NBA 2020/2021

• Začetnik teme Začetnik teme Banci
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vidim da mnogo zavise od nekoliko igraca. U prve 3 cetvrtine Richardson i Jackson su odlicno igrali. U poslednjoj cetvrtini njih dvojica su postigli samo 1 poen i Phoenix je bio bas pripretio. Smanjili su na -5, onda je Baron Davis povecao na +7, a kad je Barbosa promasio trojku nekih 20-ak sekundi pre kraja postalo je jasno da ce Golden State pobediti.

bulls_420_mosiac.jpg

Jos jedna odlicna utakmica veceras na TV: LA Clippers gostuju protiv Sacramento Kings.

Clippersi moraju pobediti ako hoce u playoff. Ukoliko izgube imace prednost od Warriorsima od samo pola utakmice. A posto Clippersi igraju jako slabo u gostima ne dajem im velike sanse za pobedu. A onda Kingsi su potpuno neprevidljivi i mogu od svakoga da izgube.

Kevin Willis...Covece,ja sam bio dete kad je on poceo karijeru.Nije mi jasno da NBA klubovi ne mogu da nadju kvalitetnije igrace narocito na tim unutrasnjim pozicijama.Kevin je bio jako dobar igrac,ali mi nije jasno zasto ga sad neko angazuje?Da uci Novickog?
I da,pobedise Klipersi...Bice veselo koja ce ekipa na Zapadu da se suprotstavi Dalasu.

Evo kakva je situacija i borba za playoff.

Istok:
7. Orlando Magic 34-39
8. New Jersey Nets 33-39
9. Indiana Pacers 31-41
10. New York Knicks 31-41

Zapad:
7. Denver Nuggets 35-36
8. LA Clippers 35-37
9. Golden State Warriors 34-39
10. New Orleans/Oklahoma City Hornets 32-40

Hahhhahaa,lepo receno Tokan...Vanjor,priajtelju,pa nemoj se sa Zvezdasima saliti,nije u redu,jos da se ponadam da ce biti i boljih dana za moje...Mada bila je i sala da ce Divac doci,pa je dosao :D :D :D

Phoenix pokazao da Dallas nema sta da trazi u medjusobnim duelima.Dallas je mozda rano usao u formu dok je Feniks temprao za play off.A bese nekad derbi LA vs Sacramento.Brajant 13 asistencija.

Pheonix sa ovakvom odbranom nema sta da trazi.

Kad ti Golden State ubaci 124 poena onda stvarno nemam nista pozitivno reci.

Inace, na toj utakmici protiv Dallasa Phoenix je sutirao 65% iz igre (Marion 8-10, Bell 3-7, Stoudamire 10-13, Barbosa 10-17, Nash 7-11, Diaw 6-9, Jones 2-4).
Ne verujem da ce se tako nesto ponoviti.

Golden State je solidan tim.Pobedili su i Dallas.Novicki je bio potpuno zaustavljen od strane Mariona.Pokazuje da su Sansi glavni defanzivni zadatak uspesno odradili.Ipak je ovo samo prvi deo sezone.I da ti Sarlot Bobcatsi ili Atlanta Houksi ubace 130 poena a kasnije uzmes titulu niko to nista ne bi prigovorio.
Jasno je da sa istoka ove sezone ni Majami ni Detroit, ni NJ bilo koji da stigne u finale nce moci da parira neko timu sa zapada.Jedva cekam da krene play-off da vidimo pravu formu svake ekipe.

Videcemo za Phoenix! Na Zapadu navijam za njih,iako sam svestan da sa odbranom koju forsiraju nemaju sta da traze...A situacija za osmo mesto na obe strane se zakuvava....

ISTOK :

7. New Jersey 34 - 39
8. Orlando 34 - 39
9. Indiana 32 - 42
10. New York 31 - 42

ZAPAD :

7. Denver 37 - 36
8. L.A. Clippers 36 - 37
9. Golden State 35 - 39
10. New Orleans 34 - 40

Svasta je jos ovde moguce.....Uh kad bi Denver ispao...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back