Gospodar
Zainteresovan član
- Poruka
- 198
68Charger440+6:Dve od tri titule Lakersa su osvojene uz pomoc sudija. Sudjenje u finalu zapada prvo protiv Portlanda, a posle protiv Sacramenta je bilo katastrofa. Svako ko je gledao utakmice ce to reci.
O'Neal nije presao zbog novca vec zbog problema sa Bryantom. Iz istog razloga je i Phil Jackson otisao. O'Neal je bio pod ugovorom kad je otisao iz Lakersa (zato su Lakersi i dobili 3 igraca za njega), tako da pare nemaju bas nikakve veze sa njegovim odlaskom.
Blazers su imali odlican tim. Wallace, Stoudamire, Smith, Sabonis, Pippen, Grant, ali zbog sudaja 2001 nisu osvojili titulu. Ono sudjenje u finalu zapada protiv Lakersa je bila sramota. Sledece sezone su dovedeni Davis i Kemp i tad nastaju problemi.
A Clippersi su imali takodje super tim pun mladih zvezda (Brand, Magette, Odom, Richardson, Miller), ali svako je mislio samo o sebi i zato su propali.
Ja sam bio navijac Lakersa,ali posto vremenom Phenix Suns je poceo da i gra "lepu" kosarku.2001/2002 u jeku sezone bio je Jason Kidd a dobar saigrac Hardway.U medjuvremenu otisao je Jasson Kidd pa stoga pocelA JE ERA DOBRE KOSARKE ZA Phenix Sunse.Kidd je dobar igrac,ali ponekada pocinje da siluje sa probijanjima ka kosu.To mu ja zameram.
Sada moji favoriti za osvajanje playofa u oboj sezoni su San Antonio i Phenix Suns.
San Antonio ima Tima Duncana i David Robinsona pa su jaki.Ali ipak Phenix Suns igra najlepsu kosarku 8-)