NBA 2020/2021

• Začetnik teme Začetnik teme Banci
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
nba_g_webber_412.jpg

Uradjen trade izmedju Indiana Pacers i Golden State Warriors.

Indiana dobiva:
Troy Murphy
Mike Dunleavy Junior
Ike Diogy
Keith McLeod

Golden State dobiva:
Al Harrington
Stephen Jackson
Sarunas Jasikevicius
Josh Powell

Malo cudan trade, ali bi rekao da je Golden State bolje prosao. Nije mi jasno zasto Golden State zeli da se resi Murphya, on je fantastican igrac i gadno se varaju ako misle da ga Harrington moze zameniti. Ali dobili su Jacksona i Jasikeviciusa (koji je odlican igrac sa klupe) pa im zato dajem prednost.

Kao sto sam rekao, Murphy je odlican igrac, ali mislim da ce samo smetati O'Nealu pod kosom. Dunleavy je prosek, a ova ostala dvojica nisu ni vredna pomena.

Марфи је лош ове сезоне, само 9 поена 6 скокова. Мени се чини да је Голден Стејт боље прошао, ал опет сад уз Дејвиса, Ричардсона и ова двојица такође велики потрошачи лопти... Много на једну лопту...

Muad'Dib:
Ajversona ljudi konstantno podcenjuju smatrajući ga jednodimenzionalnim igračem, tj mašinom za koševe. Sa pravim saigračima on može da povuče tim do finala (to je dokazao 2000.) samo treba sačekati da se vidi kako će se uklopiti sa Karmelom

Tandem Ajverson - Entoni doneo je Denveru još jednu pobedu, petu u nizu, nad Sijetlom sa 117:112. Entoni je u drugoj utakmici nakon povratka sa suspenzije predvodio Nagitse sa 34 poena, dok je Ajverson imao 21 poen i 10 asistencija.

Očigledno su se uklopili, Allen nije sebičan i očekujte puno njegovih utakmica sa 10+ asistencija

To je standardna taktika Duleta Vujoševića, žrtvovati trenutnu igru tima da bi se osvojio šampionat u maju-junu. Krstić je dugo bio odsutan, kada se vratio Dule ga je nespremnog forsirao. NJ je lud ako ga ispusti, a on ne mora da brine NBA timovi će ga zasipati ponudama

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back