NBA 2020/2021

• Začetnik teme Začetnik teme Banci
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Цела вест:

Dec 19, 2006 3:44pm ET
Report: Iverson to Denver
Marc Stein and Chris Sheridan of ESPN.com report, "The Denver Nuggets have reached an agreement in principle with the Philadelphia 76ers to acquire Allen Iverson, according to NBA front-office sources. The trade, pending league approval, some two weeks after Iverson demanded a trade in Philly, would send Andre Miller, Joe Smith and two 2007 first-round picks to the Sixers for Iverson and perhaps another minimum-salaried player or two. It was expected to be completed later Tuesday barring any snags."

Philly je prošla odlično, a Denver možda još bolje (ako ga uklope). Samo mi se ne dopada što sada imaju 2 velika potrošača lopti, a jerkoff Karmelo neće promeniti svoju igru. Mislim da je AI ipak pametan i zreo igrač i da će se podrediti timu, očekujem od njega 15-20ppg ali i 7-8apg (kada isteknu suspenzije, dotad naravno D I V L J A N J E :))

Па мислим да је Денвер боље прошао, остали су им Кармело, Џеј Ар Смит и Кемби што је најважније + Ајверсон... Занимљив тим...

Allen Iverson i Carmelo Anthony su igraci koji su navikli uzimati po 30+ suteva po utakmici, a nema sanse da ce se to desiti kad obojica budu u timu. Gledam sinoc Denver protiv slabog Seattle koji igra bez 2 najbolja igraca (Ray Allen i Rashad Lewis) i iako su pobedili sa +14 bas mnogo su se mucili sa njim. Tu je i J.R. Smith koji takodje hoce odredjen broj suteva, pa Marcus Camry, Nene, Earl Boykins ... Nema sanse da ce se svi zadovoljiti. Neko ce morati da leti pre ili kasnije.

Срећа или не, имају доста повређених играча па ће те лопте да дели мањи број играча. Ал проблем остаје, довољни су само Ајверсон и Ентони и ето проблема, видећемо како ће то бити сређено.

68Charger440+6:
Allen Iverson i Carmelo Anthony su igraci koji su navikli uzimati po 30+ suteva po utakmici, a nema sanse da ce se to desiti kad obojica budu u timu. Gledam sinoc Denver protiv slabog Seattle koji igra bez 2 najbolja igraca (Ray Allen i Rashad Lewis) i iako su pobedili sa +14 bas mnogo su se mucili sa njim. Tu je i J.R. Smith koji takodje hoce odredjen broj suteva, pa Marcus Camry, Nene, Earl Boykins ... Nema sanse da ce se svi zadovoljiti. Neko ce morati da leti pre ili kasnije.

Nemora da znaci da ce tako nastaviti i kasnije.Allan je tek presao u Denver,i jos mu treba vremena da bi se uigrao u tandemu sa Antonyem.Svi su oni dobri ali Allan je zvezda,dobar asistent a prodor mu je fantastican za cistu 5.
(inace ja treniram kosarku i imam 13 godina,nemojte mi zameriti na nekim greskama u govoru :smile: )

68Charger440+6:
Retko kad se desi da dve velike zvezde uspesno igraju u timu. To su Lakersi imali, pa su se brzo raspali. Blazers su pokusali kao i Clippers i jedni i drugi su propali.

Lakersi su imali S.O'Neila i Kobe Bryanta pa su se dugo odrzali.Cak jedno vreme bili nepobedivi.Najbolje sezone su im bile:2000/2001,2001/2002 i 2003/2004-bare tako ja mislim.O'Neil je presao u Miami zbog novca veca plata najvise zbog toga,a mozda cak i zbog cluba jer je dugo igrao u Los Angeles Lakersima.Blazersi su imali Wallacea i Stodemaira i Smitha pa cak u sezoni 2000/2001 i S.Pipena pa su lose prosli.Lakersi su izdrzali duze ali ipak novac je promenio sve.

Dve od tri titule Lakersa su osvojene uz pomoc sudija. Sudjenje u finalu zapada prvo protiv Portlanda, a posle protiv Sacramenta je bilo katastrofa. Svako ko je gledao utakmice ce to reci.

O'Neal nije presao zbog novca vec zbog problema sa Bryantom. Iz istog razloga je i Phil Jackson otisao. O'Neal je bio pod ugovorom kad je otisao iz Lakersa (zato su Lakersi i dobili 3 igraca za njega), tako da pare nemaju bas nikakve veze sa njegovim odlaskom.

Blazers su imali odlican tim. Wallace, Stoudamire, Smith, Sabonis, Pippen, Grant, ali zbog sudaja 2001 nisu osvojili titulu. Ono sudjenje u finalu zapada protiv Lakersa je bila sramota. Sledece sezone su dovedeni Davis i Kemp i tad nastaju problemi.

A Clippersi su imali takodje super tim pun mladih zvezda (Brand, Magette, Odom, Richardson, Miller), ali svako je mislio samo o sebi i zato su propali.

Chicago Bulls treba da se uigra (mada je vec trecina sezone prosla). Problem je sto nemaju iskustva za playoff. Gordon, Deng, Hinrich, Nocioni, Thomas ... su svi odlicni igraci, ali kao sto rekoh nemaju iskustvo za playoff.

LA, bez obzira dali je rec o Lakersima ili Clippersima, nemaju nikakve sanse. Lakersima se povredio Odom i vec pocinju da gube, a mogu zamisliti kako bi prosli da se povredi Bryant. Clippers trebaju poceti pobedjivati u gostima ako hoce nesto da urade, ali nece dalje od 1. runde playoffa.

Phoenix Suns nema odbrane i to ce ih kostati u playoffu, isto kao sto ih je kostalo prosle sezone. San Antonio Spurs, Dallas Mavericks, pa i Utah Jazz i Denver Nuggets (kad se svi vrate u Denver) u playoffu bez problema dobijaju seriju protiv Phoenix Sunsa.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back