Skoro mi je pricao drug da on drzi casove komentarisanja negde 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Aaaa pa bas i nemaju, Vestbruk je teski sivonja, pa i Durent na svoj nacin i u drugom smislu, mada i jedan i drugi su vrhunski igraci.
Takodje ni Lebron nije najbolji na svetu, porediti Lebrona i nekog igraca sa prefinjenom tehnikom i osecajem za igru je kao porediti mesara i hirurga.
RT @WojVerticalNBA Tom Thibodeau is finalizing a five-year deal to become president and coach of the Timberwolves, league sources tell @TheVertical.
Majami - Sarlot
Clivlend - Detroit
L.A. - Portland
Lepa kvota na Majami 1,65. Dal vredi igrati? U prvoj ih dobili sa +30.
Pa trebalo bi ali nikad se ne zna.
U Sarlotu sem Batuma , Kemba Vokera ili eventualno Dzeremi Lina sa klupe ne vidim ko bi tu mogao da napravi razliku (a sto se tice njih trojice tesko da ce sva trojica biti razigrani) , ovamo sa druge strane Majami , tu je Vejd, Dragic koji je vec nekoliko godina unazad medju top 5,6 plejeva u ligi, Luol Deng isto jedan vrhunski igrac , Dzo Dzonson , sve bolji Vajtsajd, Amari Stodemajer, zatim rukiji koji isto dosta obecavaju Dzastin Vinslou i Ricardson..........u svakom slucaju imaju siri i iskusniji tim od Sarlota i svakako da ulaze u mec kao favoriti.
LA Klipersi mislim da bi trebalo opet da dobiju Portland a Klivlend i Detroit probao bi na minus koseva ukoliko je granica relativno veliko (recimo preko 190)
Kosarka pre svega jeste fizicka igra. I Lebron je godinama bio najbolji igrac na svetu. I to je to. Mrzi me da pisme kilometarske postove.
Zaboravio si da stavis ispred "po mom misljenju". Nisi sad ti neki bog koji ce da odredjuje neke cinjenice u kosarci. Svako ima svoje misljenje i postuj to.
Zaboravio si da stavis ispred "po mom misljenju". Nisi sad ti neki bog koji ce da odredjuje neke cinjenice u kosarci. Svako ima svoje misljenje i postuj to.
Ja nikada nikome ne zabranjujem da izrekne svoje misljenje, tesko da ces naci osobu koja postuje tudju slobodu vise od mene.
Ja ne branim, samo iznosim misljenje o tudjem misljenju, na sta takodje imam pravo. Ako ja mislim da je neko misljenje kretensko, to cu i da kazem, kao sto i 1000 ljudi na forumu stalno pise kako im je moje misljenje kretensko.
Не може се рећи да ти људи нису често у праву.![]()