NBA 2020/2021

• Začetnik teme Začetnik teme Banci
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Idemo San Antonio! Da li ce moci do 5 od 5! Poslednji put kada su se sreli u finalu, LeBron nije lepo prosao sa Gregom i velikom Trojkom :)

Baš bih voleo da ih SA pocepa u finalu, pre svega zato što su matoriji a kvalitetniji i fizički su inferiorini u odnosu na Majami. Ali zato imaju odličnu odbranu i velik broj akcija u napadu koje stvaraju višak igrača...pravi raritet u NBA :D

Baš bih voleo da ih SA pocepa u finalu, pre svega zato što su matoriji a kvalitetniji i fizički su inferiorini u odnosu na Majami. Ali zato imaju odličnu odbranu i velik broj akcija u napadu koje stvaraju višak igrača...pravi raritet u NBA :D

I ja bih voleo ali nazalost nije uopste realno.
Cak se moze reci da je nerealno i sto su Spursi u finalu.
Sticajem okolnosti uspeli su izbeci potencijalne mine u vidu Denvera i Klipersa....Prva runda sa Lejkersima bez Brajanta(dobili bi Spursi i za Brajantom ali bi se tu potrosilo snage), druga runda Golden Stejt sa trci i pucaj kosarkom, finale Memfis, sa dobrom odbranom ali bez ikakve kreacije u napadu.

Da su birali protivnike, tacno bi ovako izabrali........
Ne kazem da je Majami nesto posebno, ali je dovoljno pokriven da ih bije.

Sticajem okolnosti uspeli su izbeci potencijalne mine u vidu Denvera i Klipersa....Prva runda sa Lejkersima bez Brajanta(dobili bi Spursi i za Brajantom ali bi se tu potrosilo snage), druga runda Golden Stejt sa trci i pucaj kosarkom, finale Memfis, sa dobrom odbranom ali bez ikakve kreacije u napadu.

Pa jeste Majami favorit kad ima 2 najbolja igrača trenutno u istoj ekipi. Fizički ne mogu da se porede, ali ko zna, nadam se da će ih barem preznojati SA :D

Ako San Antonio igra sa Majamijem u finalu, nemaju nikakve sanse. Indijana je jedini tim koji moze da izbaci Majami, mada se nadam da do toga nece da dodje. :per: Jedina ekipa sa zapada iz plej ofa koja bi imala manje sanse od SA protiv Majamija, je Hjuston.

Sada nek Toni, Manu i deda Tim daju 200% od sebe, jer neće imati drugu šansu za osvajanje titule. A bilo bi jako lepo da operu preduvani Majami :D Da Majami nije kupio Birdman-a, bilo bi donekle neizvesno, ali ovaj je monstrum što se tiče odbrane. Neće biti lakih koševa iz reketa :D
Da,poslednjih nekoliko meceva suta 100% iz igre xD

Nadam se da ce ih pacersi veceras dobiti,mnogo bitan mec za nastavak serije :D

Hibert pogadja obruc iz horoga, neko iz Indijane skida loptu, nakon par sekundi Hensboro daje kos posle zvuka sirene za kraj napada iako je Hibert pre par sekundi OCIGLEDNO pogodio obruc, nije lopta okrznula obruc, nego se odbila u vis! Sudije prekidaju igru, lopta za Majami. To je bilo na ako se ne varam 9 razlike za Indijanu, evo sad je Majami napravio seriju i nereseno je. Strasno koliko sam se iznervirao...

Cek, ispade GS i njihov trci i pucaj je lak zalogaj za SA, a nisu imali sansu da igraju sa Denverom jer bi bilo drugacije??? Koliko se meni cini da i oni trce i pucaju (malo vise zakucavaju), a pritom to njihovo pucanje je izgleda slabije od GS-ovog jer su ih izbacili odmah na pocetku plej ofa...
A Klipersi su izvikani. Ako im ode Pol, mogu da se pozdrave sa plej ofom! Onaj Dzordan je tuga od igraca (svakka cast za postere). A Grifin, realno, sem atletskih sposobnosti i beskonacnog uzleta, nema nista drugo - niti zna da vodi loptu, niti da sutira, odbrana los...

A San Antonio ima jedinu sansu u Djinobiliju! Lud, lucidan, neverovatan igrac!!! Sa sivonjama iz Majamija, bice ga divota gledati :)

ku-xlarge.gif

Rej Alen je najbesmisleniji i najnekorisniji igrac Majamija, mada znam da se Srbi ne slazu sa tim :mrgreen:

Zašto? Ja, na primer, poštujem to što je odličan u šutiranju trojki, ali daleko od toga da mi je on omiljeni igrač.

A San Antonio ima jedinu sansu u Djinobiliju! Lud, lucidan, neverovatan igrac!!! Sa sivonjama iz Majamija, bice ga divota gledati :)

Ili iz Indijane. ;)

Hibert pogadja obruc iz horoga, neko iz Indijane skida loptu, nakon par sekundi Hensboro daje kos posle zvuka sirene za kraj napada iako je Hibert pre par sekundi OCIGLEDNO pogodio obruc, nije lopta okrznula obruc, nego se odbila u vis! Sudije prekidaju igru, lopta za Majami. To je bilo na ako se ne varam 9 razlike za Indijanu, evo sad je Majami napravio seriju i nereseno je. Strasno koliko sam se iznervirao...
Auu,ne pricaj mi nista,doslo mi je da razbijem tv...

Jos onaj celavi Crawford onako samouvereno dodeljuje loptu miamiju :koto:

- - - - - - - - - -

Kakav je ovo balet, šta je ovo? LeChoke uzeo časove glume? :mrgreen:
LeFlop ponovo u akciji :lol:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back