istoku...Chicago rules!!!!!!! :D

Situacija se bas komplikuje...Na Istoku jedva ce jedan,eventualno 2 tima preci 50 pobeda,a na Zapadu cak 3 imaju sansu da predju 60...Onaj Denver ako ne napravi neku tesku glupost ipak ulazi u Plej Of,a Orlando i Indijana se ocajnicki bore za to osmo mesto.Bice veselo poslednjih 5,6 utakmica!!!

Otpusten Zeljko Rebraca!!!!Celnici LA Clipersa otkupili Rebracin ugovor potom ga otpustili kako bi mogli da angazuju Vila Konroja."Mnogo nam je nedostajao.Mogao je da parira bilo kom centru u NBA ligi.Povrede su ga udaljile od terena.Doneli smo tesku odluku." Izjavio Majk Danlivi

To da su doneli tesku odluku su rekli i celnici Detroitakad su dali Milicica,a istina je da ih boli briga.To kazu za svakog igraca,tako su i Lejkersi rekli za Divca,to su smesne price.Oni ce ti sa osmehom reci otpusten si,znam kako rade na koledzima,ne verujem da se mnogo razlikuje u NBA.Sve sa postovanjem,pa te se rese. Business is business.

Ne,nisam mislio na Divca sada nego pre 10 godina kad je MORAO da ode u Sarlot i kad je hteo da prekine karijeru.Ali nije on jedini primer.Pre 10 godina su tako isto uradili i Glen Rajsu,sve fino,lepo,i covek poslednji saznao da je sutnut u Sarlot!Tako to ide...

Ma za rebracu se ja ne brinem...Znate za onu foru kad je Leri Braun dobio otkaz od Nju Jorka?Coveku ce u naredne 2 godien biti isplaceno,cini mi se oko 10 miliona dolara na osnovu kompenzacije.A on za to vreme moze i ne mora nikog da vodi...Nije losa fora sa garantovanim ugovorima ;)

Da cak je i na sud Braun zeleo taj slucaj da iznese.Ma za NBA klubove je najgore kad im se povredi igrac na celu sezonu, a ima dobra primanja.Jos pogotovo ako je igrac malo vise od prosecnog onda nemaj usrca da ga otpuste, a on popunjava seleri kep.Ne igra a dobija pare.
Orlando pobegao Indijani za 2 pobede.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back