NBA 2020/2021

• Začetnik teme Začetnik teme Banci
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Veseli debitovao za Wizardse u predsezonskoj utakmici.
7 poena (3-7 iz igre), 3 skoka, 2 ukradene i 1 izgubljena lopta za 22 minuta u igri. Imao je jedan lep alley oop.

Filadelfija ih je lagano dobila 103-78, mislim da su vodili i 40 u jednom momentu. Ne svidja mi se bas igra Vasingtona, mnogo soliraju, sut ih uopste nije isao, odbrana prilicno slaba. Sve u svemu, mislim da im se ne pise bas najbolje ove sezone, bar se nadam da ce Jan dobiti minutazu, mada ni to nije zagarantovano...

A ko će biti prvak na zapadu-istoku?
Naravno da dosta zavisi da li će igrači ostati čitavi,pa trampe,po imenima,sastavima,favoriti za istok Čikago i Majami,pa tek onda Orlando,Boston i Atlanta.
Zapad,mislim da nema izrazitog favorita,Lejkersi,Dalas,S.Antonio,Oklahoma i malerozni Portland ako nema povreda,sumnjam u Kliperse.

U igri su po meni,mladje ekipe,jer ovakav tempo lige ne moze odgovarati timovima u kojima su kljucni igraci veterani,ma koliko mocni bili.Tu mislim na San Antonio,Boston,Dalas...Moze biti iznenadjenja u zavrsnici(Memfis,Oklahoma...)

Robert Peris je igrao do 43

Ma znam ja i to, ali ovaj je imao toliko teskih povreda i dugih pauza u karijeri, tako da sam ga ja u mojoj glavi vec turio odavno u penzionere i prisecavao se one famozne reklame sa njim za "Sprite" tamo iz sredine 90-ih proslog veka....this is Grant Hilll, Grant Hill, Grant Hill....pa se on kao zauka da zakuca, tri minuta je u vazduhu, znaci sou program.... z:mrgreen:

Sad cu da vidim jel ima negde reklama na youtube-u.

Nasao sam ovu, ali ima jos jedna, majku mu....cek cek...

Odusevio me podatak da je Grant Hill jos uvek aktivan, i to kao starter u Finiksu. Sinoc odradio posao. Igrao 38:25 minuta. z:shock:
Sa svojih 40 godina, svaka mu cast. 14 poena, 5 skokova, 3 asistencije.

On je zeljan kosarke jer je imao masu godina gde je konstantno igrao po 5-15 utakmica zbog problema sa skocnim zglobom.

A to je za coveka koji je svojevremeno bio proglasavan za naslednika MJ-a, i bivsu mega-giga kosarkasku zvedu razlog da sada i pod stare dane grize.

Inace, zakon mi je kada sam prosle godine slusao trenera Fenikasa kako posle utakmice kaze ekipi kako ce Hil da odluci da li sutra imaju ili nemaju trening:zima:

On je zeljan kosarke jer je imao masu godina gde je konstantno igrao po 5-15 utakmica zbog problema sa skocnim zglobom.

A to je za coveka koji je svojevremeno bio proglasavan za naslednika MJ-a, i bivsu mega-giga kosarkasku zvedu razlog da sada i pod stare dane grize.

Inace, zakon mi je kada sam prosle godine slusao trenera Fenikasa kako posle utakmice kaze ekipi kako ce Hil da odluci da li sutra imaju ili nemaju trening:zima:

Pa to.
Plus sto sam 90-ih, kao mladji, dosta intenzivno pratio NBA u poredjenju sa zadnjim godinama. I lika sam odavno poslao u penziju, nisam ni sanjao da jos igra. Bas sam se iznenadio i odusevio. Ima jos neki G. Hill, da li u Indijani, nemam pojma, mozda ih ima jos vise, ne znam....ali kad sam video njegovu sliku i godinu rodjenja (1972) - kadar neverica. z:shock:

Steta sto su ga kroz karijeru pratile mnogobrojne povrede, bas steta. Ali eto, bar sad imamo priliku mi malo stariji da uzivamo jos malo, a ovi mladji da dozive lika u akciji. Neka igra dok god moze.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back