NBA 2020/2021

• Začetnik teme Začetnik teme Banci
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ako mislis na ono kad je hteo da zakuca dva puta, to je nidje veze... Nema sanse da to uradi, a da se ne drzi za obruc (tako je na kraju i uspeo).

Bas to... ali i sa držanjem za obruč, mnogi koji se takmiče ne bi to uspeli ;)
Mada šta rade Klipersi na zagrevanju (DJ i BG), je strašno!!!
A LBJ kucanja, sranje živo, tako sam i ja kucao svojevremeno :D

Indijana igra ocaj zivi vec mesec dana, a imam neki osecaj da Klipersi nece da prodju ni prvu rundu plej ofa. SA igra najbolju kosarku trenutno, i ocigledno je da jedino Majami moze da ih zaustavi.:worth: Oklahoma nece da osvoji titulu, a verovatno ni zapad, a i ne zasluzuju to.

Auu kakav mec Indiane i Miami cheata...bilo je krvi do kolena :D

Bice to strasno finale istoka :D

Gledao sam :D Najgori je bio LeBitch kako je laktom nokautirao Hiberta...strašno...:sad2: Ovaj nije mogao da ustane 2 minuta, teturao se :D

- - - - - - - - - -

Ali je na kraju tekme LeBitch postao LeChoke, i pustio Bosha da rešava šutom :D I drago mi je što su dobili perušku na kraju :D

Gledao sam :D Najgori je bio LeBitch kako je laktom nokautirao Hiberta...strašno...:sad2: Ovaj nije mogao da ustane 2 minuta, teturao se :D

- - - - - - - - - -

Ali je na kraju tekme LeBitch postao LeChoke, i pustio Bosha da rešava šutom :D I drago mi je što su dobili perušku na kraju :D
Mnogo je prljav Lebum :D A sudije su pokusale da ga izguraju sinoc al nije vredelo :D

A Stephenson i Wade :lol:

НБА се полако претвара као Европска кошарка у навијању...:mrgreen:

1661179_10151956019812047_1620795482_n.jpg

Glupi Uconn osvojio titulu sa igrom cija je filozofija 'Stavis nisku petorku da rasiri napad i puca trojke, a u odbrani molis Boga da su ovi potpuno retardirani, i da nece umeti da iskoriste prednost sto su u proseku 10cm veca petorka'.

Smesno. A osecam da su cela Amerika i kosarkaski puristi navijali protiv Kaliparija, ne podnose ga..

Али пази на дресу Краљ Јамес? Мајко света, овај НБА је стварно пародија. Јеббем мајку куму који му даде да буде КИНГ. :hahaha:
Ma strasno brate,covek sam sebe proglasio za kralja :dash: Al najgore je to sto ga sad i komentatori zovu king...

Nego,jel ona dvojica sa sport kluba i dalje drkaju na Lebrona? :lol:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back